inquisitive_girl 17.09.06, 20:53 ciekawe jak dlugo wytrzymam w tym szlachetnym postanowieniu :) a wy? przylaczycie sie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotbehemot6 Re: OD DZIS nie narzekam :D 17.09.06, 21:24 chciałabym ..ale jestem parę dni przed okresem albo w ciąży więc odpada Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: OD DZIS nie narzekam :D 17.09.06, 21:30 To nie będziesz już "prawdziwą" Polką :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinggaaa Re: OD DZIS nie narzekam :D 17.09.06, 21:54 ja już nie narzekam od dłuższego czasu i powiem CI to DZIAŁA wszystko zaczęło mi się udawać jęśli chcesz wytrwać w postanowieniu to zapraszam na moje POZYTYWNE forum szczęściara trzymam kciuki ;)))) możesz podnieść wielu na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: OD DZIS nie narzekam :D 17.09.06, 22:49 No ja mogę podjąć to szlachetne postanowienie ale obawiam się, że długo nie wytrzymam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive_girl Re: OD DZIS nie narzekam :D 18.09.06, 09:28 dziewczyny,juz drugi dzien postanowienia a ja trwam :D przylaczajcie sie, bedzie razzniej;) ale rzeczywiscie ,nie jest latwo wyzbyc sie tego polskiego nawyku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: OD DZIS nie narzekam :D 18.09.06, 10:36 inquisitive_girl napisała: > ciekawe jak dlugo wytrzymam w tym szlachetnym postanowieniu :) > a wy? przylaczycie sie? ;) Narzekanie tylko pogłębia zmarszczki, jest destruktywne, przygnębiające. W naszym otoczeniu jest wiele osób narzekających na wszystko. Jak są postrzegane? Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: OD DZIS nie narzekam :D 18.09.06, 10:36 czemu nie :) Chociaż moze być ciężko (w tym kraju) :) Odpowiedz Link Zgłoś
inquisitive_girl Re: OD DZIS nie narzekam :D 18.09.06, 12:26 no wiec do boju! ja trwam w postanowieniu:D Odpowiedz Link Zgłoś