doll77 25.07.06, 11:27 jak sobie dać z nim radę, jak nie można sobie pozwolić na urlop macie jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juta50 Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 11:29 Wentylator, łóżko, porcja lodów a potem ...sennnnnn.;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 11:45 Nie przemeczac sie. Permanentnie nie przemeczac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady284 Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 12:58 basen:) troszkę sportu uwolni endorfiny:) nie będziesz już czuła się tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 13:08 Tak, ruch bardzo pomaga, na poczatku wydaje Ci sie, ze nie masz sil, ale potem...wchodzisz w rytm, uwalniach negatywne zloza hihi i lepiej Ci, serio. Poza tym przegladnelabym siebie u lekarza (bad krwi) czy homeopaty lub masaze u masazysty. Kazda alternatywna forma medycyny, akupunktura, masaze, refleksologia, homeopatia itp...Trzeba o sibie zadbac ach! A dzidzie masz?? Moni Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 16:02 Bodymax. Nie na każdego działa, ale mnie uratował nie jeden raz życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ravicowa Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 16:15 Mnie aktualnie ratuje lecytyna vita buerlecitthin (czy jakoś tak się pisze), a smakuje jak alkoholowy kremik. Naprawdę działa, ja mam permanentny brak żelaza, a teraz muszę się dużo uczyć, cały czas mi się spać chciało - mi pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
t_lempicka Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 17:42 zbadaj tarczyce. ja tez myslalam ze to zmeczenie trybem zycia, a przypadkowo odkrytu u mnie niedoczynnosc tarczycy. nic groznego, ale dolegliwosci sa uciazliwe. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Permanentne zmęczenie 25.07.06, 22:45 Moz e by sie tak zakochac w kims. Moze dobry seks by tez cos zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś