Dodaj do ulubionych

cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?

IP: 204.186.88.* 08.11.01, 01:39

nIC MNIE TAK NIE rozbawia jak ten serial.
Genialne postacie to Fish ..." Jeden za wzystkich, wszyscy za mna"...
John Cage i oczywiscie Ally.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.157.58.91.Dial1.Washington1.Level3.net 08.11.01, 02:31
      Sorry, martyna, zwykle sie z Toba zgadzam, ale niesty Ally nie znosze.
    • Gość: Mina Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.turboline.skynet.be 08.11.01, 05:21
      Ja tez lubie Ally. Cage jest przesmieszny, sytuacyjki tez.
    • seboc Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? 08.11.01, 07:37
      Pomijając cały serial, żaden on szczególny.
      To przeraża mnie widok samej Ally.
      Czy nie sądzicie, że ona nie wygląda zdrowo?
      Mogą się podobać szczupłe dziewczyny,
      ale nie takie suche mietły.

Dzień dobry!
      • Gość: Malwina Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.abo.wanadoo.fr 08.11.01, 09:37
        Widze takie podobienstwo (wewnetrzne) miedzy Ally i soba ze...mnie zatyka !
        oczywiscie uwielbiam serial
        i placze starannie i regularnie
    • trin Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? 08.11.01, 12:09
      Gość portalu: mARTYTNA napisał(a):

>
      >
      > nIC MNIE TAK NIE rozbawia jak ten serial.
      > Genialne postacie to Fish ..." Jeden za wzystkich, wszyscy za mna"...
      > John Cage i oczywiscie Ally.

Serial nie jest zly, ma swoja momenta, choc sama Ally jest dla mnie postacia
      mocno antypatyczna. Za to Fish jest przeslodki, Cage takoz. Ale moja faworytka
      jest zawsze Ling. To warczenie....
    • Gość: zgret Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.tnt69.nyc3.da.uu.net 08.11.01, 16:54
      pomysl serialu dobry, ale dlaczego ona taka sucha?
      Ze wszystkich AL najlepszy jest AL BUNDY!
      • Gość: frisky2 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.man.axelspringer.com.pl 08.11.01, 17:20
        NIe lubie
        • Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do frisky IP: *.215.153.151.Dial1.Washington1.Level3.net 09.11.01, 02:07
          Frisky2, milosnik kobiet pieknych nie lubi Ally.
          Jaki z tego plynie wniosek?
          • frisky2 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do Anny26 09.11.01, 12:39
            Gość portalu: Anna26/7 napisał(a):

> Frisky2, milosnik kobiet pieknych nie lubi Ally.
            > Jaki z tego plynie wniosek?

Wnioskow moze byc kilka, np:
            1. Ally nie jest piekna kobieta (przynajmniej wg Frisky'ego).
            2. Ally jest piekna, ale frisky oglada filmy nie tylko dla pieknych aktorek.
            3. Frisky katuje sie nieogladaniem pieknej Ally zeby cwiczyc swoja silna wole
            4. Film ten swoim poziomem przewyzsza zdolnosci percepcyjne frisky'ego

• Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do frisky2 IP: *.244.210.139.Dial1.Washington2.Level3.net 10.11.01, 15:10
              Poniewaz frisky2 uprzednio napisal: "Nie lubie", odpada wariant 3 o cwiczeniu
              silnej woli i katordze.
              Waraint4 tez nalezy odrzucic, bo wiekszosc postow friskiego2 wskazuje na spore
              IQ.
    • Gość: ryżymałp Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.116.167.* 08.11.01, 18:10
      Uwielbiam!!!!!!! Zwłaszcza Ling!!!!! Nie chce straszyć al;e jest podobna do
      mnie. a Ally jest milutka.Serial jest super i nie zgadzam ie , ze nic w nim
      szczególnego.Eeee.....nie chce mi się tłumaczyć...idę spać!
      • Gość: ana Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 23:20
        Oglądam ten serjal i uważam, że ma niezły dowcip (chociaż czasem niesmaczny).
        Uwielbiam bezpośredniość Lin, a co do Ali, fakt, jest bardzo szczupła, ale
        zarazem bardzo kobieca i jest z niej dobra aktorka.
        • Gość: M. Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 23:44
          Dla mnie numero uno to Robert Downey Jr!!!!
          • Gość: soso Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.41.66.* 09.11.01, 13:09
            Lubie ale nie wiem tak dokladnie za co. Moze ten rodzaj spokoju i czasami
            dluzsze sekwencje? Poza tym jest to surrealistyczny Monty Python w wydaniu
            amerykanskim. Da sie jesc lyzkami. W koncu wschodnie wybrzeze jest bardziej
            angielskie niz cukierkowa CA.
            Ally - tak, czasami jest zbyt wymoczona. No i w ogle troche rybia.
            Lin - ja to bym najchetniej z nia ... no moze np. poszedl na spacer
            Faceci super bo jacys tacy prawdziwi w swych slabosciach
            No i skad oni biora tych wystepiarzy na scenie. Zawsze te sekwencje sa dla mnie
            za krotkie.

Ally jest okay. A co z 'friends', 'seinfeld', 'kings of
            Queens', 'frasier'......?

såså
          • Gość: soso Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.41.66.* 09.11.01, 13:11
            Gość portalu: M. napisał(a):

> Dla mnie numero uno to Robert Downey Jr!!!!

Dla mnie tez jest okay ale wole kobiety (; a wiec Lin!

Ale rozumiem cie doskonale!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jessie Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.corlis1.pa.home.com 09.11.01, 18:48
      ja uwielbiam Ally!!!jedyny serial ktory ogladam!!!
      ogladam wlasnie najnowsza serie jej przygod!!!
      a ze jest chuda... no coz...zdarza sie!!!
    • Gość: Emi Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:04
      Kocham... chociaż tekst "kocham Ally za Ling" brzmi na pierwszy rzut oka (...no
      bo nie ucha przeciez...) ciut surrealistycznie, to tak dokładnie jest. ;-) I za
      Renee. Zdrowy rozsądek pokręcony jak korkociąg to jest to... Choc warknięcie
      Ling jest bezkonkurencyjne.
      • Gość: soso Kocham Emi IP: 195.41.66.* 12.11.01, 12:09
        Tak, Emi, warkniecie jest rewelacyjne, szczegolnie jak sie slucha przez 100
        kilogramowe kolumny + subwoofer. 10 punktow dla ciebie i Ling!

pzdrw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka