osa_00 26.09.06, 23:12 jakie kolory będą modne tej zimy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: zima idzie!...;) 26.09.06, 23:21 slyszalam,ze niestety czarny i kolory ziemi, zgrozo czyli ulice mimo,ze w tej porze roku kiedy sniegu nie ma jest ciemno i buro,zatona w żałobie ktora ktos sobie ubzdural takie dolujace barwy dajac na ta pore roku :-( Ale ja oczywiscie mode mam gdzies i nosic sie bede kolorow, blekitna kurtka puchowa etc. :-). Odpowiedz Link Zgłoś
calypsa Re: zima idzie!...;) 26.09.06, 23:26 Ciemne kolory.. jesienne.. Brązy, pomarańcze, żółty.. Kolory jesieni tak zwane! Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: zima idzie!...;) 27.09.06, 09:12 dla mnie zima zaczyna sie juz za miesiac i trwa do kwietnia:) i modne jest to, co ciepłe... Odpowiedz Link Zgłoś
lemoorka Re: zima idzie!...;) 27.09.06, 09:23 Podpisuje sie pod tym modne to co ciepłe i wygodne:) Lotka mieszkasz na podhalu? Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: zima idzie!...;) 27.09.06, 09:27 no nie ,ael daleko nie mam:) jestem z Krakowa-całą zime wieje z Podhala i co drugi dzień mgła:( ale na narty blisko a tak na marginesie-ilośc ciuchów w dowolnym kolorze jaką moge na siebie włozyc zima jest przerażająca nawet dla mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś