melinek 16.03.03, 14:55 na forum, rzecz jasna. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szefowa Re: Negra28, masz dzisiaj bardzo plodny dzien IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 23:50 Mowiac szczerze cos mi z ta Negra nie gra. No bo tak, z jednej strony wyzwolona kobieta biznesu, piekna, rozumna i skromna...Z drugiej zas za duzo w tych jej postach zwyklej nastoletniej naiwnosci, samouwielbienia i zwyklej grafomanii wlasciwej szesnastoletnim panienkom... Nie moge sie oprzec wrazeniu, ze Negra kreuje tu obraz osoby jaka chcialaby byc, w istocie bedac kims zupelnie innym...Moze to sekretarka swojej szefowej... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Negra28, masz dzisiaj bardzo plodny dzien 17.03.03, 01:48 bylabym daleka od takiej oceny. kazdy z nas w czyms dobrze sobie radzi, a w innych dziedzinach gorzej. W koncu gdybysmy sobie swietnie radzili to byloby nudno a swiat by sie nie rozwijal. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Negra 17.03.03, 13:26 negra28 napisała: > Zazdrościsz inwencyji tfurczej? :))))))0 A Ty teraz na czyj koszt piszesz? Uważaj, bo jak cię szefowa znowu przyłapie to już tylko "zielona trawka". Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Kromalku! 17.03.03, 14:16 Na swój własny, w przeciwieństwie do Ciebie, Szanowna Frustratko! Pracuj, może kiedyś też dojdziesz do czegoś, np. tak, jak ja - do własnej firmy. Musiałabyś tylko przestać forumowac, a zacząc harować jak wół - od czego w końcu jest inteligencja? Pzdr. N. Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Dzień wątków komicznych nam nastał.... 17.03.03, 15:30 negra28 napisała: > Na swój własny, w przeciwieństwie do Ciebie, Szanowna Frustratko! Pracuj, może kiedyś też dojdziesz do czegoś, np. tak, jak ja tylko nie to!!!! - do własnej firmy. Musiałabyś tylko przestać forumowac, to daj przykład i przestań. a zacząc harować jak wół - od czego w końcu jest inteligencja? > Pzdr. N. A ja zawsze myślałam, że harują ci mniej inteligentni - przy kopaniu rowów na przykład.... chyba, ze dla kogoś samo myślenie jest harówką .... Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Melin! 17.03.03, 16:17 negra28 napisała: > Zazdrościsz inwencyji tfurczej? :))))))0 Tej tru... nie zazdroszcze wcale. Ilosc nie idzie w jakosc, predzej w bylejakosc. Czy do MENSY jestes juz przyjeta, czy czekasz w kolejce za sie miejsce zwolni? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś