Gość: wodamis IP: *.socal.rr.com 15.05.01, 06:49 marihuana i haszysz sa rewelacyjne. Czlowiek sie uspokaja i jest cicho. Uwielbiam posiedziec na chmurce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Benek Re: narkotyki IP: *.netia.pl 15.05.01, 09:42 Ja też, to doskonały relaks. Oczywiście nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sailor Re: narkotyki IP: 217.96.212.* 15.05.01, 10:19 Również uważam, że marihuana i haszysz nie są tak złe jak to opisują w mediach. Palę od 5 lat i nie jestem uzależniony, nie zauważyłem także trwałych zmian w mojej głowie. Potępiam sprzedaż narkotyków dzieciom, ale potępiam również zaostrzenie kar za posidanie marihuany lub haszyszu w małych ilościach. Np. w Holandii zalegalizowano sprzedaż tych narkotyków, w samym Amsterdamie jest ok. 200 punktów sprzedaży. Miałem okazję odwiedzić ten wspaniały kraj, także Amsterdam, nie widziałem tam ani jednego narkomana, takiego jakich spotyka się u nas na każdym dworcu, w bramach itp. Dlaczego ? Dla nieuświadomionych podaję znane mi nazwy narkotyków, których zażywanie jest fatalne w skutkach: amfetamina, kokaina, heroina, opium, extasy, crack ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: narkotyki-do Sailora IP: *.library.uu.nl 15.05.01, 10:27 nie widziales zadnego narkomana w Holandii???Dobry zart!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: narkotyki IP: *.sap-ag.de 15.05.01, 09:56 Spoko. Zobaczcie jak wyglada trawa (w artykule)... Teraz ta juz na 100% lebki sa bezbieczne ;-), rodzice im gandki nie znajda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: narkotyki IP: *.sap-ag.de 15.05.01, 09:59 Z otsylaczami (linkami) tez jest O.k. Co maja dragi do katalogu Kobieta? Chyba tylko tylko tyle ze trawa jest takze MaryJane. P.s.: Gazeta.PL jest super ;-), jak piwo bezalkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b0b1k Re: narkotyki IP: *.petrotel.com.pl 15.05.01, 13:21 Pale marihuane i haszysz,juz dluzszy czas.Stosunkowo rzadko raz na 1-2 tygodnie dla relaxu,wyluzowanej atmosfery oraz doskonalej zabawy.Polecam,ale nikogo nie namawiam (kazdy tak mowi,nie wiadomo dlaczego) :) Nie jestem uzalezniony ani fizycznie ani psychicznie (choc powinnienem byc jak mowia media). Dziwne moze media klamia... Ogolnie uwazam ze palenie marihuany i haszyszu to swietna sprawa. Jest to spewnoscia nieuzalezniajacy narkotyk. (zapytaj kazdego kto pali, a powie ci to samo) A panstwo musi tepic to, bo pieniazki z zakupu nie ida do kasy budzetu. Pozdrawiam wszystkich palacych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: narkotyki IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 14:15 No własnie, ja też nie rozumiem czemu PAŃSTWO nie pozwala. Bo ja poleciłabym trawę wielu osobom, które dla relaksu sięgają po alkohol i stają się po nim ciut zbyt agresywne lub nerwowe. Poleciłabym jointa mojej mamie, której jak najlepiej życzę, żeby się tak naprawdę zrelaksowała. Och, możnaby długo pisać, a tu mi dziecko ciągnie rękaw. Czołem! Odpowiedz Link Zgłoś