krwawabestia 02.10.06, 13:10 komu byscie ja przyznali? ja osobiscie dałbym ja Wytrwałej "bardzo prosze o odpowiedzi bardzo":) dla mnie to taka forumowa Masłowska ciekawie przedstawia srodowisko w jakim zyje a jakiego ja nie znam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka_re Re: Forumowa nagroda NIKE 02.10.06, 13:16 Ja obstawiam aiwlys25 i jej problemy z teściową. Tak wspólczesny Redliński ze zgrzebnymi problemami. Fantastyvczie prezentuje bardzo często spotykany model polski - jest źle ale nie da się inaczej i zostaje tylko narzekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Forumowa nagroda NIKE 02.10.06, 13:53 Nagroda dla niedoscigłej sagis za całokształt dorobku literackiego, swój charakterystyczny styl i język, oraz propagowanie mysli i wiwdzy pseudopsychologiczno-moralizatorsko-astrologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
loltka Re: Forumowa nagroda NIKE 07.10.06, 10:21 TO JEST własnie ta nagroda, "wytrwała" Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 nagrodę otrzymuje... 07.10.06, 11:52 ... krwawabestia za jedyny w swoim rodzaju nick ;) Odpowiedz Link Zgłoś