tulcymea 20.07.06, 11:41 Tego watku jeszcze chyba nie było? Ja jestem asystentką po filologii angielskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_mielona Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 11:50 Ja jestem księgową, pracuję w budżetówce. Skończyłam administrację na UAM i rachunkowość na AE. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 11:54 ja jestem asystentką głównej księgowej:) a studia dopiero koncze - jeszcze rok :D Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 11:57 Branża finansowa nam się ujawniła:) A inni? Odpowiedz Link Zgłoś
pumex72 Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:04 hmmm... nie wiem czy facetow tez pytaja ;)) bo az glupio sie przyznawac, ze ja tez w finansach... krawaciarz bankowy LOL. no dobra... juz sie nie wcinam i milczaco obserwuje ;) pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:15 Ależ nie milcz tak tajemniczo bo jeszcze ktoś gotów pomyśleć, że finansiści to nietowarzyskie milczki śledzący tylko słupki cyferek ;) BTW- masz takie samo imię jak mój mąż - Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:29 Ależ zapraszam wszystkich, nawet krawaciarzy:o)) A fajny ten krawat? Odpowiedz Link Zgłoś
pumex72 Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:40 no nie no... z towarzyskoscia nie jest zle, ale forum w koncu hmmm... nie jest typu "unisex" niby - wiec wole sie nie wychylac zbytnio ;))) a krawat schowany w kieszeni marynarki (odwieszonej na oparcie fotela) - wiec nawet szczerze mowiac nie wiem jaki dzis "zalozylem" ;)). Jakos nigdy nie lubilem tej obrozy :) Pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 12:09 Tulcymea- zabrałas mi wątek sprzed nosa, przed wyjściem do pracy zastanawialam się nad takim postem,ale potem juz nie miałam czasu by go zacząć. No więć ja jestem farmaceutką,w razie czego o ile będę w stanie, służę pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
martita_222 Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 12:45 ja jestem sekretarką w urzędzie administarcji publ. studia koncze, we wrześniu obrona - nareszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 12:59 Z wyksztalcenia jestem politologiem i specjalista d.s. promocji i reklamy ;) Obecnie nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:05 ja jeszcze nie wiem na jakie studia tu pojsc od dziecka chcialam byc weterynarzem,a wszyscy mi ciagle powtarzaja ze bylabym doskonala przedszkolanka albo nauczycielka... Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:20 Weterynarz też się "opiekuje", tyle, że zwierzątkami. Mniemam, że jesteś wrażliwa, masz dużo empatii, cierpliwości i dryg do zjednywania sobie ludzi. Pomyśl dobrze o tej weterynarii. Ja po maturze też chciałam robić coś innego, ale mama i babcia wyraziły sprzeciw. Poszłam na studia, które im przypasowały, po roku przerwałam. Rozpoczęłam upragnione studia, kiedy sama już zarabiałam na siebie, a rówieśniczki miały już magistra w kieszeni. Przemyśl dobrze co chciałabyś robić, co cię interesuje, gdzie widzisz siebie za 10 lat. Szkoda czasu na nietrafione studia. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:26 masz racje,wlasnie nie chcialabym czuc sie potem zmuszona do odgrywania swojej roli w pracy...a czas ucieka... Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:27 oo tak mojej cierpliwosci to sie czasem kolezanki-mamusie nie moga nadziwic :p Odpowiedz Link Zgłoś
troleska Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:05 jeszcze się ucze, po wakacjach zaczynam drugą klase technikum technilogii żywności. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:03 No cóż. Es tut mir leid, aber... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 13:35 Ja jestem główną księgową. Widzę, że ta dziedzina dominuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 14:05 z wykształcenia logistyk po AE, póki co specjalista techniczny automatyki przemysłowej i biurowo-bankowej w spółce akcyjnej, jeszcze tylko doszlifowac języki i praca w wymarzonym zawodzie bedzie na wyciagniecie ręki:)) tylko czy wtedy będę miała czas pisywać na moim ulubionym forum hehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelka Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 14:46 acha ach - a ja pozwolę sobie się wtrącić, mimo mego żółtodzióbstwa ;P trafiłam na to forum dzisiaj, a już czuję się jak wśród swoich (mam te swoje 178 cm;) - zostawiłam już nawet parę śladów :D. powiem jedno - bardzo sympatyczne, zabawne i ciepłe towarzystwo się tu obraca :) no więc tytułem wtrącenia w dany wątek: ja jestem studentką IV roku teologii, a od "po-wakcji" być może jeszcze filologii klasycznej i kultury srodziemnomorskiej. a teraz pracuje w telepizzy (hehe) i zaraz spadam do pracy. i ot! pozdrawiam! :* Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: czym się zajmujecie? 20.07.06, 19:59 witaj karelka... mm pizza i kultura srodziemnomorska to jest cos co lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 21.07.06, 07:27 aj, kobieta-orkiestra, nie mylić z kserokopiarko-drukarko-faxem:o)) Człowiek renesansu rzekłabym Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: czym się zajmujecie? 21.07.06, 19:06 Z wyksztalcenia filolog, w wolnych chwilach tlumacz free lancer, na codzien sekretarko-asystentka czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 23.07.06, 14:43 filologia angielska? Jesteśmy z tej samej branży??? Odpowiedz Link Zgłoś
eirien Re: czym się zajmujecie? 23.07.06, 13:11 Pracowałam dawno temu w mcsyfie, później sekretarka, krupierka... Teraz pomagam małżowi w jego firmie (usługi informatyczne) - wszystko, razem z prowadzeniem księgowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agi_78 Re: czym się zajmujecie? 24.07.06, 14:55 Witam serdecznie Czytam to forum dopiero od niedawna i mimo, że jestem tą niższą z wyższych (175 cm) to problemy mam podobne do Was ;)Dlatego pozwolę sobie od czasu do czasu dołaczyć się do dyskusji:) Aktualnie jestem asystentką po handlu zagranicznym. Pozdarwaiam wszystkie wysokie dziewczyny i te niższe też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiowata1 Re: czym się zajmujecie? 26.07.06, 11:25 A ja skonczylam ekonomie na AE (to bylo juz ladnych pare lat temu!), a teraz pracuje w firmie informatycznej. Kiedys zajmowalam sie wdrazaniem roznych programow u uzytkownikow, a po powrocie z urlopu wychowawczego mam prace raczej administracyjna, chociaz wyjazdy nadal sie trafiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: czym się zajmujecie? 26.07.06, 12:26 Laboratorium... po AR oj dawno to było Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: czym się zajmujecie? 26.07.06, 15:01 Nowa istota forumowa-kobieta wysoka bo aż 183cm wzrostu. Kierunkowo kształcona na psychologa,a zawodowo bankowiec(zycie bywa przewrotne):) Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: czym się zajmujecie? 26.07.06, 21:51 Ja się obecnie wakacjuje ;)) A poza tym ;| podobno smutna klasa maturalna :D ale mam nadzieję, że to tylko plotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: czym się zajmujecie? 01.08.06, 12:15 bilingual information advisor:) tak jest w kontrakcie, a wiec dwujezyczny konsultant:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vejni Re: czym się zajmujecie? 01.08.06, 16:43 Hello, jestem po historii i SM, obecnie biuro obsługi klienta. Cały czas sie zastanawiam co ja tu robie, i co dalej począć ze swoją "karierą". A w planach podyplomowe z HRM, zobaczymy co to z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikf Re: czym się zajmujecie? 02.08.06, 08:00 ja jestem księgową w dużej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czym się zajmujecie? 02.08.06, 08:25 widze ze ksiegowych tutaj nie brakuje:)) witaj w swiecie cyferek:)) ja teraz jestem na etapie liczenia wyplat dla pracownikow;/ ale dam rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: czym się zajmujecie? 02.08.06, 08:30 księgowe górą! ja liczę ZUS-y ... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.k66 Re: czym się zajmujecie? 11.08.06, 15:37 Z wykształcenia jestem architektem. Marzę o studiach podyplomowych z arch. wnętrz. Pracuję w firmie produkującej sypialnie- projektuję i sprzedaję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malagosia1 Re: czym się zajmujecie? 02.08.06, 17:22 Pracownik biurowy i nauczycielka jezyka rosyjskiego jestem. Takie dwa w jednym:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: czym się zajmujecie? 12.08.06, 21:00 a ja jestem asystentka/doktorantka po ekonomii, specjalizacja polityka transportowa ze szczegolnym wskazaniem na koleje - aspekty ekonomiki transportu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_karola Re: czym się zajmujecie? 20.08.06, 21:05 A ja jestem "project manager" dla europejskiej agencji ochrony srodowiska. Prace ta zaczelam od srody zeszlego tygodnia wiec wszystko jeszcze bardzo swieze. Ze wzgledu na prace przeprowadzilam sie do Kopenhagii. Z braku znajomych chyba coraz czesciej bede witala teraz na tym forum wiec witam! Odpowiedz Link Zgłoś
tulcymea Re: czym się zajmujecie? 21.08.06, 07:08 oj super. Toć to dopiero wyzwanie. Podziwiam i zazdroszczę. A o znajmoych się nie martw. W mig będziesz mić grono fajnych ludzi. Ja niebawem przenosze się z Poznania do Wrocławia i niestety dawno przekonałam się jak to jest ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś