tatikthered 30.08.06, 11:41 co myslecie o facecie, kiedy widzicie pare, stoja w kolejce w sklepie a on gapi sie na ciebie i sie usmiecha( jego kobieta jest piekna)????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:43 jest mily. nie moze byc? ma sie w sufit gapic? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:44 Za to ze w ogole spojzal na inna kobiete zamiast skromnie oczy sposcic powinien byc lamany kolem. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:46 Zgadzam sie z Greogregiem. Spojrzenie na inna kobiete to przestepstwo - uśmiechanie sie do niej to w ogóle zbrodnia kwalifikująca do najcieższych kar cielesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:45 Może miałaś okruszki na twarzy? wąsy z czekolady? śmiesznie sterczące włosy? Spojrzenie faceta nie zawsze musi mówić "weź mnie" ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.niespokojny Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:45 może uśmiechał sie do kogos stojącego za Tobą ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:46 ja mysle sobie DUPEK i odwacam sie!! biedna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:48 unicat6 napisała: > ja mysle sobie DUPEK i odwacam sie!! biedna dziewczyna. no dupek, na 21564641654%! powinien byc niewidomy! w ogole facet po spotkaniu fajnej kobiety i zakochaniu sie w niej powinien slepnac nie? na cholere mu oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:47 to nie byla para, to jego siostra Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:48 don76 napisał: > to nie byla para, to jego siostra a moze szuka laski do trojkata?;) Odpowiedz Link Zgłoś
unicat6 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:50 ale z takimi facetami to trudna sprawa. powiem wam ze coraz czesciej to obserwuje. nie tylko chodzi o to ze na mnie patrza ale na inne tez. nie chciaalbym zeby facet szczerzyl sie przy mnie do innych lasek. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia1 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:55 Mój facet raczej czegos takiego mógłby nie przezyc :-) Wiem jestem potworna on tez wie i mu z tym dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 11:57 sandrunia1 napisała: >Wiem jestem potworna on > tez wie i mu z tym dobrze :-) do czasu moja droga, wszystko jest kwestia czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
don76 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 12:03 > > to nie byla para, to jego siostra > a moze szuka laski do trojkata?;) z siostra?;] Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered twoj partner usmiecha sie do innej 30.08.06, 12:05 bylo widac, ze jestesmy razem. do trojkonta szukamy raczej faceta.. ta inna stala na przeciwko. co myslicie jak bylysby na miejscu tej innej? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: twoj partner usmiecha sie do innej 30.08.06, 12:08 Usmiech to taki ogolny objaw uprzejmosci, a nie zaproszenie do lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 12:08 No i co pousmiechac sie nie moze?Niech szczerze zeby poki ma.glupio by bylo gdyby szczerzyl sie jak juz nie mialby zebow:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rlena Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 13:55 Zalezy od rodzaju usmiechu. Niektorzy mezczyzni (tzw. kobieciarze) nieustannie szukaja potwierdzenia swojej wartosci, jako mezczyzni, i zachowuja sie w podobny sposob. Dla stalej partnerki to irytujace i przykre. Co innego znaczy zauwazenie blizniego w kolejce (niewazne,czy tokobiete czy mezczyzne), a co innego utrzymywanie kontaktu wzrokowego, bezslowny flirt. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 15:00 Myslę,że jest sympatyczny i tez sie usmiecham Odpowiedz Link Zgłoś
tatikthered Re: uważasz się za piękną? to brak samokrytyki:)) 30.08.06, 17:19 jestem! 174sm wzrostu, waska talia, piekny tyleczek,ruda, skosnawe oczy.biust duze B. ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: uważasz się za piękną? to brak samokrytyki:)) 30.08.06, 17:24 inne kobiety też bywają piękne :)) masz miłego faceta. przynajmniej nie łypie spode łba. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 16:48 myślę, że jest normalny. gorzej tylko, kiedy ta 'piękna' kobieta to zauważa i też się na mnie gapi, ale już bez uśmiechu - raczej w stylu: "mam ochotę cię pogryźć". Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: twoj partner usmiecha sie innej 30.08.06, 16:57 nic, normalne zachowanie, co inngeo jakby sie slinil i mial ciasno w spodniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
latindancer Jakie to typowo polskie 30.08.06, 19:33 Gapić się w ściany, w sufit, albo na uszczelkę w oknie autobusu i broń Boże nie spojrzeć na obcą osobę o usmiechu nie wspominając. A co do cholery niby złego sie stało? Że facet się usmiechnął to co z tego? Miał wypisane na czole, że chce cię do łóżka zaciagnąć? Zapaliła mu się kontrolka na rozporku? Mnie właśnie wkurza coś odwrotnego - posepne miny mijanych na ulicy ludzi, wzrok wbity w chodnik i głowa w ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś