melinek 14.03.03, 21:33 Spokojna, kojaca muzyka i ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Re: i... 14.03.03, 22:24 psycholog.w napisał: > ZNIECZULICA A-SPOŁEĆNA? :-) TYPOWE! ( notuję ) Moze wlasnie na tym polega relaks, zeby sie troche znieczulic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Relax 14.03.03, 22:17 melinku , ja sie w ciagu dnia relaksowalam, bylam na wspanialym obiedzie z mezem, "zazywalam dni" a potem relaksowalam sie spokojem w biurze a teraz bedzie "relaksowanie domowe" relaks pojecie wzgledne Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Relax 14.03.03, 22:22 tralalumpek napisała: > relaks pojecie wzgledne Bardzo wzgledne. Kiedys byly buty relaxy. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Relax 14.03.03, 22:25 masz racje byly, przypomnij ..takie srebrne? zimowe, nie to bylo podhale....mam skleroze, moja dobra pamiec to pojecie wzgledne.... Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: Relax 14.03.03, 23:05 A dla mnie RELAX to kino i wiele ciekawych filmów. Ktos by pomyslał, że w samym centrum Warszawy trudno sie zrelaksować - a jednak jest RELAX. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Relax 14.03.03, 23:17 asma1 napisała: > A dla mnie RELAX to kino i wiele ciekawych filmów. > Ktos by pomyslał, że w samym centrum Warszawy trudno sie zrelaksować - a > jednak jest RELAX. Tak zwykle bywa, ze rzeczy upargnione, spotyka sie w najmniej stosownych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy swiety 14.03.03, 23:05 tralalumpek napisała: > masz racje byly, przypomnij ..takie srebrne? zimowe, nie to bylo > podhale....mam skleroze, moja dobra pamiec to pojecie wzgledne.... Zaraz przerobimy ten watek na dowody na poparcie teorii wzglednosci. ;)) Moje byly biale. Od razu mnie obtarly i potem w nich nie chodzilam. Mimo tego ich nie wyrzucilam, trzymalam na wszelki wypadek. ;)) Skonczyly w komisie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy s 14.03.03, 23:13 ja tez wole swiety spokoj, lubie robic nic ale tylko w niektore dni, najblizszy swiety spokoj jest byc moze w kwietniu Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy s 14.03.03, 23:19 Hmmmm, problem jednak w tym, ze czlowiek nie bardzo wie jak to zrobic, by nic nie robic. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wole .... 14.03.03, 23:22 no wlasnie, tak to jest z tym relaksem jednego dnia relaksuje mnie robic nic , innego forumowanie a jeszcze innego grzebanie w ogrodku, nastepnego musze sie "zajechac" na rowerze na jeszcze osmego spokoj, wino i muzyka to wlasnie ta wzglednosc Odpowiedz Link Zgłoś
asma1 Re: Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy s 14.03.03, 23:23 melinek napisał: > Hmmmm, problem jednak w tym, ze czlowiek > nie bardzo wie jak to zrobic, by nic nie robic. ;)) > Ale nic nie robienie nie gwarantuje relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy s 14.03.03, 23:30 asma1 napisała: > > Ale nic nie robienie nie gwarantuje relaksu. wiesz czasami "robic nic" naprawde dobrze robi, czasami po wielu dniach terminow, zebran, szkolen, konceptow, projektow, usmiechu zawieszonego za uszami,kostiumow i malowidel, takie wstac rano , wypic kawe w ogrodku w pizamie poszwedac sie za niczym bez patrzenia na zegarek, bez koniecznosci smakowania szminki, zlapac ta gazete, tamta ksiazke, nie wlaczac telefonu i wiedziec ze dzien jest tylko moj......to wspaniale uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Wole swiety spokoj - najbardziej deficytowy s 14.03.03, 23:45 tralalumpek napisała: > wiesz czasami "robic nic" naprawde dobrze robi, czasami po wielu dniach > terminow, zebran, szkolen, konceptow, projektow, usmiechu zawieszonego za > uszami,kostiumow i malowidel, takie wstac rano , wypic kawe w ogrodku w > pizamie poszwedac sie za niczym bez patrzenia na zegarek, bez koniecznosci > smakowania szminki, zlapac ta gazete, tamta ksiazke, nie wlaczac telefonu i > wiedziec ze dzien jest tylko moj......to wspaniale uczucie To rozumiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Relax 14.03.03, 23:57 ..pora na relksowość łóżkową mniłej nocki, dobranoc pchły na noc karaluchy do poduchy ................ Odpowiedz Link Zgłoś