IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 19:02

Pytanie kieruje do Pan. Czy sa jakies nieomylne sygnaly, ze kobieta jest
zainteresowana konkretnym mezczyzna? Coraz bardziej utwierdzam sie w
przekonaniu, ze czegos takiego nie ma. Nawet zalotny usmiech, przygryzanie
czy oblizywanie warg to czasem zwykly blef. Majac na mysli zainteresowanie
nie chodzi mi tylko o lozko, raczej o chec spotkania i poznania sie, z
nadzieja, ze cos z tego bedzie.
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: Z miesiąc temu zadałam podobne pytanie:) 25.03.03, 19:18
      Okazuje się że się nie rozumiemy :) Gdy się uśmiecham, nie mam nic konkretnego
      na myśli, wręcz przeciwnie - właśnie mogę myśleć o kimś zupełnie innym !!
      To co Pan odbiera za "zalotny uśmiech" może być zwyczajnym wyrazem zadowolenia
      z siebie lub zadowolenia z innej rzeczy !!!
      Ja się ciągle w coś wplątuję z tego tytułu :) Uśmiecham się do mężczyzny a on
      odbiera to jako zaproszenie. Nic mylnego. Nie rozumiemy się :)
      Oczywiście nie będę tu się wypowiadać za wszystkie kobiety :)
      • Gość: lech Re: Z miesiąc temu zadałam podobne pytanie:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 20:30

OK, no wiec jakie sa te sygnaly? Idziemy w druga strone? Obojetnosc,
        ostetancyjne niezwracanie uwagi? Oczywiscie przesadzam, ale szukam punktow
        zaczepienia :)
        • Gość: Anna Re: Z miesiąc temu zadałam podobne pytanie:) IP: esprx* / 172.26.132.* 25.03.03, 20:40
          Ale dlaczego potrzebne sa sygnaly???? Jesli podoba Ci sie kobieta to ja gdzeies
          zapros, jak nie bedzie zainteresowana to powie - nie.
        • lyche1 Re: Trudno mi się tu wypowiadać za całość 25.03.03, 20:52
          Może ja jestem nietypowa ? Proszę mnie nie pytać :) Lepiej zapytać się osoby
          zainteresowanej :) Ja na przykład uważnie słucham co dany "delikwent" ma do
          powiedzenia :) Jesli mądrze gada - jest duża szansa że się umówię :)
    • anahella Re: Sygnaly 25.03.03, 23:34
      Mysle, ze takim sygnalem jest to, ze szuka twojego towarzystwa. Albo na ciebie
      reaguje cieplej niz na innych mezczyzn. Jednak to sprawa osobista. Niektore
      kobiety (zwlaszcza te z tradycyjnych domow) byly chowane tak, ze w zlym tonie
      bylo okazywanie zainteresowania mezczyznie. Stad powszechne mniemanie mezczyzn,
      ze kobiety robia wszystko na opak. Jednak mysle ze nie wszystkie kobiety tak
      robia, i jest to sprawa bardzo indywidualna.
    • doroszka Re: Sygnaly 26.03.03, 00:20
      Mi to zawsze zaczyna tupać lewa noga.
      Im bardziej mi sie facet podoba, tym większa częstotliwość owego tupania.
      Ostatnio widziałam takiego towara, że od tupania miałam zakwasy w kostce.

Hmmm... Dziwne, ale panowie nie widza tak ewidentnych sygnałów wysyłanych pod
      ich adresem. :)
      A ponoć urodziwa jestem. :)))
      • anahella Re: Sygnaly 26.03.03, 00:33
        doroszka napisała:

> Mi to zawsze zaczyna tupać lewa noga.
        > Im bardziej mi sie facet podoba, tym większa częstotliwość owego tupania.
        > Ostatnio widziałam takiego towara, że od tupania miałam zakwasy w kostce.
        >
        > Hmmm... Dziwne, ale panowie nie widza tak ewidentnych sygnałów wysyłanych pod
        > ich adresem. :)
        > A ponoć urodziwa jestem. :)))

Moze spraw sobie buty do stepowania, albo chociaz je czyms podkuj?;) Wtedy
        oprocz doznan wizualnych bedziesz mogla serwowac dzwieki;) Do tego domontowac
        jakies swiatelka zeby przy kazdym tupnieciu zapalala sie lampka. Wtedy to nie
        tylko gluchy ale i slepy zauwazy.

Chociaz mysle ze najlepszym sposobem byloby sprawienie sobie dwoch tabliczek.
        Na jednej byloby napisane "lubie cie" a na drugiej "spadaj". 2 tabliczki dla
        kazdej kobiety! Mysle ze produkcja tych tabliczek ozywilaby gospodarke kraju, i
        problem recesji nie doczytylby Polski. No bo pomysl: producenci by sie
        przescigali we wzorach i kolorach. Punktem honoru kazdego pana bylo by sprawic
        takie tabliczki jak najwiekszej ilosci pan. I te reklamy w telewizji.
        Usmiechnieta panienke w telewizorze mowi: "Tylko tabliczka firmy X prawde ci
        powie".
    • Gość: Roza Re: Sygnaly IP: Proxy:* / 10.33.13.* 26.03.03, 18:01
      na przyklad zerkanie co jakis czas, patrzenie gleboko w oczy. ja w dodatku sie
      czerwienie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka