Gość: mARTYTNA IP: 204.186.88.* 08.11.01, 01:39 nIC MNIE TAK NIE rozbawia jak ten serial. Genialne postacie to Fish ..." Jeden za wzystkich, wszyscy za mna"... John Cage i oczywiscie Ally. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.157.58.91.Dial1.Washington1.Level3.net 08.11.01, 02:31 Sorry, martyna, zwykle sie z Toba zgadzam, ale niesty Ally nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.turboline.skynet.be 08.11.01, 05:21 Ja tez lubie Ally. Cage jest przesmieszny, sytuacyjki tez. Odpowiedz Link Zgłoś
seboc Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? 08.11.01, 07:37 Pomijając cały serial, żaden on szczególny. To przeraża mnie widok samej Ally. Czy nie sądzicie, że ona nie wygląda zdrowo? Mogą się podobać szczupłe dziewczyny, ale nie takie suche mietły. Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.abo.wanadoo.fr 08.11.01, 09:37 Widze takie podobienstwo (wewnetrzne) miedzy Ally i soba ze...mnie zatyka ! oczywiscie uwielbiam serial i placze starannie i regularnie Odpowiedz Link Zgłoś
trin Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? 08.11.01, 12:09 Gość portalu: mARTYTNA napisał(a): > > > nIC MNIE TAK NIE rozbawia jak ten serial. > Genialne postacie to Fish ..." Jeden za wzystkich, wszyscy za mna"... > John Cage i oczywiscie Ally. Serial nie jest zly, ma swoja momenta, choc sama Ally jest dla mnie postacia mocno antypatyczna. Za to Fish jest przeslodki, Cage takoz. Ale moja faworytka jest zawsze Ling. To warczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgret Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.tnt69.nyc3.da.uu.net 08.11.01, 16:54 pomysl serialu dobry, ale dlaczego ona taka sucha? Ze wszystkich AL najlepszy jest AL BUNDY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.man.axelspringer.com.pl 08.11.01, 17:20 NIe lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do frisky IP: *.215.153.151.Dial1.Washington1.Level3.net 09.11.01, 02:07 Frisky2, milosnik kobiet pieknych nie lubi Ally. Jaki z tego plynie wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do Anny26 09.11.01, 12:39 Gość portalu: Anna26/7 napisał(a): > Frisky2, milosnik kobiet pieknych nie lubi Ally. > Jaki z tego plynie wniosek? Wnioskow moze byc kilka, np: 1. Ally nie jest piekna kobieta (przynajmniej wg Frisky'ego). 2. Ally jest piekna, ale frisky oglada filmy nie tylko dla pieknych aktorek. 3. Frisky katuje sie nieogladaniem pieknej Ally zeby cwiczyc swoja silna wole 4. Film ten swoim poziomem przewyzsza zdolnosci percepcyjne frisky'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26/7 Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL?Do frisky2 IP: *.244.210.139.Dial1.Washington2.Level3.net 10.11.01, 15:10 Poniewaz frisky2 uprzednio napisal: "Nie lubie", odpada wariant 3 o cwiczeniu silnej woli i katordze. Waraint4 tez nalezy odrzucic, bo wiekszosc postow friskiego2 wskazuje na spore IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryżymałp Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.116.167.* 08.11.01, 18:10 Uwielbiam!!!!!!! Zwłaszcza Ling!!!!! Nie chce straszyć al;e jest podobna do mnie. a Ally jest milutka.Serial jest super i nie zgadzam ie , ze nic w nim szczególnego.Eeee.....nie chce mi się tłumaczyć...idę spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 23:20 Oglądam ten serjal i uważam, że ma niezły dowcip (chociaż czasem niesmaczny). Uwielbiam bezpośredniość Lin, a co do Ali, fakt, jest bardzo szczupła, ale zarazem bardzo kobieca i jest z niej dobra aktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 23:44 Dla mnie numero uno to Robert Downey Jr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.41.66.* 09.11.01, 13:09 Lubie ale nie wiem tak dokladnie za co. Moze ten rodzaj spokoju i czasami dluzsze sekwencje? Poza tym jest to surrealistyczny Monty Python w wydaniu amerykanskim. Da sie jesc lyzkami. W koncu wschodnie wybrzeze jest bardziej angielskie niz cukierkowa CA. Ally - tak, czasami jest zbyt wymoczona. No i w ogle troche rybia. Lin - ja to bym najchetniej z nia ... no moze np. poszedl na spacer Faceci super bo jacys tacy prawdziwi w swych slabosciach No i skad oni biora tych wystepiarzy na scenie. Zawsze te sekwencje sa dla mnie za krotkie. Ally jest okay. A co z 'friends', 'seinfeld', 'kings of Queens', 'frasier'......? såså Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: 195.41.66.* 09.11.01, 13:11 Gość portalu: M. napisał(a): > Dla mnie numero uno to Robert Downey Jr!!!! Dla mnie tez jest okay ale wole kobiety (; a wiec Lin! Ale rozumiem cie doskonale!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.corlis1.pa.home.com 09.11.01, 18:48 ja uwielbiam Ally!!!jedyny serial ktory ogladam!!! ogladam wlasnie najnowsza serie jej przygod!!! a ze jest chuda... no coz...zdarza sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: cZY LUBICIE ALLY MCBEAL? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 21:04 Kocham... chociaż tekst "kocham Ally za Ling" brzmi na pierwszy rzut oka (...no bo nie ucha przeciez...) ciut surrealistycznie, to tak dokładnie jest. ;-) I za Renee. Zdrowy rozsądek pokręcony jak korkociąg to jest to... Choc warknięcie Ling jest bezkonkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Kocham Emi IP: 195.41.66.* 12.11.01, 12:09 Tak, Emi, warkniecie jest rewelacyjne, szczegolnie jak sie slucha przez 100 kilogramowe kolumny + subwoofer. 10 punktow dla ciebie i Ling! pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś