rasgeea 27.07.06, 08:20 Wstawać!!! Ja wiem, że 8 rano to jeszcze środek nocy ale szkoda lata - haha - i kto to mowi:))) Wszytskim pracujacych w pocie czola przed monitorami serdecznie pozdrawiam:))) 2 dni i znow weekend:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doma791 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:22 ja juz nie śpię,od jakis 10 min, i pierwsze co zrobiłam to oczywiście odpaliłam kompa....oj dziewczyny wciągacie mnie za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 09:32 "Heje hej niezwyciężony" hmm nie pamietam juz kto to śpiewał........... No Ulcia pobiłaś nas wszystkie:) ranny ptaszku Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:23 jakie śpiochy hehe ja juz od 7:40 w pracy jestem:) i ciężko pracuje jak widac;) byle do weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:27 ha! a ja na nogach od 6:00 a d 7:00 pracuje jak "maly chinczyk" przed kompem:) a w tle kochane U2 leci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:41 też się melduje "pracocholik" na nóżkach od 6.30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:42 oooo ladnapanno-coś cię dawno nie było tu u nas...czyżby przygotowania do wielkiego dnia wciągneły cię tak bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 13:53 skoro juz zostałam wywołana do tablicy to rzeknę w tajemnicy, ze na bieząco jestem w czytaniu forum, a z pisaniem gorzej, chociaz czasami cos tam skrobne...przygotowania faktycznie idą pełną parą ale to juz tak od kilku m- cy...zastanawiam sie tylko ile razy można jeszcze zmieniać usadzanie gości, wybierać kreacje dla mamy i wypróbowywać niezliczoną ilość ciast, szczególnie wtedy jak ma sie realny zamiar zmieścic w zamówiona suknię hihi Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:43 a ja w sobotę do pracy muszę iść ....odrabiały majowy wekend buuuuuuuuuu..... a miałamm swe stare kości na złotym piasku wygrzewać budować zamki z piasku z synkiem i taplać się w falach Bałtyku Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:47 oj Anetko nie marudź-żadna z nas nie ma tak dobrze jak ty z tym morzem jak na wyciągnięcie ręki.Ale szczerze to nie zazdroszczę Ci pracy w sobotę,tym bardziej w tym upale.Ja również pracuję w soboty,i to prawie co drugą w m- cu,ale teraz mam ambitny plan to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:51 Doma, wierze, że Ci sie to uda:) ja nie pracvuje w soboty, jednak jak sie z czyms nie wyrobie to grzecznie musze przydreptac...ale to zadko:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 08:58 hmm wiem wiem z tym morzem to sama se zazdroszce, że co roku wakacje tu spedzam:) ale wiesz Domcia polak malkontent jak nie ma na co marudzić to se coś znajdzie .... wiec marudze na sobotę bo w soboty to u nas się nic nie dzieje siedzimy bo siedzimy - na ogół Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 09:27 Cześć Laseczki!!! Ja dzisiaj nie śpię od 5 rano, chyba pobiłam wszystkich? Zaraz chyba wyskoczę z małą na ogródek, póki jeszcze nie jest tak gorąco. Spróbuję odespać co nieco na leżaczku. Ja też chcę nad morze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:00 Ja tez wszystkie pobije, bo wstalam o.. 11.30 :D I powolutku zaczynam sie szykowac do sobotniego wyjazdu nad morze :) Jupijajoł! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Misio 27.07.06, 12:03 ... no mnie napewno i pobiłaś i dobiłaś:) Zazdrośnica ze mnie okropna i teraz aż zebami zgrzytam po przeczytaniu Twojego posta ;o) Gdzie jedziesz i na długo? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:02 Heloł, heloł pszczółki moje pracowite:) Nie myślcie sobie, ze dopiero wstałam. Pracuję dziś w pocie czoła już od 7 rano a na nogach to już ponad 6 godzin jestem:) Nanosiłam od rana do kompa całe słupki analizy finansowej do sprawozdania półrocznego i jak już naniosłam to z niewiadomych przyczyn wszystko zniknęło. No to się wkurzyłam i przyszłam do Was chwilkę 'odsapnąć' zanim będę te słupki wklepywac na nowo... Madzia, co tam Bono Ci ładnego wyśpiewuje do uszka (też uwielbiam U2) ? Domcia, mam nadzieję że się zdążyłas wyspać po naszych wieczornych poltach:> Uleńko zazdroszczę Ci tego ogródkowania z Baśką, moje dziecię u babci - pewnie też robią sobie razem coś fajnego i napewno nie jest to analiza finansowa :< Anetko - tego morza to i ja Ci zazdroszczę bo nawet jak zamykam oczy i podstawiam twarz pod wiatrak to nijak nie potrafię poczuć morskiej bryzy nie mówiąc o usłyszeniu szumu fal...za słabą mam wyobraźnię czy co? Ladnapanno- no właśnie jak tam przygotowania? Pewnie sukienka juz gotowa i goście zaproszeni... Pozdrawiam Was wszystkie...a Blue to sobie pewnie jeszcze śpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:18 No a ja się własnie dowiedziałam ze w niedzielę szykuje mi się szkolenie,ale mysle ze tak źle nie będzie bo w sprzyjających okolocznościach przyrody,czyli w jakimś ośrodku nad jeziorkiem hhihihiih.No i będzimy tam razem z męzem(nie ma jak to pracować w jednej firmie). Kawko tak Ci wspólczuję tej cholrenje pewnie żmudnej roboty przy tych słupkach i cyferkach. Misio-ja tez chce nad morze!!!!!!!No ale dobra,byłam w zeszłą niedzielę tam, a teraz szykuje sie kolejna niedziela nad wodą,wiec chyba nie mam co narzekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
doma791 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:29 dziewczyny spadam do pracy,będę wieczorkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:42 Wstepny plan wyglada nastepujaco: 2-3 dni w Krynicy Morskiej dzien w Trojmiescie 2-3 dni na Helu ale co z tego wyjdzie to zobaczymy, bo jedziemy w ciemno i nie wiem,jak to sie pouklada ;) Wracamy 4.VIII wieczorem, bo przyjaciolka 5.VIII o 17 bierze slub i musze byc ;) i wtedy zadecydujemy, czy wyjezdzamy na drugi tydzien, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 12:58 misio ja razem z Kawka zgrzytam zebami z zazdrosci i lypie wscieklymi oczkami o to morze ;)) kawko noo jeszcze mi sie nie zdarzylo spac nigdy do 12 ;)ale moze sprobuje jutro hihih Odpowiedz Link Zgłoś
mrts Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 14:44 A ja wstałam po 13 :P Ale na usprwiedliwienie dodam, że wcześniej nie spałam ponad 36 godzin ;) Pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
misioczat Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 27.07.06, 15:07 hihi.. no i wreszcie ktos zazdrosci mi, bo w ciagu ostatnich 2 lat to ja komus zazdroscilam wyjazdow :D Od razu lepiej. Dowartosciowany Misioczat :DDD P.S. Obiecuje, ze po powrocie zapodam zdjecia na skrzyneczke :*** Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 09:00 Wy tu se smacznie spicie a ja pracować muszę buuuuu, ale może może ktoś już wstał?????? dobrze że choć za oknem u nas dzis szaro- buro i ponuro to mi aż tak nie szkoda. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia03 Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 09:30 Cześć Anetko! Nie martw się, nie jesteś całkiem sama. Ja wprawdzie nie pracuję, ale te już od dawna na nogach, bo Basiuni się o 6 rano na kupkę zebrało :), a potem na jedzonko i zabawę. Ale przynajmniej malinek sobie pojadłam i mam nadzieję, że brzuszek mini-Basi na tym nie ucierpi. Czekałam tak na wekend, a tu wczoraj okazało się, że mój mąż jedzie na szkolenie :( no i mam nadzieję, że dziś wieczorem wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 09:37 Witaj Ulcia jak miło Cię widzieć. A ja już kawkę wypiłam przy "wysokich obcasach". Hmm ja taka mało kawowa jestem ale dzis jakos słabość mnie w kościach od rana chwyciła i se normalnie fusiorke jak nigdy zrobiłam:) Mamy chetnedo do eksperymentu czytałaś wątek "Mężczyźni"?? Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 10:59 Czesc Baby:)..ja chyba po druga kawe polece..bo czeka mnie dzis cosobotnie sprzatanie(jakis dziwny zwyczaj od urodzenia w moim domu sie zagniezdzil), a zeby bylo smieszniej..mam co sprzatac:)..a do eksperymentu tez jestem chetna!!!..tylko niesmiala czasem jestem-albo udaje;)hihi..i jeszcze jedno-tylko sie nie smiejcie-wczoraj wieczorem bylam z rodzicami na rynku wroclawskim..wracalismy z dalszej podrozy ,a ich cos ich natknelo zeby pospacerowac..i mialam obsesje..ze kazda wysoka dziewczyna, ktora mijam moze byc stad..a ze twarzy nie kojarze-bo za malo sie napatrzylam na zdjecia..to obsesja byla wrecz uciazliwa ..ale i zabawna..bo nawet raz wydawalo mi sie,ze mnie ktos woła..hehe..doobra..rozgadlaam sie..ale juz tak mam jak wiem,ze cos musze zrobic..a tak mi sie nie chce sprzatac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 11:08 witaj Milkee no ladnie musialas sie wczoraj wpatrywac w te laski ;) hihi mi tez sie nic nie chce a musze obiadek i zakupy zrobic ehh... dobrze ze porzadki juz z glowy... no to nie zostaje nic jak zalozyc watek swatowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 11:23 Witam witam a już się bałam że w sobotę tu cisza nastanie bardzo głucha:) A co do tego wątku swatowego proponuje tytuł : Poszukiwany/Poszukiwana Mężczyzna już się jeden znalazł chętny do eksperymentu tylko te nasze Panie coś nieśmiałe.... chciały by a się boją.....coś żadna na anons nie odpowiada:) a gdzieś tu coś cztałam że jedne se właśnie połowicę przez net znalazła i to sama go upolowała. Tylko chwalić takiej odwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 11:30 anetka Ty nie gadaj tylko zakladaj watek :)) jestes jego inicjatorka,chetnych juz masz wiec do dziela :) niesmiali sie oniesmiela i bedzie super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 11:39 oops chcialam napisac odniesmiela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 11:58 Jakby co będzie na Ciebie "Błękitna" tyś mnie tu namówiał heheheh no i pozostaje nam obserwować, czy cóś z tego się narodzi :)))) Wątek założony Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 12:08 hehe no zobaczymy ;) mysle ze panowie ktorzy tu czasem narzekaja na brak wysokich panien sie odezwa ;) a moze by tak zeby watek byl w miare zywy "zajete" babki wpisywaly w nim jak poznaly swoje poloweczki?jak myslisz?tak,zeby bylo milo i romantycznie :p Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 12:15 Nio jestem za !!!.....miło powspominac i napewno bedzie romantycznie hmmm teraz Twoja kolej :) Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 12:17 mysle,ze to dobry pomysl..bo w innym przypadku tam bedzie pusto..cos mi to podpowiada;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 12:18 ciaa to dobra niech sie stanie sentymentalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 29.07.06, 12:45 ok opublikowalam najbardziej streszczone streszczenie jakie mi sie udalo bo moglabym napisac na ten temat niezly esej hihi ;) mam nadzieje ze kogos urzeknie moja historia hahahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta dzieki dzieki... 29.07.06, 14:51 Za dzisiejsze pogaduchy, miło było się spotkać :) Znikam ze świata wirtualnego powrócę w poniedziałek. Buziaczki ;**** Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: dzieki dzieki... 29.07.06, 14:56 paa ja tez sie juz poswiece chilloutowi weekendowemu ;) i Wam wszystkim zycze duzo odpoczynku :* Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: dzieki dzieki... 31.07.06, 08:07 Hej hej nowy dzień nas wita :) Ja już kawke wypiłam zagryzając pączusiem .... a Wy co śpicie czy pracujecie od samego poniedziałkowego rana buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:37 dzien doberek dzien doberek :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:42 Cześć Basiu :) Ach tak czułam, że na Ciebie moge liczyć .... miło mi widzieć Twoja sliczną buziuńkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:43 Widziałaś na Poszukiwanych/..... mamy już pierwszą parkę "wolnych ptaków":) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:49 Anetko witaj jak u Ciebie poczatek dnia? u mnie troche chlodnawo (moze to i lepiej) ;) zostalam rano wczesnie zbudzona bo luby szedl do pracy wiec mnie podrzucil do swoich rodzicow zeby mi sie nie nudzilo caly dzien samej :) widzialam wlasnie ze watek zyje i ciesze sie bardzo ze sie odwazyli kochani sa :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:55 U mnie poranek deszczowy, wstaje 6.30 a tu kropelki, kałuże .... myśle se super!! troszkę wody dla spragnionych roslin i ziemi, ale właśnie słońce znów wygląda za chmurek i tyle po deszczu :( Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 31.07.06, 08:57 Melduję, że nie śpię dziś od godziny 7,10 kiedy to moje dziecię zakomunikowało nam, że jest już wyspane przywołując nas swoim tradycyjnym: "amamamama aaa atatatatta" :) Wątek swatkowo/romantyczno/wspomnieniowy jest super, śledzę go i dopniguję 'odważnych'... Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 08:16 Dryn dryn dryn..... heheh No to budzę towarzystwo!!! hohohho moje gratulacje Drogie Panie 2 tysiaki osiągnięte wowowowwo !!!! Ja tu ranny ptaszek jestem wczoraj nie miałam kiedy sie "popisać" wcześniej uciekłam wybaczcie ale cóż czasem jakies sparawy pilne wzywają w realu :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 08:50 ja rowniez witam i stukam sie kubkiem goracej pysznej kawusi:)) w weekend mnie tu nie bylo ani wczoraj ale dzis juz jestem:) a moja chrypka okazala sie powazna, w sobote nie umialam juz powiedziec ani slowa, poszlam do lekarza, a ten jak mnie "uslyszal" to powiedzial "no, no, no , jescze weekend sie dobrz enie zaczal a widze ze Pani juz tu niezle zabalowala" :)))dowcipnis:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 09:16 Cześc Dziewczyny i Chłopaki :O) Dobra kawa z ekspresu nie jest zła! Do tego mam maślanego rogalika z dżemem morelowym, mogę się podzielic:) Rasgeea, nie żebym broniła lekarza dowcipnisia ale sama jak słyszę taki głosik to zaraz mam skojarzenia w tym kiernku. No ale jak tam dziś gardełko? Anetko ja nie wiem jak można tak forum porzucać znienacka dla spraw innych niż forumowe... chyba Cię za to podkabluję do szefowej Ulci :) A już tak serio to muszę Wam powiedzieć, że pracy mam ostatnio sporawo i nie mogę sobie pobuszowac po forum..buu:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 09:27 Ja dzisiejszy dzionek rozpoczęłam od herbatki z cytrynką i pączusia.... a teraz zagryzam słonecznik i stukam pukam w klawiszki do Was moje Panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 09:29 hmmm do i Panowie.... jak mogłam zapomnieć ....przecież mamy tu rodzineczki w naszych szeregach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 09:31 Ja wczoraj dostałam przesyłkę z podręcznikiem rękodzieła biżuteryjnego. Przestudiowałam cały, zapoznałam się z tajnikami robienia kolczyków, bransoletek itp. i teraz już tylko czekam na przesyłkę z materiałami do wyrobu biżu...ciekawe co z tego wyjdzie:) Dziś mam w pracy do zrobienia kilka rzeczy ale jakoś tak to odkładam... Odpowiedz Link Zgłoś
karelka Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 09:52 ech - a ja nie jestem oryginalna - też od jakiegoś czasu myślę o zajęciu się wyrobem "biżu" - jak mi będzie wychodzić, to rozkręcę handel na allegro (...zarobię kupę kasy i do końca życia będę żyć z procentów...wiadomo ;P). no,ale na razie czekamna wypłatę, żeby mieć co zainwestować w materiały :) ale uwielbiam sztuczną biżuterię, szczególnie kolczyki i cieszy mnie ta moda :) może sie kiedyś powymieniamy płodami rąk naszych, Kawuniu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 11:05 Ohhh Karelko, pewnie że się powymieniamy i płodami i jakimiś technikami... koniecznie daj znać jak zaczniesz. Ja przewiduję ruszyć z 'produkcją' na początku przyszłego tygodnia, wtedy mają mi dosłać narzędzia i półfabrykaty. Wczoraj z poręcznika dowiedziałam się jak samemu można zrobić pierscionek i już rozważam dokupienie potrzebnych surówców...oby to nie był słomiany zapał :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 11:19 gardelko juz w porzadku:)) mozna by rzec ze dzis juz jestem w stanie "uzywalnosci" a skojarzenia co do glosiku tez mam podobne:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:07 czesc dziewczyny :) ja sie powoli rozkrecam ale nie wiem jak dlugo bede bo wszystkie komputery w domu pozajmowane,a do tego dzieciaki mnie zarazily graniem w Simsow ;) hihi wczoraj bylismy w Domu Morza i bylo swietnie ale mlodziez (2 sztuki) mnie zajechala, byly i akwaria z rybami,rekinami i zolwiami, i odkryta ptaszarnia gdzie chodzilo sie miedzy egzotycznymi papugami,malpkami kapucynkami i innymi odjechanymi stworzonkami ;) no moze poza wezami i pajakami wszystko mi sie podobalo :) jak dopcham sie do naszego laptopa to posle zdjecia (narazie dzieciarnia okupuje go bo najszybciej chodza gry ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:10 rasgeea dpbrze ze juz mozesz mowic :) Kawko gdzie Ty jeszcze znajdziesz czas na czytanie ksiazki miedzy praca,opiekowaniem sie Michem i klachaniem z nami na forum ?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:12 oops gafa-przeczytalas juz ksiazke ;) i teraz pewnie w pracy pod biurkiem na szybkiego kolczyki tworzysz ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:29 Cześć Blue! Jeszcze nie doczytałaś, że sernik chciałabym upiec mężowi (!) Ja tak mam, że im mniej mam czasu tym bardziej go zapycham różnymi zajęciami. Kładę się zazwyczaj grubo po północy a potem jęczę że jestem zmęczona by wieczorem znów cos kombinować do późna... A kolczyków pod biurkiem nie mogę zmajstrować bo jeszcze nie mam materiałów do produkcji...już sie nie mogę doczekać, żeby zacząć:) Zazdroszczę Ci tego zwiedzania i na to pewnie znalazłabym czas. Zapodaj zdjęcia koniecznie i nie daj się zajechać młodzieży:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:48 czesc Kawusiu no dobrze ze jestes bo juz myslalam ze mam pecha i nikogo nie zastalam :) moja mama umie robic taki sernik i inne ciasta na biszkoptowy albo ciasteczkowym spodzie ale jeszcze nie probowalam sie nauczyc ;) ale takie dr.oetker z kartonika to kazdemu wychodzi :p i wlasnie mozna tam dac biszkopty na spod ;) u nas dzis deszczowo i chyba dzieci zostana przy swoich simsach a ja w koncu odpoczne :D wczoraj pokazywali w wiadomosciach ze w austrii grasuja jakies jadowite pajaki-takie male i biale,a ze mam arachnofobie,to wskoczylam jak oparzona na chlopaka gdy zasypialismy,bo komar mi usiadl na plecach... oj trzeba bylo widziec ten tygrysi skok i slyszec ten wrzask :) hihi ale myszy sie nie boje :p Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 13:57 Też się cieszę, że młodzież dała Ci dziś 'wolne' :)) Wiesz Blue, ja mam fobię na pająki, myszy, żaby i wszystko co pełza od ślimaka i dżdżownicy po zaskrońca, żmiję i węża. No ale domyślam się, że Twój Ukochany przyjął ten 'tygrysi skok' na niego jako zapowiedź ciekawego wieczoru:)) Co do sernika to zależałoby mi zrobić masę serową samodzielnie nie z kartonika...poeskperymentuję i powiem Wam co wyszło:) W ogóle mam takie ciśnienie na ten sernik bo moja mama i tak nie odda mi dziś Micha przed 16, bo są razem u jakiejs tam koligietki na działce - więc ta godzinka między 15 a 16 to byłaby w sam raz, żeby 'upiec' szybko a potem mężowi zapodać taki sernik jak wróci ze służbowego wyjazdu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:11 Kawciu nie poratuje Cie z tym sernikiem :( moja tata tez uwielbia a to wina babci bo piecze absolutnie najfantastyczniejszy sernik pod sloncem i wiem co chwale bo moge zjesc pol blachy ;) ze swojskiego twarogu,z kakaowa posypka i lukrem... zazdroszcze Ci tej werwy i tej ciagoty do pieczenia,szczesciarz z Twojego meza :) znalazlam taki przepis ale jest ich mnostwo-moze znajdziesz wskazowki ? kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,-3450972,P_KOBIETA_PRZEPISY.html Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:19 Dzięki Blue, wydrukowałam sobie ten przepis. Kolezanka właśnie ściąga mi od swojej mamy przepis z herbatnikami. Moja werwa do pieczenia zdarza się raz na milion lat dlatego nie chcę jej zaprzepaścić. W kwestii kulinariów mój mąż jest samowystarczalny, grnialnie gotuje i lubi to robić ale staram się czasem go zaskoczyć czymś dobrym, szczególnie jak wraca z 2 dniowej delegacji:) Sernik babci powiadasz...ja z babcinych specjałów najbardziej kocham szaroltkę, pierogi z kapusta i grzybami i bigos...przypomniało mi się dzieciństwo...eeehhh Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:14 Witajcie :) Ja też się zamelduję w ramach odskoczni od roboty:D Co do sernki Kawusiu to Ci nie pomogę sorrki ja tylko kruche ciacho albo owocowe. Kiedyś dawno temu robiłam pod okiem mamy smietankowca takie galaretkowo-herbatnikowe na zimno, ale to dawno było. Moja mam robi rewelacyjne ciach na biszkoptach lub herbatnikach tzw sernik na zimno z serków waniliowych-takie tam pudełka plastikowe dorzuca jakies chyba żelatyny lub galaretke obkłada na wieszch owockami zalewa galaretka i do lodówy wychodzi miodzio ale przepis to Ci mogę dopiero jutro rzucić lub.... "cudem" dzis wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:18 z tego co piszesz to miedzy 15-16 bedziesz kucharzyc, wiec kiszka i tak nie zdąże Cie poratować Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:23 Anetko, Ty to jesteś taki nasz forumowy ekspert kulinarny:) Weź proszę od Mamy ten przepis, zachowam go na najbliższy przypływ piekarskiego zapału:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:36 Wow Kawusia to tak zabrzmiałao jak bym ja tu jakąś "królową kuchni" była hehehe .... przepis podrzuce a jak Cie znów najdzie chętka na pieczenie to mam jeszce w zanadrzu "Męski Pocałunek" brzmi miodzio co:))) Dobre ciasto dla gości jest tak słodkie, że za duzo go nie zjedzą sesesesese tylko troszkę nie za tanie i robi sie je praktycznie dwa dni najlepiej na wieczór do lodówy i na drugi dzionek mozna pałaszować. Krem w ciachu robi się z słodkiego mleczka do kawy-puszka gotuje w garnku z wodą przez 3 h - koniecznie puszka musi byc cała w wodzie ... wychodzi taki słodki karmel tofii i miksuje sie to z masłem osełkowym a potem przekłada wcześniej upieczone placki-miodowe. SAMA SŁODYCZ:) Dokładny przepis po odszukaniu w kartonach pudłach-Obecnie jestem w trakcie przeprowadzki a jeszcze remnont w chacie przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:44 No to Anetko, jak już będziesz przeprowadzona i wyremontowana to koniecznie zapodaj ten przepisik na wątek kulinarny:) Póki co będę się z Wami dziewczynki żegnać bo umykam na szybkie zakupy i do domu:) Pozdrawiam Was wszyskie sernikowo i serdecznie, do przeczytania wkrótce:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 01.08.06, 14:51 Papatka, ja też się już zawijam, powoli 15-sta się zbliża i czas do domku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:01 Pobudka, pobudka! Poranna kawa już w kubeczku, ploty czas zacząć:) Słuchajcie, zrobiłam wczoraj sernik na zimno z serków homo+galaretek, do tego na spód i dookoła tortownicy wyłożone herbatniki, skropinone sokiem z ananasów; na wierzchu ananasiki z puszki i cienka warstwa galaretki. Jak już mi tak świetnie poszło z sernikiem na zimno to zrobiłam jeszcze sałatkę. Przepis podaję na wątku kulinarnym Anetki:) i po moich wczorajszych wyczynach garnkowych ogłaszam się samozwańczą kucharą miesiąca :P A co u Was Dziewczyny, Chłopcy ? Pijemy tą kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:24 pijemy, pijemy :))) a wiecie co mi sie wczoraj przytrafilo? mam swoj ulubiony kubek, taki duzy czarny, wygrany zreszta w internecie i urwalo sie jakis czas temu uszko, wiec ja Madzia - M'cgiwer ( rany, jak to sie pisze?!) skleilam sobie to uszko. Dlugo sie trzymalo ale wczoraj odpadlo razem z kubkiem a w nim kawa(na szczescie juz nie goraca ) na mnie. Ale bylam zla! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:37 Nooo takie doklejanie uszek w kubkach to ryzykowna sprawa ,dobrze że się nie poparzyłaś. Ja w ostatnim czasie mam sporo szklanych strat w domu, moje dziecię zbiło mi fajny wazon i słonikowi z porcelany odłupało trąbę...no ale podobno szkło bije sie na szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:35 Witam pijemy pijemy i drozdzóweczka zagryzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:38 Kawusia superaśny ten serniczek oby tak dalej to napiszemy książkę kulinarną na "Wysokim pozimie" a ja z przepisiku skorzystam juz mi ślinka leci na ten smakołyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:51 Anetko, serniczek jest prosty w wykonaniu jak świński ogonek:) Zrobię go na moje i męża urodziny, które będziemy obchodzić razem. Pasuje na imprezkę w ogródku, do tego chciałam podać taka dużą misę galaretek pociętych w kostkę i wymieszanych z owocami (jakieś jezyny, maliny, i co tam jeszcze sezonowego pod koniec sierpnia będzie), doatkowo lody albo/i jakaś sałatka owocowa i chyba nic więcej na słodko nie będę robić. Grillem zajmie się mąż, ja zrobię jakieś sałatki i po sprawie. No ale o czym ja mówię...to będzie dopiero na koniec sierpnia! Madziu, ja już nie mam oporów przed wykorzystywaniem stażystów odkąd trafił nam się taki jeden okaz, który najchętniej nic by nie robił tylko flirtował z innymi stażystkami, siedział w palarni lub przed netem. A przeciez wiadomo, że od siedzenia przed netem jestem JA :P Poza tym chłopak jest skrajnie nieobyty i potrafi np. powiedzieć, żeby koleżanka wstała z krzesła bo on zawsze siedzi na tym miejscu...masakra:) Spacer po pączki dobrze mu zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:40 Cześć Anetka! Chyba zaraz też popytam stażystów czy nie idą do sklepu i zamówię sobie coś z ciastkarni. Chodzi za mną ptyś lub ecler:) Ciekawe co u naszych forowych koleżanek, które wczasują nad morzem. Miejmy nadzieję, że im słonko wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:46 oj Kasiu widze ze wykorzystujesz tych biednych stazysów tak samo jak ja:))) troche sie wstyd przyzbnac ale tak mi sie nie chce. Poza tym czasu jakos malo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:49 U mnie nad morzem dzis szaro buro i mokro ... cosik z chmurek kapie.... ja nie narzekam bo w robocie siedzę, gorzej wczasowicze, pewnikiem a temperaturka tak na oko 18 st.... hmm woda pewnie w morzu cieplejsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:52 a juz sie zeshizowalam ze jestes na wakacjach ale zaraz mi sie przypomnialo ze Ty tam mieszkasz:) woda napewno cieplejsza w morzu:)) swoja droga to ja tam si euwielbiam kapac w deszczu:))) a u mnie na śląsku tez pochmurno, ciezkie chmury wiszą, moze popada?!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 08:58 U nas też szaro, buro, mokro i duszno. Wczoraj po ulewie ubraliśmy Michowi klosze i biegał po kałużach, był z tego powodu bardzo szczęśliwy. Po całej zabawie wyglądał jak nieboskie stworzonko ale warto było mu zgotować taka frajdę. Tak sobie pomyślałam, ze dzieci potrafią się cieszyć z każdej pogody a my 'starsi' wciąż narzekamy że gorąco, że duszno, że pada, że słońce grzeje... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:03 ja to zawsze powtarzam ze my dorosli powinnismy zazdroscic dzieciom a moze nawet nie zazdrosic ale dazyc do tego by miec 3 cechy dzieciaczkow: 1) umiec sie cieszyc z rzeczy najmniejszych 2) domagac sie z wszystkich sil tego czego sie pragnie i do tego dazyc 3) smiechac sie do wszytskich :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:11 dokładnie tak Madziu, do tego jeszcze: - otwarcie i bez zakłamania okazywać uczucia i nie wstydzić się łez, Zresztą długo by wyliczać... oboje z mężem uważamy, że Michu nas bardzo wiele uczy, może nawet więcej niż my Jego. Odkąd Go mamy dowiedzieliśmy się o sobie wielu rzeczy, niestety m.in. tego że po godzinie biegania na czworaka nas bolą kolana a Jego wcale ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:17 Zgadzam się że nam radości dorosłego życia nie brakuje, ale nie potrafimy się cieszyć jak dzieci ze wszystkiego.... jak to napisała Kawusia zawsze człowiekowi cos nie pasi z to za zimno, za ciepło, za mocno grzeje albo pada ... i tak żle i tak nie dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:21 ach te magiczne cechy dzieci podpisuje sie pod tym dwiema rękami .... oj tak Kawko dużo człowiek uczy się przy dzieciach i jak duzo zaczyna dostrzegać takich małych rzeczy które wcześniej mu gdzieś umykłay ... a to chmurki na niebie... a to ptaszek w parku jak pieknie śpiewa podczas spaceru z dzieckiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:24 z tej wysokości ...hmmm dupa zbita ... że się tak brzytko wyrażę hehehheee Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:56 i po kapaniu z chmurek .... słońce juz świeci radośnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 10:43 Anetko, pilnuj tej pogody nad Bałtykiem, żeby była ładna w drugiej połowie sierpnia. 16 sierpnia wyjezdzamy nad morze na tydzień do Kołobrzegu a właściwie do Grzybowa i fajnie by było gdyby nie padało. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 11:34 Postaram się jej dopilnować .... a jak nie to zrobie czasy mary .... bo gdzies tu czytałam na forum, że Wysokie mają zdolności w czarowaniu ... to apropo tych nosów, ale sie z tego uśmiałam ... musiałam się mocno pilnować żeby mnie ktoś w pracy nie przykukał jak zacieszam do monitorka. A ja już sniadankozjadłam herbatka popijam i stukam w nadzieji ze ktos tam czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 12:06 Anetko, też mi się zdarza słac uśmiechy do monitora. Baaa ja to nawet gadam do monitora a dokładnie do mojego synusia patrzącego na mnie z pulpitu:P Co do nosów, wzrostu i wiedzy tajemnej to mogę być wzorcową Babajagą tego forum, bo: - jak mnie ktoś porządnie wkurzy to zazwyczaj zaraz potem spotyka go coś niemiłego (zupełnie jakbym rzucała uroki), - nos mam wcale niemały i taki właśnie jędzowaty, - wzrostu też jestem większego niż przeciętna miotła (do latania)... Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:05 "Zapomniał wół jak cielątkiem był" .... tak dzieci są takie kochane i wszystko ich cieszy :) szkoda że my dorośli z tego wyrastamy.... o ile zycie by było prostrze gdybyśmy choć w cześć potrafili zachować w sobie tę niezwykłą dziecięcą RADOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:10 ale nam jej nie brakuje??!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:15 ...nie brakuje, nie, nie! Tylko czasem gasi ją fala spraw codziennych, rachunków, Pit- ów, recept, terminów, porządków... no i ta natura - spójrz na roczniaka upadającego z impetem na pupę i wyobraź sobie takie 'klapnięcie' u siebie...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 09:20 hehe, masz racje:) jak napisalas o upadaniu to przypomnilo mi sie jak wczoraj moja chrzesnica (lat 4) biegnac i nie patrzac pod nogi doslownie "przeleciala" pzrez sznurek od namiotu. wygladalo to jak w zwolnionym tepie:) ale sie usmialam - ale sama chyba tak bym nie chciala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelka Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 11:28 czołem laski! :) no jak zwykle kiedy ja zaglądam, to cicho-ciemno. no nic, to śl pozdrowienia i zmykam - muszę strzelić sobie foty u fotografa do nowego indexu B-) Pewnie znowu wyjde jak nieboskie stworzenie, ech...ale nienawidzę ustawianych zdjęć ze sztucznym uśmiechem przyklejonym do twarzy :/ trzymajcie się!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 12:08 ja też nie lubię fotek pozowanych do dowodu, paszportu, indeksu, dyplomu. zawsze wychodzę pretensjonalnie i potem ukrywam przed całym światem dokument ze zdjęciem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 12:44 ja sobie kilka latek temu strzeliłam dyżurną fotke do dokumentów a że nie mam zwyczaju zmieniać fryzur co pół roku .... to jak potrzebuje jakies foto do dokumentów tylko odbitke z tej kliszy robie i gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 12:53 to ja wam opowiem, jak kiedys (mialam chyba z 7-8 lat) robiono mi zdjecie do paszportu:)otóż..problem polegał na tym,ze za kazdym razem kiedy pani robila mi-biednemu przestarszonemu dziecku, zdjęcie, to ja zamykalam oczy-wtedy nie mozna bylo jeszcze zobaczyc czy zdjecie wyszlo czy nie..wiec klops..pozniej pani probowala mnie przyzwyczaic do swiatelka..ale nic z tego..ciagle zamykalam oczy..wiec podala mojej mamie adres fotografa,gdzie nie ma blysku razacego w oczy..tylko jakis dzwiek:) wiec ucieszone poszlysmy tam..no i siadam na tym wyznaczonym miejscu..ustawiam glowke..i..rzeczywiscie nie ma swiatelka..ale za to taki zaskaujacy halas..i co robie?..oczywiscie zamykam z zazkoczenia i starchu oczy..skonczylo sie na tym,ze zdjecie w moim pierwszym paszporcie mam z koreczkami w uszach:)hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 13:17 Hahahaha Emilko 'rozwaliłaś mnie' tą historią :O) Zachowałaś ten paszport na pamiątkę, co? Bomba..ehhehe koreczki w uszach:) Anetko u mnie pomysł ze zdjęciem dyżurnym nie jest dobry bo ja się sobie na żadnym zdjęciu 'pozowanym' nie podobam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 13:45 Świetne hehehheeheehee .......koreczki ..dla mnie bobma.... ale się uchałam do monitorka:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 13:49 Kawusia a te moje dyżurne zdjęcie... to jedyne na którym powiedzmy ... wyszłam jak człowiek.. po nim zrobiłam jeszcze kilka ale wszystkie skończyły w koszu...hmm a może ja wtedy młodsza i ładniejsza byłam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:01 jesisicku toco przed chwilką zobaczyłam aż muszę wam opisac jeszce mam gesia skórę tzw póra mi rosa i żałuje że nie mam aparatu pzry sobie ...wchodzę do toalety a tu na podłodze siedzi sobie takie paskudztwa(nie jestem strachliwa w kwestji robactaw)monstrum nigdy takiego(nie licząc ptaszników) "on life" nie widziałam PAJAK ... moja mama madziałke rekreacyjna więc tam się naogldałam róznych egemplarzy ole ten okaz mnie zabił ...odwok tłusty ok 2cm przy tym wielkie rzuwaczki ok 1 cm (czy jak sie to nazywa) no i nogi długaśne może z 5 cm podwinięte....nie z tych grubych właochatych ale i nie z tych tzw zegarków. Oj nie skorzystałam z toalety nawet nie mam pojęcia jak go zatłuc,a może aparat jutro przyniose i go pstrykne ....sama nie wiem co mówie ale okaz jak się patrzy!!!!! SZOK... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:15 jesli o mnie chodzi to tez raczej czegos takiego sie nie boje ale wyobrazam sobie jak to wygladaao. sama niedawno mialam taki przypadek. szlam po rower do gospodarczego a on na swoejej pajeczyce sobie w rogu siedzi, taki wielgachny i oblesny. stanelam i patrzalam na niego i w sumie nie wiedizalam jak zareagowac... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:25 Ja taki okaz w swojej piwnicy potraktowałam Raidem w spraju poszło chyba pół opakowania, ale po ok 2 minutach pryskania paskudzie w oczy, spadła z sieci nieżywa!!! Jupiii polecam spryskac go czym w spraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:30 Hmm w spraju toj a mam odświerzacz powietrza ....chyba nie zadziała, a on sobie tak w kąciku na podłodze siedzi dziwne jakies:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:41 Anetka Ty sprowadź jakiegoś badacza przyrody, zrobi zdjęcia, zabierze pająka, opisze w swoich rozprawach naukowych a może nawet zrobi z Tobą wywiadzik. Tylko jak będziesz udzielała tego wywiadu to koniecznie wspomnij o nas czyli o forum WK :O) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:52 Oj Kawciu jak mozesz wątpić na 100% o Was wspomnę w końcu do kogo przybiegłam aby sie pochwaliś mym odkryciem przyrodniczym :)) A teraz biednę dodomku paptka do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:55 ja też biegnę po młodzież i do domku! Pa dziewczynki...postaram się zajrzeć wieczorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 14:29 Byłam u mego "koleżki" przed chwilka, zobaczyć jak się miewa i poobserwować juz na trochę spokojniej ale i tak dostałam gęsiej skórki i okazało się, że ma przyjaciela nie jest tam sam, na tych zimnych kaflach toalety mojej, zszedł sobie do niego w odwiedzinki chyba, taki maluszek czarniutki, mniejszy od jego odwłoku, a może to jakiś mezalians hehehehe Sieci im brak więc nie wiem skad tam się wzięli no chyba, że sobie za grzejnikiem mieszkali. Wredoty jedne tak chyłkiem pod moja nieobecność się do mojej roboty wprowadzili fuj Odpowiedz Link Zgłoś
bluelove Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 02.08.06, 16:48 Anetko ja to bym nie wlazla tam nawet jakby mnie sila ciagli ;) do nas do domu tez sie pelno teraz tego paskudztwa pakuje,nawet jeden ufoludek, taki zielony wygladajacy jak pasikonik,siedzial przedwczoraj na suficie,wczoraj moj M go wyrzucil,a dzis z powrotem siedzial w tym samym miejscu!! skonczyl w odkurzaczu podczas porzadkow,podobnie jak wszystkie inne pajeczaste wredoty ktore mnie strasza we wlasnym domu :p hihi niedlugo zalozymy moze wlasne dokumentalne z archiwum X dziwnych stworzen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 07:17 to co dziewczyny? - po pysznej kawie?:) dzis mam nawet to kawusi ciastko :D Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 07:27 Cześć! A co masz do tej kawki? Bo ja to bym zjadła słodkiego rogalika albo bułkę z rodzynkami... ehhh nie wyspałam się, siedzę i ziewam i żuję gumę (dobrze, że siedzę sama) :P Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hejka poranne wyścigówy :))))) 03.08.06, 07:47 zapowiada się przepiękny dzień :))) i rozrywkowy wieczór :) [przynajmniej u mnie, tylko nie bardzo wiem, czy dotrwam :P ] Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: hejka poranne wyścigówy :))))) 03.08.06, 07:58 Cześć Dziewczynki:) Oj tez się nie wyspałam, ale to zasługa wczorajszego dłuuuugiego wieczoru. Spotkaliśmy się wieczorkiem - takim przyzwoitym ze znajomymi na piwku,tylko że ONI grzecznie, poszli po jednym do domku, a nas jeszcze powiało, w końcu trzeba wykorzystać, że babcia z dzieckiem została, a my się możemy powłuczyć ... nocne morze poogladać no i oczywiście jeszcze nam się jeść zachciało, więc choć jakiś "kesek padliny". Miły był ten wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: hejka poranne wyścigówy :))))) 03.08.06, 10:01 Mmmm co ja widzę, co ja słyszę...miłe wieczory, szum morza, knajpki... fajnie :O) Luciii nie wiesz czy dotrwasz? Czyżby to znaczyło, że SERDUSZKO już chce na zewnątrz? Kurcze...to będzie 'nasze pierwsze forumowe DZIDZI' ale czadzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: hejka poranne wyścigówy :))))) 03.08.06, 10:03 witam witam i o humor pytam;) ja sie chyba wyspałam..chociaz sny dosc meczace byly, za to dzis zaczelam dzien od kawy z andrutem-roboty mojej bratowej(nowa kobieta w domu-musialam sie przyzwyczaic..w sumie jeszcze czasem sie zapominam, ale coraz czesciej rozmawiamy-bo niestey wczesniejsze nasze kontakty byly dosc zdawkowe i chlodne, ale zaczyna byc wszystko na dobrej drodze-ehh..jak zwykle zboczylam z tematu-a o andrucie chcialam napisac..hehe)..to milego dnia..pewnie bede tu zaglądac dzis zcesto;) Odpowiedz Link Zgłoś
milkee Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 10:22 własnie sprawdziłam co w sennniku znaczy "gorset"(bo za nic w swiecie nie moglam sie we snie dopiąc)..i znaczy to,ze odkryję słodka tajemnice:D..hehe..niby w te przepowiednie nie wierze, ale w taką chyba mozna;)..ciekawe..ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 10:24 Łał, odkrywanie tajemnic - to lubię:) Zresztą andruty też lubię:) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
e-aneta Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 10:49 Witam a ja od poniedziałku tj 07.08 do 22.08 mam urlopik huraaaaa całe szczęśliwa jestem ... i tak sobie z połowica wymyslilismy hmm chyba wczoraj nawet, ze pojedziemy na kilka dni (dosłownie 4) na agroturystyke z wendeczka w tle i dzwonie dzis i szuklam i załamana jestem wszystko pozajmowane buuuuu Tak wiem, wiem za późno się obejrzeliśmy bo ja naiwniara, myslałm, że wszyscy tylko nad morze jada na urlopik :( Ale szukam dalej ....ja tak chciałm bardzo, gdzieś z dala od cywilizacji bateryjki podładować..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 10:58 Anetko, ja wczoraj szukałam w necie czegoś na Kaszubach lub na Mazurach dla moich rodziców. Okazuje się, że na sierpień już 'po zawodach' jeśli chodzi o weekendy:) Wreszcie znalazłam hotel w Polańczyku, gdzie były miejsca na weekend. Wysyłam więc rodziców nad Solinę zamiast nad Necko, to nic że kierunki zupełnie inne - liczy się zmiana klimatu a wody i tu i tu dużo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ladnapanna Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 11:06 a mi sie śni ostatnio wesele, co noc...chyba za bardzo sie tym wszystkim przejmuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Wstawać Spiochy!! :))))) 03.08.06, 12:31 Mnie też przez ostatnie 'panieńskie' noce śniło się wesele i zawsze przewijał się problem z uczesaniem a dokładnie z jego brakiem. Poprostu byłam w tych snach panną młodą ze strzechą na głowie:)) Ładnapanno, wszystko napewno potoczy się zgodnie z planami a te sny będziesz wspominała z uśmiechem...:O) Odpowiedz Link Zgłoś