rumiane 22.07.06, 14:48 Niskie kobiety mają szczęście do mężczyzn. Często widuję taki obrazek: niska babeczka z wojowniczą miną idzie przodem a za nią potulnie podąża dwumetrowy facet. Okręcają ich sobie wokół palca. A może faceci wolą hetery? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraculum Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 16:20 Nie, nie wolą heter, bo ja jestem jedna z nich i jakoś szczescia do wysokich facetów nie mam :/ Same kurduple za mna łaża :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumex72 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 17:53 czy wola nizsze? ja bym polemizowal :) moze zwyczajnie chodzi o "chemie" i to jest w takim momencie wazniejsze niz wzrost :) pozdrawiam Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
drak1 Re: mężczyźni wolą miłe kobietki :-) 22.07.06, 18:45 wzrost nic nie ma do rzeczy. Choc ja odobiscie wole kobietki mniej wiecej mojego wzrostu (186cm). I w dodatku lubie z taka partnerka ubrana w szpilki udzielać sie towarzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: mężczyźni wolą miłe kobietki :-) 22.07.06, 18:54 Czy ja wiem czy wolą małe kobietki???Miłe z pewnością::))) Mój mąż jak szukał sobie dziewczyny to wyłapał mnie w tłumie,bo na laski niższe niz 180 cm nie zwraca uwagi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 18:57 AAA tam! Nie generalizujmy. Są tacy, co wolą małe, ale jest też mnóstwo takich co lubią duże ( i tych ostatnich ja bardzo lubię :) Pozdrowionka dla Ciebie Rumiane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 20:47 Czy lubią małe? Niekoniecznie- większość lubi takie średniego wzrostu- ja sam lubię kobiety tak maksymalnie do 173-174, a najlepiej jak ma 170 cm wzrostu. W sumie i mógłbym być z kobietą co ma i 180 cm wzrostu, jednak jakoś mnie ten "typ" nie pociąga;). Moja obecna panna ma 164 cm- jestem od niej wyższy jakieś 24 cm... Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum dzięki tracer 22.07.06, 21:21 nie ma to jak podniesienie kobiet na duchu :/ ... popadam w depresję :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: dzięki tracer 22.07.06, 23:44 Depresja? Z jakiego powodu? Wzrostu? Głowa do góry- czy twój mężczyzna musi być od Ciebie wyższy? Życzę szczęścia i znaleziania wysokiego... Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: dzięki tracer 24.07.06, 10:49 Miraculuś, masz depresje, bo Tracer lubi srednie kobiety?? :))) Jego prawo, Jego gust, Jego upodobania. On lubi srednie, inny bedzie wolal malenkie, a jeszcze inny bardzo wysokie kobiety. I tyle. Moj M (195cm) zanim poznal mnie (178), spotykal sie (tak wyszlo, nie z powodu upodoban;) z niewysokimi dziewczynami (ok 164) i dopiero jak sie poznalismy stwierdzil: "dopiero teraz ulozyl mi sie w glowie ideal kobiety" ;) - swoja droga byl to jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie kiedykolwiek uslyszalam ;) Obecnie jest zafascynowany moimi dlugimi nogami, zawsze podkresla, ze jestem najatrakcyjniejsza dziewczyna w towarzystwie (z duma apodkresla, ze najwyzsza;) A jak bylismy w Danii, to przy bardzo wysokich i masywnych Dunkach wygladalam na srednia, a wrecz drobna dziewczyne i M zartowal, ze jestem malutka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: dzięki tracer 24.07.06, 11:27 Pfff...prawda jest taka, że facetów od zawsze pociągały i pociągają wysokie kobiety. Tracer nie zaprzeczy, bo niby w poszukiwaniu czego/kogo wszedł na forum 'WK'? Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...ot co:) Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: dzięki tracer 24.07.06, 14:15 " Tracer nie zaprzeczy, bo niby w poszukiwaniu czego/kogo wszedł na > forum 'WK'?" No ku***a nie uwierzysz- w poszukiwaniu złotego runa! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: dzięki tracer 24.07.06, 14:19 tracer81 napisał: > No ku***a nie uwierzysz- w poszukiwaniu złotego runa! czyżbyś się zdenerwował? to lepiej sobie zaaplikuj coś na uspokojenie bo i wysokie i niskie kobiety wolą opanowanych facetów:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojt_znikeron Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:00 Ja tam bym tłumaczył to zwykłą statystyką - niskich (150 - 165cm) kobiet jest po prostu dużo, więc nie dziwne że wysocy faceci często z takimi się wiążą. Druga sprawa - wielu niskim kobietom zależy na wysokim facecie - z różnych przyczyn - bezpieczeństwo, oparcie, lepsza przyszłość dla dzieci a zwłaszcza synów. A więc ich sobie podrywają, a wysocy faceci często są zadufani, narcystyczni i leniwi (wiem, bo mam dobry przegląd w rodzinie i wśród znajomych) i nie mają nic przeciwko jak juz pisałem w innym wątku. Do tego mali ludzie bardzo często są zawzięci i ambitni - bo od małego nic nie przychodzi im łatwo - a więc mamy jeszcze dopasowanie charakterów na zasadzie przeciwieństw. Oczywiście te "generalizacje" nie zawsze się sprawdzają - ja za niskimi (poniżej 170cm) się nawet nie oglądam - a jeżeli w drugim przyjrzeniu widzę 10cm obcasy pozwalające takiej wejść "w zakres" to też zwykle tracę zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:42 Brawo dla tego pana!!! Napisałes: ja za niskimi (poniżej 170cm) się nawet nie oglądam, Bardzo fajnie to zabrzmiało, bo dla nas wysokich kobietek dziweczyny mówiące ze są wysokie, a mają powiedzmy 168 cm, to i tak wydają kurduplami. A tak w ogóle dzieczyny: czy za wysokie nie powinno się uważac kobiet powyżej 175 cm??? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:57 Już raz tłumaczyłam tą 'statystykę' w innym wątku ale temu samemu panu:(wątek pt. "Mężczyźni", wklejam linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37522&w=43126328&a=44261082 ale temu samemu panu: Odpowiedz Link Zgłoś
wojt_znikeron Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 17:17 A już myślałem że będę odkrywczy. No cóż - więcej czytać mniej pisać. A tak w ogóle, to nie odpowiadałem Tracer'owi, tylko wrzuciłem swoje (i jak się okazuje nie tylko moje) przemyślenia na temat "tytułowy". Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 20:26 To, ze nasze przemyślenia okazały się podążać tym samym tropem oznaczac może tylko jedno - mamy rację:) pozdrawiam Cię Wójcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 20:27 ooo widzę ze kolezanka ponownie na forum,zapraszam na posta "mała kobietka dołącza do mafii"- tam z ulcią dyskutujemy o wzrostach naszych pociech Odpowiedz Link Zgłoś