Dodaj do ulubionych

mężczyźni wolą małe kobietki :(

22.07.06, 14:48
Niskie kobiety mają szczęście do mężczyzn. Często widuję taki obrazek: niska babeczka z wojowniczą miną idzie przodem a za nią potulnie podąża dwumetrowy facet. Okręcają ich sobie wokół palca.
A może faceci wolą hetery? ;)
Obserwuj wątek
    • miraculum Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 16:20
      Nie, nie wolą heter, bo ja jestem jedna z nich i jakoś szczescia do wysokich
      facetów nie mam :/ Same kurduple za mna łaża :)
      • pumex72 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 17:53
        czy wola nizsze? ja bym polemizowal :) moze zwyczajnie chodzi o "chemie" i to
        jest w takim momencie wazniejsze niz wzrost :)
        pozdrawiam
        Szymon
        • drak1 Re: mężczyźni wolą miłe kobietki :-) 22.07.06, 18:45
          wzrost nic nie ma do rzeczy.
          Choc ja odobiscie wole kobietki mniej wiecej mojego wzrostu (186cm). I w
          dodatku lubie z taka partnerka ubrana w szpilki udzielać sie towarzysko.
          • doma791 Re: mężczyźni wolą miłe kobietki :-) 22.07.06, 18:54
            Czy ja wiem czy wolą małe kobietki???Miłe z pewnością::)))
            Mój mąż jak szukał sobie dziewczyny to wyłapał mnie w tłumie,bo na laski niższe
            niz 180 cm nie zwraca uwagi:)))
    • ulcia03 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 18:57
      AAA tam! Nie generalizujmy. Są tacy, co wolą małe, ale jest też mnóstwo takich
      co lubią duże ( i tych ostatnich ja bardzo lubię :) Pozdrowionka dla Ciebie
      Rumiane ;)
      • tracer81 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 22.07.06, 20:47
        Czy lubią małe? Niekoniecznie- większość lubi takie średniego wzrostu- ja sam lubię kobiety tak maksymalnie do 173-174, a najlepiej jak ma 170 cm wzrostu. W sumie i mógłbym być z kobietą co ma i 180 cm wzrostu, jednak jakoś mnie ten "typ" nie pociąga;). Moja obecna panna ma 164 cm- jestem od niej wyższy jakieś 24 cm...
        • miraculum dzięki tracer 22.07.06, 21:21
          nie ma to jak podniesienie kobiet na duchu :/ ... popadam w depresję :(((((
          • tracer81 Re: dzięki tracer 22.07.06, 23:44
            Depresja? Z jakiego powodu? Wzrostu? Głowa do góry- czy twój mężczyzna musi być od Ciebie wyższy? Życzę szczęścia i znaleziania wysokiego...
            • misioczat Re: dzięki tracer 24.07.06, 10:49
              Miraculuś, masz depresje, bo Tracer lubi srednie kobiety?? :))) Jego prawo,
              Jego gust, Jego upodobania. On lubi srednie, inny bedzie wolal malenkie, a
              jeszcze inny bardzo wysokie kobiety. I tyle.
              Moj M (195cm) zanim poznal mnie (178), spotykal sie (tak wyszlo, nie z powodu
              upodoban;) z niewysokimi dziewczynami (ok 164) i dopiero jak sie poznalismy
              stwierdzil: "dopiero teraz ulozyl mi sie w glowie ideal kobiety" ;) - swoja
              droga byl to jeden z najpiekniejszych komplementow, jakie kiedykolwiek
              uslyszalam ;) Obecnie jest zafascynowany moimi dlugimi nogami, zawsze
              podkresla, ze jestem najatrakcyjniejsza dziewczyna w towarzystwie (z duma
              apodkresla, ze najwyzsza;) A jak bylismy w Danii, to przy bardzo wysokich i
              masywnych Dunkach wygladalam na srednia, a wrecz drobna dziewczyne i M
              zartowal, ze jestem malutka ;)
              • kawa_mielona Re: dzięki tracer 24.07.06, 11:27
                Pfff...prawda jest taka, że facetów od zawsze pociągały i pociągają wysokie
                kobiety. Tracer nie zaprzeczy, bo niby w poszukiwaniu czego/kogo wszedł na
                forum 'WK'?
                Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...ot co:)
                • misioczat Re: dzięki tracer 24.07.06, 11:33
                  Kawka.. :D
                  :*
                • tracer81 Re: dzięki tracer 24.07.06, 14:15
                  " Tracer nie zaprzeczy, bo niby w poszukiwaniu czego/kogo wszedł na
                  > forum 'WK'?"

No ku***a nie uwierzysz- w poszukiwaniu złotego runa!
                  • kawa_mielona Re: dzięki tracer 24.07.06, 14:19
                    tracer81 napisał:

> No ku***a nie uwierzysz- w poszukiwaniu złotego runa!

czyżbyś się zdenerwował? to lepiej sobie zaaplikuj coś na uspokojenie bo i
                    wysokie i niskie kobiety wolą opanowanych facetów:)
    • wojt_znikeron Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:00
      Ja tam bym tłumaczył to zwykłą statystyką - niskich (150 - 165cm) kobiet jest
      po prostu dużo, więc nie dziwne że wysocy faceci często z takimi się wiążą.

Druga sprawa - wielu niskim kobietom zależy na wysokim facecie - z różnych
      przyczyn - bezpieczeństwo, oparcie, lepsza przyszłość dla dzieci a zwłaszcza
      synów. A więc ich sobie podrywają, a wysocy faceci często są zadufani,
      narcystyczni i leniwi (wiem, bo mam dobry przegląd w rodzinie i wśród
      znajomych) i nie mają nic przeciwko jak juz pisałem w innym wątku. Do tego mali
      ludzie bardzo często są zawzięci i ambitni - bo od małego nic nie przychodzi im
      łatwo - a więc mamy jeszcze dopasowanie charakterów na zasadzie przeciwieństw.

Oczywiście te "generalizacje" nie zawsze się sprawdzają - ja za niskimi
      (poniżej 170cm) się nawet nie oglądam - a jeżeli w drugim przyjrzeniu widzę
      10cm obcasy pozwalające takiej wejść "w zakres" to też zwykle tracę
      zainteresowanie.
      • doma791 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:42
        Brawo dla tego pana!!!
        Napisałes:
        ja za niskimi
        (poniżej 170cm) się nawet nie oglądam,
        Bardzo fajnie to zabrzmiało, bo dla nas wysokich kobietek dziweczyny mówiące ze
        są wysokie, a mają powiedzmy 168 cm, to i tak wydają kurduplami.
        A tak w ogóle dzieczyny: czy za wysokie nie powinno się uważac kobiet powyżej
        175 cm???
      • kawa_mielona Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 15:57
        Już raz tłumaczyłam tą 'statystykę' w innym wątku ale temu samemu panu:(wątek
        pt. "Mężczyźni", wklejam linka:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37522&w=43126328&a=44261082
        ale temu samemu panu:

• wojt_znikeron Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 17:17
          A już myślałem że będę odkrywczy. No cóż - więcej czytać mniej pisać. A tak w
          ogóle, to nie odpowiadałem Tracer'owi, tylko wrzuciłem swoje (i jak się okazuje
          nie tylko moje) przemyślenia na temat "tytułowy".
          • kawa_mielona Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 20:26
            To, ze nasze przemyślenia okazały się podążać tym samym tropem oznaczac może
            tylko jedno - mamy rację:)
            pozdrawiam Cię Wójcie:)
            • doma791 Re: mężczyźni wolą małe kobietki :( 24.07.06, 20:27
              ooo widzę ze kolezanka ponownie na forum,zapraszam na posta "mała kobietka
              dołącza do mafii"- tam z ulcią dyskutujemy o wzrostach naszych pociech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka