20.07.06, 20:59
Obserwuj wątek
    • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:00
      Dziewczyny,pytanie z gatunku głupawych-jak zrobić sobie wizytówkę?proszę o
      wskazówki jak dla "blondynki"
      • bluelove Re: pomocy 20.07.06, 21:02
        kochana klikasz w swoj nick w jakimkolwiek watku,albo np.moj bo ja juz mam
        wizytowke i pojawia Ci sie opcja zrobienia wizytowki :) nawet jako blondynka nie
        powinnas miec problemow,ja nie mialam :D
        • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:04
          dzięki bluelove, widze ze na tobie mozna polegać,zresztą pełno ciebie na tym
          forum.
          • bluelove Re: pomocy 20.07.06, 21:06
            :D po prostu dysponuje ostatnio spora iloscia wolnego czasu i wogole to duzo
            gadam hihihi ;)
            ale teraz akurat to juz musze pedzic buuuuu :(((
            powodzenia w sklecaniu wizytoweczki :D
            • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:21
              no dobra-ale jak chce wszystko zapisać to pokazuje mi caly czas" błąd
              zapisu".Łeeeee, pomózcie
              • kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:40
                Doma, jestes jeszcze?
                Może pokazuje błąd bo klikasz w okienku zapisu pod miejscem na zdjęcie a
                zdjęcia nie dołączyłas...próbuj, musi Ci się udać:))
                • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:46
                  a musze dołaczać zdjęcie? nie mam nic fajnego:((
                  • kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:49
                    Nie, nie musisz. tylko wtedy jak juz wpiszesz wszystko co chcesz zamieścić w
                    wizytówce, kliknij okienko 'zapisz' ale nie to pod zdjęciem tylko to pod
                    oknem 'hobby'.
                    • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:53
                      tak tez robiłam, ze zapisywałam wszystko pod hobby, ale tym razem pokazuje
                      ze "nie znaleziono storny o podanym adresie".jeju czy ja taka tępa i niekumata
                      jestem?
                      • kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 21:55
                        Twoj poprzedni post był tysięcznym postem:))) GRATULACJE!!!
                        A wracając do wizytówki...nie wiem co to może być...jak coś wymyśle to dam Ci
                        znac
                        • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 21:58
                          no nie żartuj- taka ze mnie fuksiara???Nie dość ze jestem tu chyba od 3 dni to
                          jeszcze udało mi się 1000 posta napisac.Chyba udało mi się z tą wizytówką, ale
                          proszę spróbuj ją sobie obejrzeć, i daj znać czy mi wyszła.
                          • kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 22:02
                            Nie widać twojej wizytówki. Pewnie dlatego, że nie wybrałas widocznego statusu
                            strony. musisz zobaczyć w prawym górnym rogu (ale nie na samej górze) jest taki
                            napis "status strony: widoczna/ukryj" musisz kliknąć na "widoczna".
                            • doma791 Re: pomocy 20.07.06, 22:03
                              a teraz?
                            • kawa_mielona Re: pomocy 20.07.06, 22:05
                              Aha to z tym statusem możesz zrbić w edycji strony. Wchodzisz w swoją
                              wizytówkę, klikasz w edytuj swoją stronę i dalej tak jak napisałam posta
                              wyżej:))) Sorry ze tak motam:)
                              • kawa_mielona BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:05
                                Jest wiytówka:))) Idę ją sobie obejrzeć z bliska...
                                • doma791 Re: BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:07
                                  jejku w końcu się udało,czasami sie zastanawiam jak można nie zakumac od razu
                                  paru prostych rzeczy,jak zrobienie chociażby wizytówki
                                  • kawa_mielona Re: BRAWO DOMA!!! 20.07.06, 22:11
                                    poszło Ci bardzo dobrze...wizytóweczka miodzio:))
                                    • doma791 DZIĘKI KAWO:) 20.07.06, 22:13
                                      dzięki, poszło mi dobrze dzięki twojej pomocy.Twoja wizytóweczka również very
                                      nice,no i super foto.
                                      • kawa_mielona Re: DZIĘKI KAWO:) 20.07.06, 22:16
                                        Ja tylko przejęłam pałeczkę małej podpowiedzi od Bluelove, ale pamiętaj -
                                        zawsze do usług:))
                                        fotkę zamierzam wstawić z moim obliczem ale póki co nie wybrałam odpowiedniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka