Dodaj do ulubionych

Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet

23.08.06, 00:45
a moze własciwie do dziewczyn:-)))
Mysle sobie tak ze moze zanim zaczniecie współzycie z pciom;) przeciwna
poczytajcie,podadacie z mamcią,pogrzebiecie w necie badz tez po prostu i co
najwazniejsze!!! pójdziecie do lekarza oczywiscie ginekologa i popytacie co i
jak,jakie ewentualnie tabletki i co najwazniejsze jak je brac,!!!!plastry
itp,co zrobić jak pęknie guma i jak działa Pomen;-)))czyli wiemy o co
chodzi,bo ostatnio jak tu zagladam to uwazam ze za czesto wpadam na watki
dotyczace tych tematów:-),osobiscie uwazam ze forum nie jest do zdobywania
takiej wiedzy,od tego sa fachowcy,ktorych nie nalezy sie wstydzić bo po to
oni są.Ponad to nikt tak jak lekarz nie odpowie fachowo na tematy prochów
anty ,ich skutecznosci tudziez szkodliwosci,o mozliwościach zajscia itp,miałm
wspaniałego lekarza gina-nauczyciela,który mnie nauczył włsnego ciała,tego co
ono mi mówi.
Dlatego tez zachęcam was do zaufania lekarzowi,jak nie ten to trzeba iśc do
innego/pisze to w rodz,męskim bo dla mnie gin to tylko facet/.
Napotykam tu kobiety tak zfrustrowane seksem a własciwue nie zajsciem ze
stosuja wszystko naraz co sie da:-/,jak taki sex daje satysfakcję:O?
Tak wiem ze poza abstynencja żadna z metod nie daje 120%
skutecznosci.............................ale moje panie az tak nie dajcie sie
zwariowac:-)))))))
Wybaczcie mi taki wykład ale jestem przerazona Wasza niewiedza,Waszym seksem
podszytym strachem:-))))
Obserwuj wątek
    • dziewice rozmowa z Mama 23.08.06, 01:04
      "Mamo, jestem w ciazy", koniec rozmowy.
      • searena Re: rozmowa z Mama 23.08.06, 01:10
        Ja to jestem głównie przerażona ich ignorancją i lenistwem. Bo to trzeba być
        leniem do kwadratu aby w wieku dwudziestu kilku lat nic nie wiedziec o swojej
        fizjologii - o fizjologii kobiety i o tym skąd i jak się biorą dzieci i jak
        można a jak nie można zajść w ciążę. Wiedza jest na wyciągnięcie ręki,
        biblioteki i księgarnie pełne literatury, nawet w sieci mozna poszperać i
        poszukać fachowych stron. Chce im się siedzieć na forum i zadawać głupie pytania
        a nie chce poczytać u źródła :)
        • mmagi JA TEZ:-) 23.08.06, 01:16

• mmagi SPD:-)) 23.08.06, 01:15

• pietrek666 Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 01:16
      mmagi napisała:

> co zrobić jak pęknie guma

Słyszałem, że trzeba napluć i zakleić glinką szamotką ;PPP
      • mmagi Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 01:17

• mmagi fajnie:/tylko ze ja tego nie załozyłam dla obsług 23.08.06, 01:18
          ujacych anala....................tylko dla młodfych kobiet wpadajacych na FK:)
          • pietrek666 Re: fajnie:/tylko ze ja tego nie załozyłam dla ob 23.08.06, 01:23
            Przecież one i tak nie zrozumieją o czym Ty do nich rozmawiasz ;PPPPPPP
            • mmagi dzienx i idz se:-) 23.08.06, 01:28

• pietrek666 Re: dzienx i idz se:-) 23.08.06, 01:30
                Kiedyś byłaś czulsza :(
                • mmagi Re: dzienx i idz se:-) 23.08.06, 01:32
                  i vicek z verskiem:P
                  • pietrek666 Re: dzienx i idz se:-) 23.08.06, 01:32
                    Ja staram się być miły dla Ciebie, a nie taki obcesowy ;P
                    • mmagi idz na ten sam wat ale na anala,co? 23.08.06, 01:33

• pietrek666 Re: idz na ten sam wat ale na anala,co? 23.08.06, 01:38
                        Nie! To nie! Nie kcesz mnie tu, a ponoć chciałaś pogadać :P
                        Idę sobię spać... Najgorzej to do kogoś wyjść z sercem na ręku, bo i tak
                        obsika :(
                        • mmagi Re: idz na ten sam wat ale na anala,co? 23.08.06, 01:39
                          idz na AO...........kurdeeeeeee
                          • pietrek666 Re: idz na ten sam wat ale na anala,co? 23.08.06, 01:49
                            A dlaczego?
                            O Waszych cyklach, owulacjach, endometriozie, drożności jajowodów, PCOS i
                            takich rzeczach wiem więcej niż 90% uczestniczek tego forum!!!!!!!!!!!!!!
                            • mmagi Re: idz na ten sam wat ale na anala,co? 23.08.06, 01:58
                              jak załozysz gabinet to sie zgłosiem nara dzieki Ci:P
    • f_emmefatale A myślałam,że Ty tylko głupie wstawki potrafisz pi 23.08.06, 01:20
      sać.

Gratuluję wątku :)
      Choć pewnei i tak nie zmniejszy to pytań,ale ważne,że jest choć mały apel. :)
      Pozdrawiam.
      • mmagi Re: A myślałam,że Ty tylko głupie wstawki potrafi 23.08.06, 01:28
        emch moja Ty słodka,przede wszystkim potrafie być nie gupia ale cyniczna...P
        wiesz pewnie mogła bym byc twoja matka;-)?........ale nie chce:-))))
        no zaczełam sie a zreszta zawsze sie denerwowałam nie wiedza na temat
        anty...........i wszystkim co za tym idzie ,ostatnio tu wlaze i cóz
        widze............klęska i to totalna:/
        i wspomniwało mi sie jak to
        Jedna baba drugiej babie wsadziła do dupy grabie..........fuj:-))
      • dziewice o byla moderatoka i dzieci glosu nie maja 2 in 1:P 23.08.06, 01:34

• mmagi Re: o byla moderatoka i dzieci glosu nie maja 2 i 23.08.06, 01:37
          idz do diabła,co:?
        • f_emmefatale Re: o byla moderatoka i dzieci glosu nie maja 2 i 23.08.06, 02:01
          O! dziewica co dziewicą nie jest :P
    • fergie18 Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 02:03
      ok ja jestem mloda, 19lat i uwazam ze masz racje w tym co mowisz ale popatrz na
      to w ten sposob:
      ja wspolzyje z chlopakiem od miesiaca, wczesniej u mnie w domu ani w szkole nie
      bylo mowy ani razu na te tematy, nic nie wiedzialam do ok 16 roku zycia kiedy to
      kolezanka zaczela brac tabletki, ja teraz pomimo tego ze juz wspolzyje nie bylam
      jeszcze nigdy u ginekologa, mieszkam w dosyc duzym miescie, jest tu troche
      lekarzy a ja nawet nie wiem do kogo isc bo moja mama byla ostatni raz u gina
      bedac w ciazy ze mna i nic nie wie, poza tym nawet jej nie moge powiedziec ze
      uprawiam juz seks bo mnie wywali z domu, wiec nie wiem co mam robic, pojde do
      pierwszego z brzegu lekarza a on sie moze okazac debilem lub partaczem bo np.
      przepisze mi tabsy bez badan ani nic no i sie zrażę, trudno jest z tym...
      • dzikoozka Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 08:18
        Ty poważnie to piszesz czy dla jaj??????
        Mamy rok 2006 a dziewczyna w mieście nie wie nic o seksie, boi się iść do
        lekarza, w szkole animnrumru, z mamą się nie da
        Mamy to co chcieliśmy, pełnną moherową dyktaturę.....
        Załamałam się normalnie. Idź do tego lekarza zanim Ci się krzywda stanie....
        • vandikia Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 09:11
          masz wiadomość :-)
          • dzikoozka Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 09:14
            odp
        • fergie18 Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 22:25
          tak, pisze serio
          a co do lekarza to sorry ale boje sie isc tak nie wiedzac nawet jak wyglada
          wizyta i w ogole nic, pojde z chlopakiem no ale w czym on ma mi niby pomoc,
          czuje sie nieswojo, nie ide prywatnie bo nie mam na to kasy, wole oszczedzic
          zeby zaplacic swoja polowke za pigulki no ale jesli bede miala w ksiazeczce
          recepte to moja mama i tak zobaczy i afera gotowa, nie wiem co robic, pomozcie
          • mgla_jedwabna Do Fergie18 24.08.06, 01:32

boisz sie isc do lekarza a powaznych konsekwencji swojej glupoty sie nie boisz?
            ginekolog to taki sam lekarz jak laryngolog albo dermatolog. jak mu powiesz, ze
            to twoja pierwsza wizyta, to sam ci powie, co masz robic. Popytaj sie o
            antykoncepcje- na pewno dowiesz sie wiecej niz na FK. Jesli chodzi o recepte-
            nawet pieciolatki umieja skutecznie schowac przed mama cos tak malego jak
            swistek papieru albo listek tabletek. A poza tym ginekolog to nie tylko
            antykoncepcja- powinien ci tez zrobic badanie piersi, cytologie (badanie szyjki
            macicy) itp. Jak sie ma 18 lat to rak jest baaardzo odlegla perspektywa, ale
            warto robic takie badania chociazby po to, zeby wyrobic sobie taki nawyk na
            stare lata ;)
            co do pigulek i badan hormonalnych: wiekszosc lekarzy nie wysyla pacjentek na
            takowe, ale przed przepisaniem pigulki przeprowadza dokladny wywiad- czyli pyta
            sie dokladnie o przebyte choroby, problemy zdrowotne, tryb zycia, nawyki itp
            (np. wazne jest, czy palisz papierosy). Jesli nie chcesz brac pigulek bez
            badan, to popros lekarza o skierowanie na takowe.
            i pamietaj- nawet jesli trafisz na jakiegos idiote, ktory cie potraktuje po
            chamsku, zawsze mozesz isc do innego. Na jednym z forow GW jest biala lista
            ginekologow- poszukaj tam opinii na temat lekarzy ze swojego miasta. Linku nie
            podam, bo nie pamietam, gdzie to bylo dokladnie, ale masz wyszukiwarke- do
            dziela!
            przyszlo mi do glowy, co robic, jakby mama jednak wykryla tabletki/recepte-
            zapytaj ja, czy wolalaby dzidziusia zamiast tego... ;)
            • fergie18 Re: Do Fergie18 24.08.06, 01:48
              dzieki Ci bardzo za odpowiedz
              wlasnie szukalam na tej liscie i o lekarzach z mojej miescowosci nie pisza zbyt
              pochlebnie, jedynie o jednej pani doktor ale z tego o wiem ona juz poszla na
              emeryture, posty tam dosyc stare sa
              a odpowiedz mamy znam - nie wollaby ani dzidziusia ani tabletek, zebym tylko
              nauka zyla by chciala
          • annubis74 Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 31.08.06, 14:27
            pogadaj z matką i może idzcie razem - jeśli kobieta była u gina 19 lat temu to
            też niezły odjazd - do gina trzeba chodzić nie tylko po piguły anty, ale
            profilaktycznie.
            Smutne, ale widać Że takie niedoinformaowanie skądś sie bierze
    • sumire Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 09:30
      popieram, zgadzam się w całej rozciągłości.
    • bzz_bzz Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 16:47
      Obawiam się, że wąt podupada...
    • pinup Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 23.08.06, 16:58
      jak przestaniecie komentowac takie watki to przestana zadawac glupie pytania. a
      tak - woda na mlyn nie? widze jednego sensownego posta na ten temat "idz do
      lekarza" zamiast jakiejkolwiek tresci. ile mozna w kolko o tym samym kurna.
      • the.better.man Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 25.08.06, 00:11
        A odbiegając od tematu.. zauważyłem właśnie, że dla 90% kobiet mężczyzna jest
        tylko wzbogaceniem życia, taki typ dzisiejszej kobiecej rasy. Autorka tego
        forum wie co mam na myśli, pozdrawiam.
    • migdaleczek Re: Mały apel do kobiet,hmmm młodych kobiet 25.08.06, 13:01
      Dobra rada ale niestety nikt nie poslucha takich rad na forum
    • kobieta_na_pasach a ja caly czas namawiam na przerywanie..... 25.08.06, 14:36
      ..stosunkow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka