Dodaj do ulubionych

wieczor kawalerski

22.07.06, 13:41
moj facet wlasnie pojechal na wieczor kawalerski. mam dola i caly czas jakies glupie mysli...
Obserwuj wątek
    • sandrus84 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:42
      nie ufasz ?
      • juta87 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:46
        widocznie nie do konca... :(
    • kotbehemot6 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:47
      Czego oczy nie widzą temu sercu nie żal...zorganizuj sobie panieński i baw się dobrze, zresztę dlaczego masz doła, toć facet po ślubie też kołkiem przy Tobie siedzieć nie będzie,troszkę zaufania i luzu
    • juta87 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:50
      zawsze wychodzilismy gdzies razem... od czterech lat nie bylismy bez siebie na jakiejs grubszej imprezie :/
      • progtom Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:53
        Wypowiedz kilka razy głośno do siebie jak się nazywa ta impreza. Możesz również
        napisać ze 100 razy.
      • almanecer Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:55
        Rozumiem, że się martwisz. Swoja drogą radzę zacząć wychodzic gdzieś czasem
        osobno. To dobrze wpływa na związek, moim zdaniem. Takie wieczne chodzenie
        wszędzie razem może doprowadzić jedną stronę(albo i dwie w penym momencie)do
        uczucia "duchoty w związku". Znam przykład takiej jednaej pary własnie.
        Słuchaj, może TY też gdzieś wyjdź z koleżankami?
        Zawsze też możesz mu wysłać "kontrolnego smsa" w stylu" Bądź grzeczny",
        oczywiscie z buzka ;)

pozdrawiam
      • kotbehemot6 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 13:55
        ej dziewczyno, nie zawsze będziesz przy swoim przyszłym mężu ani on przy a tobie , musicie sobie ufać, inaczej lepiej dajcie sobiej spokój z wchodzeniem w satły związek. Pewnie jest ci troszkę smutno, ale cóz takie życie, Ty też pewnie czasem lubisz poplotkować z koleżankami bez faceta, faceci tak samo.Po za tym jest przyjęte że na kawalerskim bawią sie tylko panowie, a na panieńskim kobietki,jeżeli tak bardzo Cie to uwiera to mgliście sie umówić i zrezygnować z imprezy, chociaż moim zdaniem nie tędy droga , lepiej wykazać sie zrozumieniem, zapros koleżanki i bawcie sie albo idzcie na zakupy
      • aiczka Re: wieczor kawalerski 24.07.06, 13:21
        Rozumiem, o co chodzi. To niefajnie siedzieć w domu, kiedy Połówek się gdzieś
        tam bawi na mieście. Ale może wcale się jakoś dobrze nie bawi? Prawdopodobnie
        siedzą w jakimś klubie, gdzie i tak nie ma akurat żadnych "towarów", bo są
        wakacje i życie nocne zamiera.
    • jd5 Re: wieczor kawalerski 22.07.06, 20:32
      mój Mąż po powrocie ze swojego wieczoru kawalerskiego na moje pytanie o to jak się bawił odpowiedział: "Mój Boże, te dziewczyny w klubie były takie nienaturalne, że aż po prostu brzydkie. Czekałem tylko, aż się to wszystko skończy."

Jeżeli boisz się puścić chłopaka na wieczór kawalerski (bez różnicy czy organizowany dla nigo, czy nie) to trzeba zadać sobie poważnie pytanie o zaufanie
      • aserath Re: wieczor kawalerski 24.07.06, 13:57
        znajdz sobie zajęcie, inaczej myśli a raczej domysły doprowadzą cię do obłędu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka