31.07.06, 20:50
jakie macie kompleksy i jak sobie z nimi radzicie?

moim ogrrrroooomnym problemem były odstające uszy... pozbyłam się tego
kompleksu dopiero kiedy poznałam mojego lubego, któremu podobają się nawet
moja uszy :D a oprócz tego to mam za dużo tłuszczu...eh, tego to się chyba
nie pozbędę (nawet przy codziennych zapewnieniach mojego chłopaka), póki
wszędzie w gazetach same chudzielce będą ;(

pobieżnie przejrzałam inne wątki i chyba nie było żadnego podobnego. a jak
tak, to przepraszam za powielanie :)
Obserwuj wątek
    • maialina1 Re: kompleksy 31.07.06, 21:23
      I myslisz ze ktos ci powie?
      Pfffrrrrlll! :)
      Wiekszosc forumowiczow to stali uzytkownicy ktorzy sa tu co dzien i "sie
      znaja", nie mysl ze ktos sie wystawi na wieczne posmiewisko :)
      • asiunia311 Re: kompleksy 31.07.06, 21:25
        No właśnie - wszyscy są piękni, nieskazitelni i wspaniali...;-))) Jak to w
        internecie;-)))
        • maialina1 Re: kompleksy 31.07.06, 21:32
          eheheh :))
          I wszyscy uprawiaja przerozne sporty, maja milion zainteresowan i spore pojecie
          o wszystkim :)
          • asiunia311 Re: kompleksy 31.07.06, 21:34
            Dokładnie - i wszyscy pokończyli MBA, zarabiają kupę kasy itepe itede...;-)))))
            • urszula_24 Re: kompleksy 31.07.06, 22:42
              zielone pojecie prosze pochwal sie pierwsza:)
              • alpepe Re: kompleksy 31.07.06, 22:43
                przecież już to zrobiła, wystarczyło przeczytać
                • urszula_24 Re: kompleksy 31.07.06, 22:47
                  hihi jak moglam tego nie zauwazyc, chyba juz mi dzis wzrok szwankuje
      • aiczka Re: kompleksy 01.08.06, 12:24
        Właśnie tak mniej więcej pomyślałam ^_^.
        W każdym razie - kochający mężczyzna leczy ze wszelkich kompleksów dośc skutecznie.
    • krwawabestia Re: kompleksy 31.07.06, 22:49
      kiedys masturbacja była moim duzym kompleksem
      teraz to tylko przyjemnosc:)
    • lena186 Re: kompleksy 31.07.06, 22:49
      A ja zastanawiam się czy są wśród nas kobiety bez kompleksów? Albo takie, które
      miały ich dużo ale dzięki mężczyźnie kilka z nich wyparowało:)?
      • urszula_24 Re: kompleksy 31.07.06, 22:57
        oczywiscie ze sa, sama znam takich mnostwo, sa kobiety bez kompleksow co nie
        znaczy ze bez wad, mozna sobie wmowic ze ich po prostu nie ma lub nie zwracac
        uwagi na takie pierdoly. facet i owszem moze wyprowadzic kobiete z kompleksow
        ale i tez ja w nie wpedzic
    • juta50 Re: kompleksy 31.07.06, 22:59
      buehehehhehehe
    • krwawabestia Re: kompleksy 31.07.06, 23:13
      pewnie ze swego kompleksa
      nie ma nic gorszego niz czuc sie głupim
    • motyleek Re: kompleksy 01.08.06, 12:40
      mój kompleks to przede wszystkim za duży nos :)ale nie będę nic z tym robić nie
      można mieć wszystkiego w końcu,zaakceptuj albo zmień :)
    • kryzolia nie odpowiem 01.08.06, 14:55
      Przeczytałam kiedyś jak jedna panienka, której brak było argumentów w forumowej
      dyskucji na swój temat, wyszukała wątek w którym ta druga wymienia swoje wady
      czy komplesy i przytoczyła je.
      Było to bardzo żenujace i smutne. Stąd wiem, że w tym temacie zalecana jest
      ostrożność.......
      • dureksis Re: nie odpowiem 01.08.06, 20:25
        ee tam, ostrożnośc ;) ja nienawidzę swoich nóg, uszu, nosa, tego, że czasem
        wsykakują mi pryszcze na borodzie:( małego biustu i nie takiej pupy..
        A tak ogólnie, zazwyczaj mam to głęboko w du-pie :D
        • izabella1991 Re: nie odpowiem 02.08.06, 00:04
          No to ja powiem:
          -Otoz KOMPLEKSEM MOIM PRZEOGROMNYM byly okulary.Nie wygladalam w nich
          przepieknie,co tu duzo pisac(oczy mam nieduze i gleboko
          osadzone),a ,,patrzalki" starzy zafundowali mi jedne z najtanszych(bo po coz
          pieniadze wywalac:-(((Bylam wtedy(mialam 15 lat)megazakompleksiona.
          W 1991 udalo mi sie wyjechac na Cypr i tam po raz pierwszy owczesny boy-friend
          zafundowal mi soczewki kontaktowe!Ludzie,jak ja sie ze szczescia poplakalam...
          (lekarz +obsluga byli b.wzruszeni)!!!!Do tej pory to pamietam.Soczewki kocham i
          nosze do dzisiaj,a z okularow to owszem-przeciwsloneczne)!
          Nastepny moj kompleks to szerokie ramiona(b.lubie plywanie),ale w sumie lubie
          je i juz!Aha i mam blizne dosc duza na ramieniu,ale tez ja lubie,tylko czasami
          mnie wkurza,jak sie obce osoby wypytuja po czym toto.
          To na tyle.Pozdrawiam_Iza
          • searena Re: nie odpowiem 02.08.06, 01:09
            O moim też były długo okulary i nosiłam wiele lat soczewki. Aż ostatnio
            zakupiłam sobie takie fajoskie oprawki, że się w nich sobie bardziej podobam niz
            bez ;) I soczewki noszę tylko na okazje.
            Miałam kompleksy za małego biustu (przy B75 idiotka ;) ale mnie facet wyleczył
            :)) Też za dużego nosa i też mnie facet wyleczył bo mu się podobał. W ogóle nie
            ma to jak być porozpieszczana przez jakiegoś mężczyznę, można się tak pozbyć
            wielu kompleksów :)
    • marychna83 Re: kompleksy 02.08.06, 14:32
      a ja ci odpowiem. nikt mnie tu nie zna wiec nie mam sie co strachac!
      faceta nie mam zeby mnie z kompleksow leczyl, wiec troche sie ich nazbieralo.
      przede wszystkim cera. jako dzieciak mialam pryszcza na pryszczu, a tam gdzie
      pryszcza nie bylo, byly wagry. teraz mam po tym blizny na twarzy, a wagry na
      stale zadomowily sie na moim nosie. bardzp bym chciala moc sobie chodzic bez
      puderkow, ale niestety, te czarn kropy...
      druga sprawa - nos. moja mama mowi ze rozgrzebalam go sobie jako dziecko
      namietnie w nim dlubiac. teraz jest dosc sporych rozmiarow...
      biust i pupa - cholerna grawiracja sie uwziela! ciagnie coraz nizej i nizej...
      celulit i blizny po gowniarskich dokonaniach to przy tym wszystkim pikus.
      jak sobie z nimi radze? no nie radze sobie. jak nie trzeba to nie mysle. ale
      mysle ze glownie przez ten tradzik w dziecinstwie teraz jestem strasznie
      niesmiala, choc udalo sie spod pryszczy wyjrzec kobiecej twarzy.
      to tyle!
      pozdrawiam serdeczeni!!
      • izabella1991 Re: kompleksy 02.08.06, 18:01
        Sluchaj Marychna83 a probowalas pic ziele bratka?Pytam najpowazniej w swiecie!
        Pomysl jest z ,,Ausobiografii" Joanny Chmielewskiej.Otoz autorka swojego czasu
        ajac OGRRROMNE problemy z cera(tradzik scislej biorac)pila dzien w dzien
        zaparzone ziele bratka rano na czczo(to b.wazne)Z poczatku cera wyglada
        podobniej jak po ospie,ale po trzech miesiacach-skora jak pupcia niemowlaka.
        Nie pisze tego ze swojego doswiadczenia-bo akurat z cera nia mialam zadnych
        problemow,natomiast moi bracia w wieku nastoletnim mieliTRADZIK,JAKIEGO SWIAT
        NIE WIDZIAL:-)))Pomogl wlasnie bratek(pity WYLACZNIE NA CZCZO) NO I REGULARNE
        CZYSZCZENIE SKORY I KOSMERYCZKI.Teraz obydwaj maja twarze na medal(no ale
        chlopy juz sa dorosle-fakt).
        Sprobuj-nie zaszkodzi.Pozdrawiam_Iza
        • marychna83 Re: kompleksy 03.08.06, 05:34
          hej, dzieki za rade, ale jak juz wspomnialam z tradziku udalo mi sie wyleczyc.
          niestety zadne bratki-szmatki nie pomagaly, tylko piguly za kilka tysiecy pln-
          ow. ale po takiej masakrze jaka wystepowala na mojej twarzy nigdy juz nie bede
          miala skoy jak pupcia niemowlaczka!
    • countless Re: kompleksy 02.08.06, 21:09
      ja mam kompleksy z powodu nóg i tyłka :P są za duze i nie moge sobie znaleźć
      spodni nigdy bo zadne nie pasuja :| a jak juz pasuja to sa o poł metra za
      długie... :( no na reszte nie zanrzekam az tak... biust 75B ale doszlam do
      wniosku ze taki jest lepszy no moze jeszcze C bym mogla miec :P:P ale juz D bym
      nie chciala bo to obleśne mi sie wydaje :D no i jeszcze moze zastrzezenia mam
      co do mojej twarzy bez makijazu. mam zawssze mocno podkreślone oczy bo bez tego
      mam taką nieciekawą twarz bez wyrazu i mdłą :P no i nieciekawe mam oczy z
      natury. ledwo je widac bo mam malo rzes na dole.
      • ivanna28 Re: kompleksy 02.08.06, 21:48
        Moim kompleksem był zawsze chda sylwetka a zwłaszcza nogi . No i nos (coś jak
        Cybil Shepard) Kompleksy inęły jak poznałam mojego (teraz )męża.ZXakochał się w
        moim "nosku" i uwielbia chudzielce ..
        No ..z kompleksem sylweki poradziłam sobie nieco wcześniej jak kilka razy na
        ulicy zaczepiły mnie osoby z agencji modelek :-)
    • zeberdee24 Re: kompleksy 02.08.06, 22:04
      Ja mam taki kompleks że mnie żadna laska nie chce i jeszcze mówią mówią że
      jestem szaławiła i bon-vivant choć to nieprawda.
      • semijo Re: kompleksy 03.08.06, 10:33
        W zasadzie tylko jeden - nogi. Za krótkie i z lekka krzywe:) Nie przepadam też
        za brzuchem i nosem, ale nie jest źle. Zresztą im starsza jestem tym bardzxiej
        leje na te moje niedoskonalości i skupiam sie na tym co fajne, a troche tego na
        szczęście jest:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka