Dodaj do ulubionych

Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o mnie?

23.07.06, 22:22
jestem z tym cieciem 3 lata i pisze o nim tak bo wlasnie sie poklocilismy.
Ogolnie bylo rozowo i byloby nadal gdyby nie to ze wiem, jakie on ma zdanie o
mnie. Jest dobry i takie tam pierdoly ale wiem, ze ogolnie ma mnie za malo
inteligentna i dziecinna. To moja ,,wina" bo przy nim zachowuje sie troche
jak dziecko - smieje, robie dziecinny glosik jak cos mowie, czasem udaje
bezradna dziecinke, robie glupie miny ale robie to tylko dlatego, ze dobrze
sie przy nim czuje i najzwyczajniej w swiecie jestem radosna jak jestem z
nim. Kiedys to uwazal za slodkie ale teraz w sprzeczkach stale mowi mi, ze
jestem GLUPKOWATA. Jest mi bardzo przykro z tego powodu bo to moje naturalne
zachowanie przy nim wynikajace z radosci :/ boli tez dlatego, ze gdy sie nie
klocimy a ja tak sie zachowuje wogole nie mowi, ze mu takie zachowanie nie
odpowiada, wiec wydaje mi sie, ze jest ok, a pozniej dowiaduje sie, ze on to
ma za minus i ogolne zdanie o mnie. Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.07.06, 22:35
      acha, jeszcze mowi mi ,,wprost" (,, - bo przez gg, w oczy nie) ze jestem
      GLUPIA, naprawde glupia. Jak wiekszosc facetow nie potrafi sie uzewnetrznic,
      jak kazalam mu napisac co dokladnie uwaza we mnie za glupkowate dostalam
      odpowiedz ,,wysraj sie"... na co dzien jestem spokojna dziewczyna,
      z ,,normalnym" zachowaniem, pewnie nikt ze znajomych ze studiow nie
      powiedzialby o mnie, ze jestem glupkowata. On tak powie, co wiecej, ma po
      prostu takie o mnie zdanie ..
      • pulchna.lapka.w.pulpit Mysle, ze jestes... 23.07.06, 22:39
        ...z jakims cholernym burakiem (i to niezaleznie od tego jaka sama rzeczywiscie
        jestes)
      • kaktusik0 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.07.06, 22:40
        dorośnij dziewczyno. jeśli dorosła kobieta udaje niepełnosprawną umysłowo to ja
        się mówiąc szczerze facetowi nie dziwię.
        podpucha?
        • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.07.06, 23:18
          nie udaje NIEPELNOSPRAWNEJ UMYSLOWO - owszem robie te wszystkie rzeczy o
          ktorych pisalam ale ma sie to nijak do choroby umyslowej - sama chyba faceta
          nie mialas albo masz kolek w tylku i siedzisz z powazna mina. A wesola szczerze
          kiedykolwiek bylas?
          • ab7777 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.07.06, 23:26
            zachowujesz sie wlaśnie jak uposledzona przy nim ,wiec co sie dziwisz facetowi?
            a szczebiotanie ,udawanie dziecka może bawic u pięciolatki ,a nie u doroslej
            dziewczyny.
      • seth.destructor A propos glupoty kobiet 24.07.06, 14:56
        Ostroznie bym stwierdzal na popartyym przez naukowcow stwierdzeniu, ze kobiety
        maja inny mozg i myslenie... ale osobiscie tez uwazam, ze wiekszosc kobiet ma z
        inteligencja na bakier - chodzi o meski, logiczny typ intelektu. Podejrzewam,
        ze kobiety maja podobne zdanie o mezczyznach i rzeczywiscie chodzi tu o zmiany
        mozgowe.
    • lena186 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.07.06, 23:45
      Co ty z nim jeszcze robisz??? W życiu nie dałabym tak do siebie mówić i tak się
      traktować..A jaka jesteś i jak okazujesz radość to już twoja sprawa tylko, że to
      co piszesz jest delikatnie mówiąc chorą sytuacją.
      • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 00:32
        nie do konca rozumiem, co nazywasz chora sytuacja? moje zachowanie? nie
        sadzilam ze bede musiala sie tlumaczyc, ale chyba jest to niezbedne bo
        interpretujecie moje slowa z nawiazka - ja ciurkiem wymienilam te przykladowe
        zachowania co nie znaczy, ze zachowuje sie przy nim jak ,,uposledzona" caly
        czas ! oczywiscie ze czesto rozmawiam z nim ,,normalnym" tonem z facjata
        rozwinietego czlowieka ale gdy mam dobry humor i ciesze sie obecnoscia tak
        bliskiej osoby to chyba moge powiedziec jakies zdanie smiesznym tonem lub ze
        smieszna mina. Z opisem tych min przesadzilam bo nie siedze przed nim i nie
        wykrzywiam geby na strony swiata, bardziej mi chodzilo o to ze jakiemus
        smiesznemu stwierdzeniu towarzyszy sekundowy z deka inny niz normalny i powazny
        wyraz twarzy. Nigdy nie zachowywalyscie sie przy swoim facecie jak dziecko? ani
        razu nie zrobilyscie ,,slodkiej" minki ? ja mam taka nature ze lubie sobie
        zartowac smiac sie czasem zrobic z siebie glupka ale mam tak tylko przy
        bliskich mi osobach. Pisalam ze wsrod innych jestem powazna a czasem nawet
        niesmiala. U siebie w domu chyba mozna.. poza tym chodzi mi o sam fakt jak on
        sie do mnie odnosi a raczej jaka ma opinie na moj temat, bo zeby z takiego
        zachowania miec osobe, z ktora jest sie 3 lata za cwiercinteligenta ... i
        mowie, ze kiedys mu to nie przeszkadzalo i uwazal mnie za slodka osobe, a nie
        za bezmozga..
        • wielo-kropek Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 00:40
          Ogolnie jest tak. Jak cie widza tak cie namaluja. Sa jednak rozni artysci.
          Jedni upieksza drudzy w ta druga strone. Nie kazdy zwraca na to samo uwage,
          choc kazdy stara sie cos wyszczegolnic. Twoj to tez artysta jak widac.
        • anulenka7 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 00:43
          Dziwię się, że w ogóle jestes z takim chamem. Jakby mi facet powiedział "jestes
          głupia", "wysraj się", kopnełabym go w dupę i nie chciała więcej widzieć.
          • wielo-kropek Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 00:49
            Ale on sie tak tam przed nia wyglupia podobnie jak ona przed nim. Tyle ze
            slow innych uzywa. Chyba trafili na siebie.
            • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 01:11
              szkoda, ze ty nie trafiles w sedno watku. Ogolnie to ten ,,cham" wiele dla mnie
              zrobil, mam na mysli to ze gdy wyprowadzilam ze z miasta on ,,poszedl za mna"
              160km od rodzinnego miasta, podjal prace, studiuje zaocznie (przez to, ze musi
              zarobic na siebie na utrzymanie) i ten duzy krok zrobil dla mnie, po 2 latach
              znajomosci. Ma dobre serce i go doceniam. Jednak cos sie psuje bo czy to
              normalne, ze po roku znajomosci facet potrafi powiedziec ,,kocham cie", a po
              3,5 juz nie ?
              • wielo-kropek Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 01:40
                Z tym kocham cie roznie bywa u facetow. Ty jako kobieta pewnie wiesz lepiej
                niz ja. Wydaje mi sie ze sa rozni faceci. Niektorzy te slowa trzepia jedynie
                jezorem. Dla innych one cos znacza, zazwyczaj wiele znacza. Jest raczej
                normalne ze mozna kogos kochac i z czasem przestac. Nie dziw sie temu zbytnio.
        • seth.destructor Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:58
          No to dowiedz sie, ze to, co uwazasz za radosne zachowanie, jest odbierane jako
          uposledzenie umyslowe i zacznij sie cieszyc na inny sposob,...
    • menk.a Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 08:55
      jeśli sie "zmienisz", usłyszysz, że się zmieniłaś, ze byłas inna, taka cię
      kochał czy co tam czuł.
      Jeśli pozostaniesz jaka jesteś, ty bedziesz niezadowolona i niedoceniona.
      sumując: ktoś z was raczej na pewno pomysli a potem po prostu dojdzie do
      rozstania.
      "mniej cierpi ten, kto przestanie kochać wcześniej"
      • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 11:08
        do rozstania chyba tak szybko nie dojdzie... jakby chcial moglby odejsc juz
        dawno i mialby do tego pelne prawo (bo ,,winowajca" bylam ja), ale ciagle
        jestesmy razem. Sadze, ze jesli mamy sie rozstac to musi to umrzec smiercia
        naturalna. Coraz wiecej rzeczy mu nie pasuje i moze tak bedzie, potrzeba tylko
        czasu zeby do osoby za ktora byla calym sercem zaczal w koncu czuc tyle samo co
        do kasjerki w tesco ;]
    • miang Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 12:28
      > jestem z tym cieciem

kto tu o kim ma złe zdanie??????
    • psycholog30 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 12:41
      Istotne - jak jest między wami różnica wieku? Czy jesteś osobą wykształconą ,
      nie gorzej od Niego?.
      Studiujesz (skończyłaś studia), masz jakieś hobby (np. turystyka górska, gra
      np. na gitarze itp.), potrafisz interesująco i swobodnie podyskutować w
      towarzystwie??? Jeśli tak - olej faceta, ma jakiś problem ze sobą (może
      kompleksy). Jeśli nie- prawdopodobnie uważa ,że "stać go na wiecej" - wiec albo
      spróbuj wspiać sie trochę wyzej albo znajdź sobie kogoś bardziej podobnego do
      Ciebie.
      • mozambique Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 12:54
        załoze sie autorka wątku studiuje zarządzanie i marketnig w jakiejs prwyatnej
        szkole w Pcimiu Wilekim
        po jej slownictiwe i wyrazeniach jakich uzywa tez podjrzewam ze jest poporstu
        głupia

a facet na razi eliczy koszty (przeprowadzka , płatne studia, utzryamnie w
        innym miescie w zamian za okazje przebywania z głupkowatą istotą i coraz
        bardziej saldo mu wychodzi na minus ). Niedlugo bedzie inwentaryzacja !

" ..to ostatnie minuty tego zawodnika między nogami Campbella ..."
        Szaranowicz , finał ligi mistrzów w TV
        • paolo30 do mozambique 24.07.06, 14:26
          >zarządzanie i marketnig w jakiejs prwyatnej szkole w Pcimiu Wilekim <

heh...:) trochę nie doceniasz autorki wątku :)...strzeliłaś zupełnie "jak kulą
          w płot" ...
          Nie "Pcim Wielki" lecz Kraków, nie "prywatna szkółka" lecz państwowa uczelnia
          (w czołówce w kraju), nie mgr lecz wyżej..
          Resztę zachowam dla siebie...
          • wytrwala Re: do mozambique 24.07.06, 14:51
            my sie nie znamy :-) i nie udawaj :)
          • mozambique Re: do mozambique 25.07.06, 10:39
            kłamiesz bo autorka wstydzi sie przyznac :))))))
            • psycholog30 Re: do mozambique 25.07.06, 12:37
              "drobne nieporozumienie: :)
              Paolo30 myslał chyba że o mnie piszesz sugerując ,że jestem absolwentką szkoły
              w Pcimiu itd...
              Miałam okazje parę razy wymieniać z nim poglądy i chyba sobie przypomniał:) i
              pomyślał, ze to do mnie piszesz (odnosnik od ciebie był pod moją wypowiedzią).
              Nie chodziło mu wiec raczej o autorkę wątku lecz o mnie. Tak, wydaje mi sięto
              bardzo prawdopodobne.
    • raptusinska Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 12:49
      wytrwala napisała:

> jestem z tym cieciem 3 lata i pisze o nim tak bo wlasnie sie poklocilismy.
      > Ogolnie bylo rozowo i byloby nadal gdyby nie to ze wiem, jakie on ma zdanie o
      > mnie. Jest dobry i takie tam pierdoly ale wiem, ze ogolnie ma mnie za malo
      > inteligentna i dziecinna. To moja ,,wina" bo przy nim zachowuje sie troche
      > jak dziecko - smieje, robie dziecinny glosik jak cos mowie, czasem udaje
      > bezradna dziecinke, robie glupie miny ale robie to tylko dlatego, ze dobrze
      > sie przy nim czuje i najzwyczajniej w swiecie jestem radosna jak jestem z
      > nim. Kiedys to uwazal za slodkie ale teraz w sprzeczkach stale mowi mi, ze
      > jestem GLUPKOWATA. Jest mi bardzo przykro z tego powodu bo to moje naturalne
      > zachowanie przy nim wynikajace z radosci :/ boli tez dlatego, ze gdy sie nie
      > klocimy a ja tak sie zachowuje wogole nie mowi, ze mu takie zachowanie nie
      > odpowiada, wiec wydaje mi sie, ze jest ok, a pozniej dowiaduje sie, ze on to
      > ma za minus i ogolne zdanie o mnie. Co o tym myslicie?

Facet Cie lekceważy, bo mu na to dałas przyzwolenie... Zastanawia mnie ( zawsze)
      fakt, kiedy osobe, na ktorej komus zalezy nazywa sie w nerwach - "poza zasiegiem
      sluchu" - cieciem, palantem i takie tam. Smiem watpić, czy jestes dojrzala. Nie
      czulabym sie dobrze, gdyby osoba, ktorej na mnie zalezy obrzucala mnie
      inwektywami - wlasnie w tak zwanych "nerwach".
    • piekielnica1 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 13:13
      wytrwala napisała:
      > uwazal za slodkie ale teraz w sprzeczkach stale mowi mi, ze
      > jestem GLUPKOWATA. Jest mi bardzo przykro z tego powodu bo to moje naturalne
      > zachowanie przy nim wynikajace z radosci :/ boli tez dlatego, ze gdy sie nie
      > klocimy a ja tak sie zachowuje wogole nie mowi, ze mu takie zachowanie nie
      > odpowiada, wiec wydaje mi sie, ze jest ok, a pozniej dowiaduje sie, ze on to
      > ma za minus i ogolne zdanie o mnie. Co o tym myslicie?

Jeżeli partner poddaje ciągle negatywnej ocenie i upokarza, nie można przy nim
      czuć się swobodnie i bezpiecznie, trzeba ciągle zawżać na każdy gest i słowo -
      to taki związek nie ma przed sobą przyszłości.
    • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 13:33
      Zawsze zastanawiałam się skąd biorą się tacy ludzie.
      Facet, bądz co bądz na jakimś poziomie, bo studiuje mówi do dziewczyny "wysraj
      się" W głowie mi się to nie mieści.
      No i dziewczyna, ktora robi z siebie cukierkową lalkę teraz obraża się, że
      facet nazwał ją głupią.
      Oj ludzie, ludzie.Co za czasy.
      • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:00
        mam wrazenie ze odpowiedzi udziela mi banda 50 latkow ( co niektorzy) i droga
        panno nie robie z siebie slodkiej lalki a jestem soba w obecnosci jak mi sie
        wydawalo akceptujacej mnie osoby. Kapiszi? Mozambique - moj profil
        psychologiczny wogole ci nie wyszedl i nie mam zamiaru chwalic sie, gdzie
        studiuje. Jesli nie jestescie w stanie dojrzec sensu tego watku bo za bardzo
        wasza zlosliwosc skupia sie na powierzchownym interpretowaniu luzno opisanych
        faktow - dajcie sobie na wstrzymanie i nie udzielajcie odpowiedzi. Jesli ktos
        jest niedojrzaly bo nie utrzymuje na twarzy miny Mona Lisy i to w obecnosci
        dlugoletniego partnera - to ja wole byc niedojrzala.
        • mozambique Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:18
          i jesteś , co bez skrupułow twój partner daje ci do zroumienia.

MOze on woli MOnę LIsę ?
        • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:23
          >jestem z tym cieciem 3 lata i pisze o nim tak bo wlasnie sie poklocilismy.
          Wybacz, nazywanie długoletniego partnera cieciem nie mieści się w mojej głowie

>Co o tym myslicie?
          Sama zadałaś to pytanie, więc piszemy, co myślimy.
          Wiesz, nikt tu nie pisze o posągowej minie, można i należy czuć się swobodnie w
          towarzystwie bliskiej osoby, ale są pewne granice. Czy ty chciałabyś byc z
          kimś, kto robi głupkowate miny, rechocze bez powodu i sepleni jak dziecko?
          Mnie to doprowadziłoby do szału, choć nie mam 50 lat, jak sugerujesz.
      • mozambique Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:21
        ewelita,
        no wiesz , prywatne uczelnie tez muszą zarabiac , co nie ? :)))))))

a po tych nowych maturach ze szkól wychodzi coraz wiecej nieduczonego
        ciemniactwa niestety
        • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:32
          > a po tych nowych maturach ze szkól wychodzi coraz wiecej nieduczonego
          > ciemniactwa niestety

Coś w tym jest. Skończyłam studia pare lat temu i ze zgrozą patrzę na
          dzisiejszych studentów. Dla mnie osoba z wyższym wykształceniem, to osoba na
          poziomie ( przynajmniej w takim towarzystwie się obracam) Nie do pomyślenia
          jest dla mnie uzywanie takiego słownictwa, jakim się niektórzy posługują (
          ciec, wysraj się, spier... itp)
          Ludzie po studiach, przyszła inteligencja tego kraju.
          Namnożyło się tych szkółek niedzielnych, za kasę byle burak moze wejść na
          salony ( bez obrazy tych, których buractwo nie dotyczy)
          • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:47
            jedynymi (mam nadzieje) burakami bioracymi udzial w tym watku sa mozambique i
            ewelita - o co wam chodzi z tymi szkolkami platnymi? gdzie ja pisze, gdzie
            studiuje? wywnioskowaliscie z opisu mojego zachowania przy chlopaku? BURAKI z
            was i niewazne jaka szkole skonczyliscie - buraki ewelitko zawsze byly sa i
            beda i smieszy mnie, gdy jakas babcia mowi ,,w dzisiejszych czasach" i bla bla
            bla o zlu dzisiejszego swiata - studenci platnych studiow toruja sobie droge
            pieniedzmi a wiele studentek tych nieplatnych toruje sobie droge tylkiem i co
            lepsze? za twoich czasow burakow nie bylo? byly i jestes na to dowodem. Jesli
            juz musze - studiuje dziennie w krakowie, na Akademi Ekonomicznej, ulzylo ci? I
            tam nie uchodze ani za buraka ani za debila, za jakiego ma mnie moj wlasny
            facet.
            • anulenka7 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:54
              Czy chodzi Ci o to, że facet, który kiedys poza Tobą swiata nie widział zaczął
              Cię krytykowac? Twoje "szczebiotanie" kiedys sprawiało mu przyjemnosc, a teraz
              działa na nerwy? Zaczął się do Ciebie w sposób prostacki odnosic i krytykować
              (wczesniej tego nie robił)?
              • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 15:02
                tak i pisalam juz ze nie szczebiocze mu nad glowa non stop ale mam w sobie
                czasem takie dziecinne zagrania - i nie zachowuje sie jak malpa w klatce czy
                jak niedorozwinieta tylko mam charakterystyczne dla mnie zagrywki i tyle! a tu
                Wielcy tego forum probuja zrobic ze mnie slodka idiotke do ktorej mi daleko.
                Mniej wiecej chodi mi o to ze kiedys nie zwracal na to uwagi a jesli juz to
                razem ze mna sie z tego smial - i mowil ze jestem takim jego ,,malym
                szczesciem" i ze ,,wnosze duzo radosci" w jego zycie, a nagle sie stalam
                debilka. Nie zasluguje na to bo przeciez zachowuje sie mimo wszystko jak
                czowiek, zawsze go wyslucham, pociesze, pogadam normalnie, dam jakas rade, a on
                wyolbrzymia moje zachowania i nagle go to wkurza.
                • anulenka7 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 15:26
                  Nie znam historii Waszego związku. Nie wiem z jakiego powodu facet się zaczął
                  tak niegrzecznie zachowywać. Własciwie nic go nie usprawiedliwia i co by się
                  nie stało nie upowaznia go to do prostactwa. Znudzenie? Może jestescie zbyt od
                  siebie rozni i to co Was kiedys przyciągało do siebie zaczęło działac na nerwy?
                  Ale mogł Ci to dać do zrozumienia w subtelniejszy sposob. Myślę, że powinnas z
                  nim pogadac i pewne rzeczy wyjasnic. A jesli się to nie uda - może się rozstac
                  na jakis czas i od siebie odpocząc?
                  • anulenka7 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 15:32
                    W każdym związku jest coś, co mozna nazwać "fazą rozczarowania" - partner
                    okazuje się nie do konca takim jak tego oczekiwaliśmy (choć wcale się nie
                    musial zmienic tylko my pewnych rzeczy wczesniej nie zauwazylismy albo widziec
                    nie chcielismy). I albo partnerowi to nasze nim rozczarowanie wybaczymy i
                    pokochamy go dojrzałą miłością (bo nikt nie jest doskonały) albo na tym własnie
                    etapie związek się rozpadnie.
            • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:58
              studiuje dziennie w krakowie, na Akademi Ekonomicznej, ulzylo ci? I
              >
              > tam nie uchodze ani za buraka ani za debila, za jakiego ma mnie moj wlasny
              > facet.

Burak burakiem pozostanie, niezależnie od tego gdzie studiuje. Takie jest moje
              zdanie.

Zacznij zachowywać się tak jak na uczelni gdzie za debila i buraka nie
              uchodzisz a problem sam zniknie.
              Swoją drogą chciałabym zobaczyć próbkę twojego zachowania (tego luzackiego), bo
              możliwe, że twój facet, którego tu wszyscy objechaliśmy ma naprawdę anielską
              cierpliwość :-)
              I nie irytuj się tak. Tłumaczy się tylko ten, kto jest winien.
        • simply_z Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:37
          No to droga panno ( doktorantko? hmm bo wyżej niż mgr ,chyba,że tak
          interpretujesz inż.a to już nie jest wyżej, wręcz przeciwnie) sama napisałas
          idiotycznego posta jak to seplenisz,zachowujesz sie jak dziecko itd.przy swoim
          facecie ,który zwraca się do Ciebie jakże kulturalnie ,cyt."wysraj się"-no
          chyba,że to tez jest pieszczotliwe okreslenie ( hmmm)i pytasz nas o radę co o
          tym sądzimy? napisalismy wiec grzecznie ,ze na miejscu twojego faceta trafil by
          nas szlag.Nie lepiej zwyczajnie ,prosto zrobić coś co ludzkość od czasów
          prymitywnego neandertlaczyka opanowała w stopniu doskonałym? a więc
          porozmawiać ,wyjaśnić sytuację ,możecie nawet sprobować specyficznej
          komunikacji tzn,.ty zaszczebioczesz i spytasz się co o tym sądzi ,a on napisze
          ci smsa ,żebyś się ..itd.
          • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 14:57
            simply czytajac twoja wypowiedz czulam sie jakbym ,,sluchala" sepleniatego
            neandertalczyka wlasnie. Probowalam porozmawiac ale dostalam ni z gruszki ni z
            pietruszki taka odpowiedz ,,wysraj sie" wiec dalej juz nie probowalam i pod
            wplywem impulsu napisalam ten post, nazywajac osobe, ktora uraczyla mnie
            epitetami ,,durna" ,,debilka" wlasnie cieciem i nie widze w tym nic strasznego.
            Rzeczywiscie kultura ponad wszystko, ale zaloze sie, ze ci, ktorzy tu
            moralizuja, maja jej najmniej - sadzac po atakach na moja osobe, jestem tego
            nawet pewna.
      • seth.destructor Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 15:00
        Facet, bądz co bądz na jakimś poziomie, bo studiuje mówi do dziewczyny "wysraj
        > się" W głowie mi się to nie mieści

No, co, to jest wspolczesny poziom studiow... Jakby byl na dziennych, to spalby
        gdzies na waleta i jadl placki ziemniaczane kontra chleb z dzemem...
    • seth.destructor ??prawda boli?? 24.07.06, 14:54
      Boli cie to, ze nazwal twoje glupkowate zachowanie glupkowatym?
      Pewnie przeraza go mysl, ze bedzie musial ci tatusiowac. Czlowiek szuka
      przyszlej zony, a ma robic za babysittera?
      • nglka Re: ??prawda boli?? 24.07.06, 14:58
        Przez trzy lata szuka przyszłej żony i po trzech latach to nagle zauważył? To Ci nie daje do myślenia? Jak już coś piszesz to bierz pod uwagę wszystkie ewentualności.
        • seth.destructor Re: ??prawda boli?? 24.07.06, 15:01
          Przez trzy lata znosil... Moze dobra w lozku jest. Saldo zaczyna wychodzic na
          minus:^/
          • nglka Re: ??prawda boli?? 24.07.06, 15:02
            Jeśli robił to przez trzy lata bo jest dobra w łóżku to jednak świadczy źle o nim, nie o niej. Nie sądzisz?
            • seth.destructor Re: ??prawda boli?? 24.07.06, 15:06
              A czy ktos tu twierdzi, ze facet jest swiety? Moze lubi w niej co innego.
          • ewelita Re: ??prawda boli?? 24.07.06, 15:04
            seth.destructor napisał:

> Przez trzy lata znosil... Moze dobra w lozku jest. Saldo zaczyna wychodzic na
            > minus:^/

he, he
            A nie mówiłam, że miał anielską cierpliwość?
            Słuchać szczebiotu trzy lata... może przygłuchy jest trochę?
    • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 15:06
      Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o mnie?
      Odpowiedź: NIE
    • saga1985 Zmień taktykę :) 24.07.06, 18:00
      W jego obecności zachowuj się poważnie, aż do bólu :)
      • nglka Zgadzam się i... 25.07.06, 12:46
        ...i absulutnie nie śmiej się z żadnych żartów ani śmiesznych sytuacji z Jego udziałem. Możesz wówczas dodać, że jest głupkowaty.
        Nie, nie chodzi tu o fakt zrobienia na złość ale facet może sobie zwyczajnie nie zdawać sprawy z tego, że robi Ciprzykrość.
        Są tacy, którzy rozumieją tylko wtedy, gdy odczują na własnej skórze.
    • megasia Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 18:45
      Niezależnie od tego jaka jesteś on nie ma prawa tak się zachowywać.

A tak z osobistych doświadczeń moich i nie tylko- :
      na początku związku: "strasznie podoba mi sie Twoja rozwaga i
      odpowiedzialność" - na końcu "rozsądek nie jest sexowny.przynajmniej mnie nie
      pociąga"

na początku "wiesz, jesteś bardzo inteligentna, masz swoje zdanie na każdy
      temat"
      na końcu "no tak, zawsze masz rację! to nie do zniesienia"

na początku "uwielbiam Cię! przy Tobie czuję że żyję" na końcu "duszę się, nie
      mogę tego znieść"

...

zatem "słodkość" na początku była ok - a teraz nie jest. Nie zrzucajcie winy na
      dziewczynę! jest sobą i tyle. wcześniej mu to przecież odpowiadało?, czyż nie?
    • enith Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 19:42
      Wytrwała, nazywasz swoich dyskutantów debilami, bo nie udzielili Ci odpowiedzi,
      jaka by Cię satysfakcjonowała. Jak sama piszesz, dałaś nam garść luźnych faktów
      i spytałaś, co o tym myślimy. To uprawnia do wypowiadania się w tym wątku, a że
      dla większości osób Twoje zachowanie przy chłopaku mocno odbiega od
      "normalnego", nie dziw się, że wywołałaś takie, nie inne reakcje rozmówców.
      Gdybym ja poprzestała na przeczytaniu pierwszego Twojego postu, pomyślałabym
      sobie dokładnie to samo, co większość tutaj: że dostajesz od swojego chłopaka na
      co zasługujesz. Zachowujesz się niepoważnie i jako niepoważną traktuje Cię Twój
      partner. Ale przeczytałam pobieżnie cały wątek i w jednym się zgadzam.
      Niezależnie od tego, jak "głupkowate" czy dziecinne jest Twoje zachowanie,
      chłopak, bliska Ci osoba, nie ma prawa wyzywać Cię od "głupków". Nieważne jak
      bardzo grasz mu na nerwach, a on Tobie, obrzucanie się inwektywami w stylu
      "debilka" albo "cieć" oznacza, że w Waszym związku coś jest naprawdę nie tak,
      jak powinno być. Nie widzę innego wyjścia jak porozmawiać szczerze z chłopakiem
      i dowiedzieć się o co mu chodzi. Często za hasłem "głupio się zachowujesz" kryją
      się inne, niewypowiedziane żale czy rozczarowania. Być może minął już w Waszym
      związku okres wzajemnej fascynacji, czas, gdy widzisz partnera wyłącznie przez
      "różowe okulary", a zaczęła się szara codzienność, otworzyły się oczy na pewne
      sprawy. Coś, co kiedyś wydawało mu się słodkim szczebiotaniem, teraz jest
      zachowaniem "nienormalnej". Zwróć proszę uwagę na to kiedy Twoje zachowanie
      jakoś szczególnie go wkurza. Może gdy rozmawiacie o czymś poważnym, Ty stroisz
      te swoje "zabawne minki" i to go deprymuje? Może chce spytać o radę w ważnej
      kwestii, gdy Ty zachowujesz się jak pięciolatka? W każdym związku jest miejsce
      na zabawę i wygłupy, sama wydurniam się z moim partnerem (który ma 42 lata!),
      ale wtedy, gdy jest na to czas. Może ogranicz odrobinę swoje "zabawne
      zachowania", albo zarezerwuj je wyłącznie na specjalne okazje. Nawet najlepsze
      "numery" z osobistego repertuaru, nieważne jak śmieszne, jeśli powtarzane zbyt
      często, stają się denerwujące. A odpowiadając na pytanie w tytule wątku, jeśli
      po rozmowie nie dojdziecie do porozumienia w sprawie wzajemnego traktowania,
      odeszłabym. Nie wyobrażam sobie, żeby partner, nieważne jak wkurzony, zwyzywał
      mnie. To byłby definitywny koniec znajomości. Jeśli dorosły facet nie jest w
      stanie zapanować nad swoim słownictwem czy zachowaniem, to ja dziękuje za taki
      związek. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!
      • wytrwala Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.07.06, 20:46
        Nie, absolutnie nie nazywam dyskutantow ,,debilami", to wogole nie moj styl
        prowadzenia dyskusji - musialo ci sie cos poplatac bo to slowo przewija sie od
        czasu do czasu ale tylko wtedy, gdy podaje przyklady jak potrafi powiedziec na
        mnie chlopak. Zle napisalam ten pierwszy watek, sama jak go czytam mam
        wrazenie, ze jakas niepelnosprawna umyslowo komediantka od siedmiu bolesci jest
        autorka, ale pewnie to dlatego ze bylam swiezo po ,,wysluchaniu" opinii na swoj
        temat i przyznam sie, poryczalam sie (wstydze sie tego) no i chaotycznie
        napisalam. Widzisz sama napisalas, ze wyglupiasz sie z partnerem ktory ma 42
        lata i o to mi chodzi - nie bede pisac po raz piaty ze nie robie tego przeciez
        non stop a czasami, a ze jestem w miare mloda ( prawie 20 lat) i jeszcze czasem
        naiwnie wesola to juz inna sprawa. Probowalam porozmawiac z nim - dokladnie tak
        napisalam - ,,powiedz mi jakie konkretnie zachowania uwazasz za glupkowate bo
        to wazne" a odpowiedz brzmiala ,,wysraj sie" - wstrzasnelo mna troche bo
        rozmawialismy w miare normalnie a on wyskoczyl z takim czyms jak do szmaty
        jakiejs nie wiadomo za co. Kiedys to byl ideal w stosunku do mnie, nie
        powiedzialby tak nigdy... jasne ze zauroczenie juz dawno minelo ale ja niestety
        nadal czuje do niego taka naiwna i szczera milosc, fakt, wiem, ze powinnam
        dorosnac i byc bardziej dojrzala ale kaleka umyslowym nie jestem i pytam, co
        zrobic jesli za taka osobe uwaza cie twoj wlasny partner.
        • enith Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 25.07.06, 06:32
          Odpowiedziałam Ci na to pytanie: ja zakończyłabym związek. Jeśli lubisz się
          dziecinnie zachowywać, a chłopakowi to zaczęło przeszkadzać, to albo zmienisz
          zachowanie, albo będziesz znosić jego szczeniackie odzywki, albo kopniesz go w
          cztery litery. Ja na Twoim miejscu NIGDY nie pozwoliłabym NIKOMU tak się do mnie
          odzywać. Koleżance, ojcu, bratu czy narzeczonemu. Ktokolwiek by to nie był, to
          byłby koniec znajomości. Ty postąpisz jak zechcesz... A z ciekawości spytam, ile
          Twój chłopak ma lat?
        • mozambique Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 25.07.06, 10:45
          " Zle napisalam ten pierwszy watek, sama jak go czytam mam
          wrazenie, ze jakas niepelnosprawna umyslowo komediantka od siedmiu bolesci jest
          autorka,"

więc czemu sie dziwisz ze tak cie tu wszycy oceniają ??
          sama sobie wystawiłaś swiadectwo, kótre nijak sie ma do "mgr i wyżej" he , he,
          he
          • ewelita Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 25.07.06, 12:41
            mozambique napisała:

> " Zle napisalam ten pierwszy watek, sama jak go czytam mam
            > wrazenie, ze jakas niepelnosprawna umyslowo komediantka od siedmiu bolesci
            jest
            >
            > autorka,"
            >
            > więc czemu sie dziwisz ze tak cie tu wszycy oceniają ??
            > sama sobie wystawiłaś swiadectwo, kótre nijak sie ma do "mgr i wyżej" he ,
            he,
            > he
            >

Dokładnie. Tak cię odebrano.
            Powtarzam odpowiedx na postawione pytanie - Nie, nie powinno się byc z kimś
            takim. Jeśli sama nie będziesz się szanować, to inni też nie bedą.
    • kasiaczernia Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 25.07.06, 14:48
      Zmień na lepszy model.
      • dj73 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 26.07.06, 21:27
        ja sie czasami "głupkowato" zachowuję i mój maż równiez - ale w domu, raczej we
        dwoje + czasami dziecko. nikt sie nie wyzywa.
        Lecz inny przypadek - podobny jak w wątku ,Upraszczając - brak szacunku dla
        kobiety od poczatku zwiazku, to nie idzie na lepsze ( jesli brak jest
        zrozumienia zachowań drugiej osoby - rozstac się
        Szanuj siebie.
    • misia.be Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.12.06, 22:42
      jesteś 3 lata z cieciem? to trochę mało ambitne ma facet zajęcie...
      ale przynajmniej w domu ci pewnie pozamiata? :-D
    • grzeszny-aniol Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.12.06, 23:00
      Po przeczytaniu kilku Twoich watkow na temat tego "ciecia" zastanawiam sie czy
      wogole ze soba rozmawiacie...
    • krwawabestia Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.12.06, 23:20
      ja to osatnio dosyc duzo sie kłoce z moja luba ale to chyba dobrze bo w kazdym
      zwiazku trzeba drugiej osobie pokazac gdzie sa granice bo inaczej sie wyladuje
      pod obcasem :)
      mamy swoje charakterki i tak ma byc - kto do cholery powiedział ze zwiazek to
      jakis kisiel
      • misia.be Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.12.06, 23:33
        a ja lubię kisiel :-P
        • krwawabestia Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 23.12.06, 23:55
          ja tez ale tylko w damskich majtkach :)
    • dziewczynazbagien Ten post też już był!!!!!!!jesteś trollem!!!!!!!! 23.12.06, 23:43
      pisesz to samo co chyba na forum na luzie, oba posty czytałam pamiec mnie
      jeszcze nie mysli. z reszta od razu widac ze nikt nie moze byc az tak
      głupi...najpierw "rozkrecalas" inne forum tymi glupimi postami teraz probujesz
      na innym, nie stac cie na wymyslenuie czegos nowego skoro juz trollujesz???
      • qw994 Re: Ten post też już był!!!!!!!jesteś trollem!!!! 23.12.06, 23:46
        Jezu, uspokój się. To nie Wytrwała podciągnęła te wątki do góry. Spójrz
        uważnie, a potem dopiero oskarżaj o trollowanie.
        • dziewczynazbagien Re: Ten post też już był!!!!!!!jesteś trollem!!!! 23.12.06, 23:49
          jakas jestem chyba podkurzona przez te Świeta...ale nie kumam to skad one sie tu
          wzieły???
          • qw994 Re: Ten post też już był!!!!!!!jesteś trollem!!!! 23.12.06, 23:50
            Misia-be je podciągnęła, nie wiadomo, po co.
            • polla4 Re: Ten post też już był!!!!!!!jesteś trollem!!!! 23.12.06, 23:53
              Oj wytrwała wytrwała. Zawsze mnie rozbawisz :)
    • sir.vimes Nie. 24.12.06, 00:03
      .
    • ems_13 Re: Powinno sie byc z kims kto ma takie zdanie o 24.12.06, 01:40
      Myślę, że nie powinnaś z nim być. Nie zasługujesz na niego. A poza tym ma biedak
      rację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka