Dodaj do ulubionych

Co jest gorsze?

22.03.03, 17:05
krzywe nogi czy orli nos?
przerzedzone włosięta czy nadwaga?
nadmierne owłosienie czy tubalny głos?
krótkie, grube nogi czy brak talii i gruba pupa?
niedobór czy nadmiar hormonu wzrostu?
?
Obserwuj wątek
    • soczewica fistaszek zamiast istoty szarej n/t 22.03.03, 17:18
      negra28 napisała:
      • negra28 Biedactwo! 23.03.03, 13:11
        Rozumiem, ze ten jeden, jedyny, osamotniony orzeszek powodujący, ze Twoja
        pustoczaszka nie ma prawa nosic miana tejze jest dla Ciebie niebywalym powodem
        do dumy, ale zeby ten ewenement natury az tak ochoczo oglaszac wszem wobec?
        Powinnas chyba, zwazywszy na fakt, ze to troche nie w temacie, tutaj poruszamy
        aspekty piekna vel brzydoty zewnetrzenej, Myszko, zostac autorka i jako
        pierwsza dokonac wpisu na watku zatytulowanym np. "Ekspozycja osobliwosci".
        Notabene - to nieladnie byc taka samochwala, wiesz, Stworzonko? :-D
        • soczewica Myszko to może mów do swojego asystenta Kiciu 23.03.03, 13:27
          negra28 napisała:

1. co to jest pustoczaszka?
          2. dlaczego moja pustoczaszka (?) nie ma prawa nosic miana tejże?
          3. dlaczego używasz tak zawikłanego pseudointeligentnego języka? tworzysz nowy
          volapuck?

soczewica
          • negra28 Zielone ziarenko! 23.03.03, 16:21
            Zasięgaj porady słownika wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych - to powinno
            rozwiązac Twoje problemy ze zrozumieniem tekstu.
            • soczewica Re: Zielone ziarenko! 24.03.03, 11:45
              negra28 napisała:

> Zasięgaj porady słownika wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych - to powinno
              > rozwiązac Twoje problemy ze zrozumieniem tekstu.

nie wydaje mie siem.
              słownik nie pomoże na twoje przerosty formy nad treścią, zapatrzona w siebie
              czarnulko niewiadomego rodzaju.
              • agick Soczew..! 02.04.03, 16:37
                to jest przykład sławetnej NOWOMOWY.
                o ile mi wiadomo, bardzo eksploatowanej przez członków partii Andrzeja Leppera -
                Samoobrony..
                Jest tam taka jedna Pani - Maja jakaś tam. Ta to niemal mistrzyni.

Bełkot jest tak zawiły, że nie wiadomo gdzie początek a gdzie koniec - ale za
                to ile w tym frazesów...:)

dostalaś mojego @..?
    • mario2 Re: Co jest gorsze? 22.03.03, 17:19
      Czy Ty masz jakies kompleksy ? :o)
      • negra28 Miewam. 23.03.03, 13:16
        W przypływie zgryzot, gdy np. potencjalna, zjawiskowo piekna, lecz ascetyczna i
        zamknieta na nowe bodzce psycho-seksualne kochanka mnie przepedzi...
        • mario2 Re: Miewam. 23.03.03, 14:08
          wiec moze warto znalezc sobie kochanka plci meskiej... :)))
          • negra28 Znalazłam. 23.03.03, 16:19
            I to niejednego.
            Pretendujesz do miana jednego z nich?
            Pozdrawiam
            • mario2 Re: Znalazłam. 23.03.03, 20:38
              Pytanie powinno brzmiec, czy nie chcialbym... :o)
              • negra28 Zatem... 24.03.03, 10:33
                Chciałbyś...?
                N.
                • mario2 Re: Zatem... 30.03.03, 15:30
                  Az tak Ci na tym zalezy?
                  • negra28 Re: Zatem... 30.03.03, 16:14
                    bardzo, bardzo, bardzo, nawet dałam ogłoszenie, zapewne gdzieś tam jest na
                    dole, albo już na 2. str., ze szukam kochanka... :-D
                    pozdr.
                    • mario2 Re: Zatem... 30.03.03, 16:52
                      O ja nie wiem, czy nadaje sie tylko na kochanka....
                      Jestem ambitna istota, wiec sie zastanow... :o)
                      • negra28 Zastanowiłam się 31.03.03, 09:43
                        i podtrzymuję :-)
                        • mario2 Re: Zastanowiłam się 02.04.03, 11:22
                          czy masz w zwiazku z tym jakies sugestie? Mnie by sie kilka cisnelo na jezyk.
                          Nie chce jednak funkcji pariasa miedzy kochankami :o)
                          • negra28 Re: Zastanowiłam się 02.04.03, 16:31
                            zwalnaim w trybie natychmiastowym asystenta i zatrudniam Ciebie.
                            porzucam wszystkie kochanki/kochanków, męza, rzecz jasna, musze zostawic - ale
                            Ty nie masz nic przeciwko, prawda? jestesmy dorosli - stajesz sie primus inter
                            pares...
                            pileczka po Twojej stronie
                            :-)
                            pzdr.
                            • mario2 Re: Zastanowiłam się 03.04.03, 09:57
                              mam nadzieje, ze w ramach eksperymentu nie kazesz mi sypiac z tym
                              pozostawionym sobie ( po jaka cholere?) mezem!
                              Primus inter pares nigdy nie bylem, no chyba ze nieoficjalnie- w konkurencji
                              na liczbe lat spedzonych w mej alma mater.

P.S. Czy preferujesz kontakty li tylko netowe?
                              • negra28 Mario! 03.04.03, 18:04
                                Ależ naturalnie, ze nie, bez obaw.
                                To zależy od tzw. chemii, tzn. czy moim zdaniem warto przenosić cokolwiek z
                                czegoś w coś innego, ale kto wie... :))))
                                Kontynuuj, kontynuuj :-)
                                pzdr.
                                • Gość: mario2 Re: Mario! IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 12:52
                                  Zabrzmialo to dosyc groznie. Naprawde nie wiem co i na kogo chcesz przeniesc.
                                  W dobie Adidasa, czy tez innej eboli mozna zaczac sie juz bac :o)
                                  No ale kontynuuje. Nie wiem wprawdzie, jak mam te chemie ruszyc, bo jedyna
                                  reakcja, ktora udawalo mi sie do tej pory skutecznie przeprowadzac, byla
                                  reakcja destylacji na akademiku, ale mam nadzieje, ze jakos mnie w tym zboznym
                                  celu wspomozesz :o)
                                  • negra28 Znajomość... 04.04.03, 16:26
                                    ...z virtual reality w real
                                    nota bene - zawsze odsyłasz mejle z zawartością?
                                    • mario2 Re: Znajomość... 04.04.03, 16:29
                                      nie odeslalem, tylko odpowiedzialem :o)
                                      A wirtual w realu? Jakos nie pachnie mi to zbyt przyjemnie.
                                      Moze wyposrodkowac to wszytsko? I wprowadzic pojecie wirtrealistycznej
                                      milosci? :)
                                      • negra28 Może... 04.04.03, 16:40
                                        masz jakieś propozycje? bo jam taka nieśmiala panienka...niedoswiadczona i
                                        lekliwa z natury...
                                        • mario2 Re: Może... 06.04.03, 12:21
                                          Witaj,

moje lenistwo tez jest przyslowiowe. Zazwyczaj podporzadkowuje sie temu,
                                          czego oczekuje ode mnie kobieta. Dowodzi takie postepowanie nie tylko tego, ze
                                          zgodliwa ze mnie bestia, ale rowniez tego, ze potrafie byc gentelmenem, jesli
                                          mi na tym zalezy. Tak wiec w ramach i w imieniu gloryfikowania kobiety oddaje
                                          inicjatywe ( na razie) w Twoje godne raczki :o)
                                          • negra28 Mario! 06.04.03, 13:14
                                            Czy jesteś tego pewien? Jeśli ja przejmuję inicjatywę to może być naprawdę
                                            gorąco. Moze jeszcze zastanów się, weź pod uwagę wszystkie za i przeciw. Masz
                                            dzień do namysłu.
                                            Pozdrawiam.
                                            :))))))
                                            • mario2 Re: Mario! 06.04.03, 13:16
                                              KOchana, mnie dzien nie jest potrzebny. Postrzelony ze mnie czleczyna, co to
                                              dzialanie nad dumanie przedklada :o) Dzialaj Asani :o)

P.S. Oczekuje rowniez na odpowiedz z jezyku Schillera i Goethego na moje
                                              pisanie do Ciebie ( pozaforumowe)
                                              • negra28 Mario! 06.04.03, 13:21
                                                Of course! Sorki, miało być in der unseren Muttersprache :-)
                                                Vielleicht ein Lied? Zum Beispiel - "Ich denke Dein" von Johann Wolfgang Goethe?
                                                Koenntest Du mir Dein Gesicht auf priv senden? Es waere sehr nett...
                                                Gruesse.
                                                Und warte.
                                                • mario2 Re: Mario! 06.04.03, 13:26
                                                  In unserer Muttersprache sollte es gerade auf priv. sein! Hier duerften wir
                                                  polnisch schreiben, so, dass ein Paar Ignoranten von Einversucht platzt :o)

Ich habe kein Fotro. Warum? Hier werde ich mich zu dem Thema nicht auseusern!
                                                  Es gibt Leute, die etwas deutsch verstehen und die Geschichten sind nicht
                                                  fuer ihre Ohren vorgesehen.

P.S.

Wiec jak? Przejmujesz inicjatywe w swoje rece? Mam nadzieje, ze w rekach
                                                  dobrej gospodyni kazde ciasto rosnie :o)

P.S. 2 Ich wohne nicht mehr in der BRD. Nach 12 Jahren bin ich satt von allem
                                                  was germanisch ist! :o)
                                                  • negra28 Mario! 06.04.03, 13:32
                                                    nie jestem gospodynią - nie piekę, nie gotuję, nie sprzątam, nie prasuję...
                                                    Boisz się mnie? Dlatego piszesz, ze nie masz? Rozumiem, ja też nigdy z zasady
                                                    tego nie robię - bo czy wiem, z kim klikam? To, ze z osobą, to pewne, ale
                                                    przeciez z wirtualna, nie realna, wiesz, w jakim sensie.
                                                    Jesli chcesz przeniesc pewne watki na priv - bardzo prosze.
                                                    pzdr.
                                                  • mario2 Re: Mario! 06.04.03, 13:38
                                                    Widze wiec pewne swiatelko w tunelu... Ja uwielbiam domowe zajecia. Lubie
                                                    gotowac- to przede wszystkiem. Powiem nieskromnie, ze niektorym to nawet
                                                    smakuje. Naturalnie chodzi tu o ludzi o wysublimowanym smaku :o)
                                                    Bac sie Ciebiue nie boje. Nawet nie mam obaw co do wizerunku mego oblicza.
                                                    Niestety tak sie poukladalo, ze po prostu nie mam. No chyba ze takie z
                                                    paszportu sprzed 10 lat :o)

Ok. Die andere Themen werde ich per e-mail zusenden. Nicht alle muessen
                                                    wissen, was in der Sele klingt. ( G. Grass)
                                                  • negra28 Jasność! Jasność widzę! 06.04.03, 13:44
                                                    Mam bardzo szlachetne podniebienie - po praprababce Łętowskiej z Ostrowskich
                                                    frutti di mare, paella valenciana, antipasta... ach! zbiza sie pora obiadu,
                                                    muszę iść ponaglić służbę
                                                    pzdr.
                                                    oczekuję zatem @
                                                  • mario2 Re: Jasność! Jasność widzę! 06.04.03, 13:47
                                                    Preferuje raczej inne kuchniue wiz wloska. Ale smacznego :o)
                                                    Czy kucharza tez bijesz?
                                                  • negra28 Nie 06.04.03, 13:54
                                                    smagam lekko biczykiem po lydkach w milosnym afekcie
                                                  • mario2 Re: Nie 06.04.03, 13:57
                                                    Pieknie. Tylko zeby biczyk nie byl przyozdobiony jakimis olowianymi kulkami,
                                                    tudziez ostrymi haczykami... :o)
                                                  • negra28 Biczyk... 06.04.03, 14:00
                                                    ... z surowców naturalnych ci ja jestem - tak mi przed momentem szepnal na
                                                    ucho, chyba nie ma podstaw, by mu nie wierzyc, juz on wie, co mowi...
                                                  • mario2 Re: Biczyk... 06.04.03, 14:04
                                                    "zelazem, trzcina, wolnym ogniem okresla sie granice jego ciala..."

tak- to tez produkty co najmniej naturalne.

Czy Ty zawsze tak wysublimowana jestes?
                                                  • mario2 Re: Biczyk... 08.04.03, 20:36
                                                    nie chcialo Ci sie szukac, czy zapomnilas? :)))
                                                  • negra28 Mario! 09.04.03, 16:59
                                                    zawsze i wszędzie :-D - ad. 1. post
                                                    zapomniałam, naturalnie - ad. 2.
                                                    masz @
                                                    pzdr., n.
                                                  • mario2 Re: Mario! 09.04.03, 19:40
                                                    ad 1. rozumiem
                                                    ad 2 przeczytalem i odpisze :)

Nie znaczy to jednak ze powinnas mnie tu zaniedbywac. I tak juz z powodu naszej
                                                    sympatii nikt ze mna nie gada :o)
    • Gość: Mua Re: Co jest gorsze? IP: *.chello.pl 22.03.03, 20:30
      najgorsza jest glupota...
    • Gość: Mua Re: Co jest gorsze? IP: *.chello.pl 22.03.03, 20:31
      najgorsza jest glupota...
    • daffne Re: Co jest gorsze? 02.04.03, 17:51
      negra28 napisała:

> krzywe nogi czy orli nos?
      > przerzedzone włosięta czy nadwaga?
      > nadmierne owłosienie czy tubalny głos?
      > krótkie, grube nogi czy brak talii i gruba pupa?
      > niedobór czy nadmiar hormonu wzrostu?
      > ?
      ---------------------
      Lepiej miec krzywe nogi,byc lysym z nadwaga bez talii z wielka pupa etc.niz byc nieszczesliwym....
      Pozdrowienia.
    • pucer Re: ......... 09.04.03, 19:55
      negra28 napisała:

> krzywe nogi czy orli nos?
      > przerzedzone włosięta czy nadwaga?
      > nadmierne owłosienie czy tubalny głos?
      > krótkie, grube nogi czy brak talii i gruba pupa?
      > niedobór czy nadmiar hormonu wzrostu?
      > ?

I tak Cie kocham...jak moglas zwatpic...?
      ?
      • pucer Re: ...i jeszcze raz... 11.04.03, 13:56
        pucer napisał:

> negra28 napisała:
        >
        > > krzywe nogi czy orli nos?
        > > przerzedzone włosięta czy nadwaga?
        > > nadmierne owłosienie czy tubalny głos?
        > > krótkie, grube nogi czy brak talii i gruba pupa?
        > > niedobór czy nadmiar hormonu wzrostu?
        > > ?
        >
        > I tak Cie kocham...jak moglas zwatpic...?
        > ?

KOCHAM...
        • negra28 Puc! 12.04.03, 17:31
          od kiedy?
          • pucer Neg! 12.04.03, 17:39

...chcialoby sie powiedziec, ze od zawsze...ale wiesz , ze tak nie jest...
            • negra28 Re: Neg! 12.04.03, 17:44
              und warum?
              • pucer Re: Neg! 12.04.03, 18:00

nieraz tak w zyciu bywa...
              • Gość: Szczupak Re: Neg! IP: *.acn.pl 14.04.03, 18:47
                jedzcie dorsze,gówno GORSZE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka