drugi.taki 31.07.06, 22:37 jestem tu. zobaczymy co wyniknie z łaczenia wody z woda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_mielona Re: czołem dziewczęta 31.07.06, 22:59 Już Ciępowitalam w innym wątku ale co tam...dwa razy nie zaszkodzi:) Witam więc po raz drugi. hmmm wody z wodą powiadasz? co by nie wynikło to w takie upały każda ilość wody jest dobra...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: czołem dziewczęta 31.07.06, 23:03 aaa zapomniałam dodać, że jeśli jesteś singlem to zachęcam do udziału w eksperymencie poszukiwany/poszukiwana :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: czołem dziewczęta 01.08.06, 08:52 ooo to takie jest??? a gdzie?;> :):):)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.taki woda z wodą 01.08.06, 11:04 W dzisiejszych czasach, kiedy wszystko porządkujemy i nasz wódz odważnie deklaruje, że białe jest białe a czarne po prostu czarne to, idąc tym tropem, przestajemy łaczyć wodę z ogniem (to robia strażacy i gaśnie pożar). Łaczenie wody z wodą może powodować wzmaganie się fal, tak jak łaczenie człowieka z człowiekiem wzmaga namiętności. :-) Odpowiedz Link Zgłoś