Dodaj do ulubionych

co zrobic?

11.08.06, 13:16
kochane..moj facet ma 3 dni wolnego..i mialam wybrac miejsce gdzie pojedziemy we dwoje!!..i sie okazało ,ze jego mama juz wybrala..a on zaakceptowal nie pytajac mnie! i to na 1 dzien w gory tluc sie3h potem spowrotem3h:/beda pic piwa wiadomo moj pewnie bedzie mial gdzies mnie jak powiem ,zeby nie pil duzo:((jego mama poprze go...ja na lekach czesto mdleje i ciekawe co zrobie nie daj boze..:( nienawidze tej baby !!naprawde zawsze musi sie wpierniczac..co zrobic?odwolac wyjazd?moj sie obrazi;/eh chce mi sie ryczec:(
Obserwuj wątek
    • maialina1 Re: co zrobic? 11.08.06, 13:23
      A naprawde bedzie tak beznadziejnie?
      Moze bedzie ok...
      • lianeska Re: co zrobic? 11.08.06, 13:26
        moj facet pije duzoo piw:( mama jego tez... juz bylam kilka razy,wycieczka z nia jest od knajpy do knajpy .mialam z moim sama jechac zwiedzic zamek czy cos:((eh:(moj czeka na odp czy chce jechac:/
        • maialina1 Re: co zrobic? 11.08.06, 13:54
          Skoro juz zdecydowali, to nie pozostaje ci nic innego jak pojechac.
          Nie stroj fochow bo wyjedzie na to ze to ty jestesta zla co jej nigdy nic ie
          odpowiada.
          Natomiast nie beda w ciebie przeciez sila wlewac piwa. Podczas gdy oni beda
          trolic w knajpie, ty mozesz sobie pojsc do jakiegos gabinetu odnowy
          biologicznej, na seansik sauny, albo na basen, albo zwiedzic jakies muzeum,
          chyba potrafisz zajac sie sama soba? Na klej do niego nie jestes przyklejona.
          Powiedz ze woli inny rodzaj spedzania czasu i jesli oni chca sie dolaczyc to
          zapraszasz serdecznie, a jak nie to sie rozchodzimy i spotkamy sie wieczorem.
    • grangierka Re: co zrobic? 11.08.06, 13:24
      ale co jest w takim razie problemem ..piwo czy sam wyjazd..Poza tym, czy oni w
      Ciebie wlewaja to piwo po przymusem jakims, przez rurke? przeciez nie musisz
      pic..tak?
      • grangierka Re: co zrobic? 11.08.06, 13:26
        inna sprawa to to ze jesli on woli z mama pic piwo niz pozwolic tobie na
        odrobine inwencji i spedzic milo czas to cos nie tego..,chyba ze sie nie
        widzieli jakos strasznie dlugo...ni wiem:/
        • lianeska Re: co zrobic? 11.08.06, 13:32
          taa nie widzieli niestety mieszkamy z nia....owszem ja nie musze pic piwa, ale moj musi?teraz powie ,ze nie napije sie , a tam powie przestan,bo co bla bla:(
          a najwieksza przeszkoda ,to ze ona jedzie a zrobila tyle nam numerow ,ze ja nigdy jej nie polubie:(
          • lianeska Re: co zrobic? 11.08.06, 13:48
            eh:( nie jest latwo zostawic kogos kogo sie kocha:(
    • nieodpowiedzialna Re: co zrobic? 11.08.06, 13:42
      zostaw mamisynka

fuuuu...
      • zuza0107 Re: co zrobic? 11.08.06, 13:52
        nie jedź. skoro jesteś na lekach masz prawo źle się czuć.
    • alpepe Re: co zrobic? 11.08.06, 13:55
      IMHO, nie ma co marnować czasu na pijaka browarkowego, jaka matka, taki syn.
    • makuszanka Re: co zrobic? 11.08.06, 13:57
      W gory by sie piwa napic:] zajefajnie:)nie lepiej do kanjpy za rogiem:) daj se
      kobitko z nim spokoj;/ bo wroze ciezkie zycia:( zycze powodzenia,ze bedzie
      dobrze:)
    • trypel Re: co zrobic? 11.08.06, 14:11
      lianeska napisała:
      > kochane..moj facet ma 3 dni wolnego..i mialam wybrac miejsce gdzie pojedziemy w
      > e dwoje!!..i sie okazało ,ze jego mama juz wybrala..a on zaakceptowal nie pytaj
      > ac mnie!

Jest 11.08 piątek. Miałaś wybrac miejsce. Do dzisiaj nie wybrałas. Dlatego
      wybrał ktoś inny. Może następnym razem nauczy Cię to żeby wcześniej przejąć
      inicjatywę.
      Może własnie on chce doprowadzić do tego żebyś była bardziej zdecydowana...Bo z
      postu wyłazi totalny brak zdecydowania...
      pzdr
      • lianeska Re: co zrobic? 11.08.06, 17:28
        ze ma wolne dowiedzielismy sie 2 dni temu:)i wybrałam wczesniej juz ,tyle ze on chce w gory...
    • cioccolato_bianco Re: co zrobic? 11.08.06, 14:41
      niech jedzie sam, a ty sobie zorganizuj wlasne rozrywki :)
    • loltka Re: co zrobic? 11.08.06, 17:44
      ja bym nie pojechała, uelgłosc nic tu nie da
      • malenkajalenka Re: co zrobic? 11.08.06, 18:13
        jak na moj gust to zle ulokowalas uczucia i nikt Ci tu nic niestety nie pomoze,
        nie chodzi przeciez tylko o ten wypad, prawda?
    • maretina niech jedzie z mamusia/nt 11.08.06, 18:30

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka