gooru5 20.07.06, 12:30 Ja mam pytanie, czy ktoś się przyzna ze głosował na Kaczyńskich? Anonimowo, więc pogromów nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawabestia Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:32 ja głosowałem na borowskiego a do sejmu na partie demokratyczna (czyli posrednio na pis) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:35 Borowski, to coś innego, miał inne podejście, ja jestem ciekaw, czy PIS spełnia oczekiwania, czy jego elektorat nie jest zawiedziony? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:37 mnie rozczarowała PO, nie tym ,że nie weszła do koalicji ale tym jaką jt opozycją;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:41 liczyłam, że będzie rozsądniejsza, a drze koty jak wszyscy inni;) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:37 sadzac po sondazach elektoratowi sie podoba pewnie wyniki sa jeszcze lepsze bo ludzie sie wstydza ze chca głosowac na pis Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:39 Bestio- pośredni raczej na platformę...nie na PIS....hehe tak samo głosowałam Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:41 przeciez pis wygrał nie platforma - wiec to oni dostali najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:43 no tak , wten spoób patrząc masz racje, myślałąm że jakby weszła PD byłaby potencjalnym koalicjantem PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
gata81 Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:37 Witam dawno cie nie bylo:) Sądze ze nie wiele bedzie glosów ZA. Tylko teraz biorąc to pod uwagę zastanawiam się jakim to sposobem doszli do władzy :/ ja na szczęście nie przyłożyłam ręki do ich "sukcesu". Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kara_b Re: KTo się przyzna 20.07.06, 12:40 ja nie, ale moj kolega z biura tak i do dzisiaj jest zadowolony ze swojego wyboru. tak samo babcia mojego meza,ma 80lat z domu nie wychodzi,ale na wybory cala wycieczka sasiadek poszla. pozdr K Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Też mnie to pytanie nurtuje 20.07.06, 12:46 bo w moim otoczeniu NIKT się nie przyznaje Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 to kto ich wybrał????? 20.07.06, 12:52 Pewno zastępy moherowych babć i na forum nikt się nie przyznaje , bo zaściankowo moherowe towrzystwo nawet nie wie jak komp wygląda..tak tak moi drodzy wybrały zdyscyplinowane oddziały ojca Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: to kto ich wybrał????? 20.07.06, 12:54 kuźwa zdaje się nie doceniliśmy ich siły... to co siet eraz dzieje to wynik ślepoity i tolerancji w stosunku do ekstremalnych poglądów rydzykowego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Też mnie to pytanie nurtuje 20.07.06, 14:12 W moim też nie. Ale też w moim mieście PIS nie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Ja głosowałam 20.07.06, 13:07 w wyborach w Warszawie na prezydenta miasta w drugiej turze. Wybór Kaczyński-Balicki. Wybór niewielki, a obaj kandydaci źli. Balicki nie, bo komunista. no cóż. nie był to najlepszy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 do kaktusika... 20.07.06, 13:10 ciekawa jestem jak podoba Ci się Polska pod rządami wybranych przec Ciebie polityków Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: do behemota 20.07.06, 13:47 chyba nie przeczytalaś tego co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: do behemota 20.07.06, 14:07 Ja powiem szczerze - wstd mi za to co się u nas dzieję w Polsce przed światem, któs tu już dotknął tematu wczorajszej mszy w intencji deszczu - skojarzenia z PRL, okoliczności się zmieniają, marazm ten sam!Klony atakują!!!AAAAAA!!!! Ojciec Rydzyk, macherowe berety, molestowanie magostrantów>>>Koszmar, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: do behemota 20.07.06, 14:10 > Ja powiem szczerze - wstd mi za to co się u nas dzieję w Polsce przed światem, > któs tu już dotknął tematu wczorajszej mszy w intencji deszczu - skojarzenia z > PRL, okoliczności się zmieniają, marazm ten sam!Klony atakują!!!AAAAAA!!!! > Ojciec Rydzyk, macherowe berety, molestowanie magostrantów>>>Koszma > r, wstyd "święta" prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: do behemota 20.07.06, 14:09 przepraszam..rzeczywiście nie doczytałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: do behemota 20.07.06, 14:17 szczerze to szał mnie bierze jak słucham i patrzę na tych kretynów. A najciekawsze jest to że nadal są ludzie, którym ten bajzel się podoba i uważają że Pisuarki wykonują dobrą robotę. Znam takich :/ I nie wszyscy z nich to moherowe emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Ja głosowałam 20.07.06, 14:16 Prezydent Warszawy - mniejsze zło, ale prezydent RP?!!!Tak się zastanawiam, czy to wieś poszła, czy to są nadal kupowane głosy? Nie dowiem się oczywiście tego na forum, ale jak uważacie, kto?Dwa mil. ludzi wyjechało z Polski za rok - ludzie , czy mamy stąd też spie..ć? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Ja głosowałam 20.07.06, 14:21 wiesz, znam ludzi którzy nadal stoją murem za Kaczyńskimi i ich ZOO. Są wśród nich ludzie młodzi, z małymi dziećmi, z jakimś-tam wykształceniem itp. Znam nawet jednego działacza PIS. Wiek - dwadzieścia parę lat. Student. Jeszcze trochę i zacznie się modlić do "kartofli". I z nimi nie ma dyskusji. Po prostu oni jedyni (Pis) mają szansę naprawić polskę, powybijać "starą" gwardię i wszelkie układy, zabrać złodziejom itp. Ręce opadają. Dlatego przed wyborami zainwestowałam w koszulkę "nie rozmawiam o polityce". Za duzo nerwów mnie to kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Stagnacja 20.07.06, 14:39 Tekst samoobrony, a ten Katana Anana....... ( ONZ) , wstyd!!!! Ja się nie zgadzam ,żeby mnie oceniali przez pryzmat mioch polityków, ale to chyba jest nieodłączne!!!!Może rewolucja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Stagnacja 20.07.06, 14:49 rewolucja... byłabym pierwsza w szeregu ;) gdyby nie to że nie ma kogo wylansować. niestety nasze społeczeństwo lubi populistów, a nasze dziedzictwo "komunistyczne", zakłamanie, bieda i brak wiary w demokrację powodują że wysoko postawionym politykiem zostaje w większości przypadków człowiek, na którego można znaleźć "haka". Inaczej się nie awansuje w szeregach. Już nie mówię o tym że 3/4 naszych posłów nie umie płynnie czytać i nie rozumie tego co mówi. Co się dziwić że ludzie nie chodzą na wybory? Może jakaś własna partia z poparciem 0,005%? Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusik0 Re: Stagnacja 20.07.06, 14:57 też nie, ale czasem się zastanawiam :) nie lubię czekać na "zbawienie". wolę sama działać. problem tylko z tym poparciem... Wiem że mieszkam w bardzo fajnym kraju, bez uprzedzeń i bez podejścia że kobieta to najlepiej spełnia się w kuchni z gromadką dzieci. Kto zagłosuje na babę, która jajecznicę przypala? Patrząc na skład sejmu powinnam zainwestować w kawałek ziemi albo studia pedagogiczne. Z moim wykształceniem nie będę miała raczej "wzięcia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gooru5 Re: Stagnacja 20.07.06, 14:59 Ale tym samym, mówimy nie Kaczynizmu!!!! Ch.., że nie mamy partii Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: KTo się przyzna 20.07.06, 14:58 Potwory I Spółka do bani przez Chipa i Daila, ci blizniacy to 2 Napoleonow tylko bez kaftanow bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: KTo się przyzna 20.07.06, 19:01 Nie glosowalem na Kaczynskich, ani na PiS w ogole, tak naprawde w ogole nie glosowalem bo nie jestem w Polsce, ale przeczytalem przed wyborami ich program i na podstawie tej lektury glosowalbym na PiS, gdybym bral udzial w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: KTo się przyzna 20.07.06, 21:45 Ja nie głosowałam. W tej chwili są u żłoba wszyscy moi antykandydaci. :-( Odpowiedz Link Zgłoś