alika1234 23.07.06, 14:16 mam pytanie: nosicie buty na wysokim obcasie i macie gdzies ze jestescie wszedzie najwyższe? ja mam 180 cm i czasami nosze takie małe 3cm ! Jak jest u was? Nosicie szpilki? Amoże zalezy to od wzrostu partnera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tulcymea Re: buty na obcasie.. 23.07.06, 14:50 Kochana, już Ci zeznaję. Kupuję do sukienek i tzw. eleganckich strojów buty od RYŁKO, standard obcas 5cm. Na wyższych nawet nie umiem chodzić. I zasada nr1!!! Jeśli komuś przeszkadzją 5cm obcasy, to znaczy, że bez butów mój Metr Osiemdziesiąt też wadzi. Byłam kiedyś na randce, w klapeczkach płaskich jak tekturka i facet źle się czuł. Albo ktoś lubi wysokie kobiety albo nie. Więc nie żałuj sobie (uwaga na haluksy, żylaki)i noś buciki w jakich się najlepiej czujesz. A prawda jest taka, nóżka korzystnie wygląda na lekkim podwyższeniu a i chód bardziej seksowny. Odpowiedz Link Zgłoś
troleska Re: buty na obcasie.. 23.07.06, 16:41 nie czuje się najlepiej w butach na wysokim obcasie dlatego raczej chodze w butach o płaskich podeszwach, no ale mam takie jedne ładne brązowe, mają chyba z 3cm obcasu. Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: buty na obcasie.. 23.07.06, 19:19 Ja tez chyba najwyższe mam na 3 cm obcasie,jakoś nie potrafię się przyzyczaić do obcasów i chyba nie umiem w nich chodzić(nie wiem- nie próbowałam hihihi,ale podejrzewam ze odrazu bym sobie nogi powykręcała). A tak w ogóle co to za obijactwo weekendowe,tak mało piszecie.Czyżby upał całkowicie nas rozleniwił? Odpowiedz Link Zgłoś
luciii mam 182 cm [kocham buty na 9 cm obcasie] :)) 23.07.06, 21:55 i takie noszę :) [mój partner jest mojego wzrostu] o! :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: mam 182 cm [kocham buty na 9 cm obcasie] :)) 24.07.06, 07:48 mysle ze jesli ktos lubio obcasiki to w zadnym wypadku nie powinno sie z nich rezygnowac, tylko dlatego ze jest sie wysokim:)))ja niestety nie moge sobie pozwoli na obcasy na codzien ze wzgledu na skolnnosc do zylakow. jednak nie rozpaczam nad tym:)) a wiecie jaka frajda jak na codzien sie chodzi w butach na niskim i nagle jak jest jakas okazja typu wesele komunia itp zalozy sie obcasy??! wszysc patrza ze hej:) nie zebym popadala w samouwielbienie bo to mi raczej niegorozi ale fajne jest w takich sytuacjkach uczucie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina_nadia Re: buty na obcasie.. 24.07.06, 11:56 a ja na wszystkie imprezy noszę szpilki (ok 10 cm). Zawsze jestem najwyższa, większość facetów chyba wstydzi sie ze mną zatańczyć więc najczęściej tańczę tylko z mężem. Co mi wcale nie przeszkadza, bo dobrze się razem bawimy i nie jestem podeptana czy "wyszarpana":))) Na codzień wolę płaskie buty, bo nie lubię w szpilkach biec do tramwaju:) Odpowiedz Link Zgłoś