aaniolek1 26.07.06, 13:27 znacie ginekologa ktory wykonuje zabieg przerwania ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:34 liczysz na to, że ktoś ci publicznie udzieli "pomocnictwa w popełnieniu czynu karalnego"? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:37 heheehhe, jasne, i damy ci przez net zeby pojsc siedziec razem z toba w razie czego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:38 Wystarczy zapytać ginekologa, który daje Ci te wszystkie zaświadczenia kierujące na zabieg. Ma obowiązek udzielić Ci takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:45 kupisz pierwsza lepsza gacete np.wyborcza lub oferte i tam sie lekarze ogłaszaja Odpowiedz Link Zgłoś
pickwickowski Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:45 Moze ktos jej wysle namiary na maila. Tylko uwaga, tak tez mozna namierzyc nadawce i jakby co to schowajcie sie za jakims proxy. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 13:46 A moze to w ogole jest ktos kto sie podszywa pod osobe chcaca usunac ciaze, wlasnie zeby nalapac takich debili co nieopatrznie wysla rozne promujace to linki. Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 15:01 to jest karane - to tak jak oficjalnie szukac płatnego mordercy Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 15:09 Przerywanie ciąży samo w sobie nie jest karane. Wystarczy, aby był spełnionych któryś z warunków ustawy dopuszczającej przerywanie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze666 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 15:11 Dlaczego chcesz to zrobić? Ile masz lat? Czy wiesz, że działając teraz pod wpływem emocji, presji możesz naprawdę popełnić największy w życiu błąd? Oczywiście każda kobieta ma wolny wybór, ale pomyśl o sobie.. Słyszałam o wielu przypadkach, kiedy to kobiety nie mogły wybaczyć sobie tego do końca życia, mimo tego, że "dzięki" aborcji skończyły studia i udało im się wykształcić...przemyśl to. Odpowiedz Link Zgłoś
kreola7 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 15:37 Zerknęłam na Twój nick i mam pytanie czy jest on celowy??? Bo ANIOŁKAMI, w naszym matczynym slangu są nazywane dzieci, które zostały poronione, urodzone martwe, umarłe podczas porodu, zaraz po, czy w okesie noworodkowym lub niemowlęcym. Znajdź sobie stronę poświęconą ANOIŁKOM. Mam nadzieję, że jeszcze się głębiej zastanowisz nad swoją decyzją. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniolek1 Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 17:22 a gdzie tam jest napisane ze chce cos takiego zrobic?! mam ochote pytac o to to pytam , moze chce wiedziec czy takie zjawisko jest powszechnie dostepne?takze odrazu niezarzucajcie mi sie niewiadomo co mam zamiar robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: przerwanie ciąży 26.07.06, 18:30 Jakbym znal, to bym na niego doniosl. Odpowiedz Link Zgłoś