IP: *.socal.rr.com 15.05.01, 06:49
marihuana i haszysz sa rewelacyjne. Czlowiek sie uspokaja i jest cicho.
Uwielbiam posiedziec na chmurce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Benek Re: narkotyki IP: *.netia.pl 15.05.01, 09:42
      Ja też, to doskonały relaks. Oczywiście nikomu nie polecam.
      • Gość: Sailor Re: narkotyki IP: 217.96.212.* 15.05.01, 10:19
        Również uważam, że marihuana i haszysz nie są tak złe jak to opisują w mediach.
        Palę od 5 lat i nie jestem uzależniony, nie zauważyłem także trwałych zmian w
        mojej głowie. Potępiam sprzedaż narkotyków dzieciom, ale potępiam również
        zaostrzenie kar za posidanie marihuany lub haszyszu w małych ilościach. Np. w
        Holandii zalegalizowano sprzedaż tych narkotyków, w samym Amsterdamie jest ok.
        200 punktów sprzedaży. Miałem okazję odwiedzić ten wspaniały kraj, także
        Amsterdam, nie widziałem tam ani jednego narkomana, takiego jakich spotyka się
        u nas na każdym dworcu, w bramach itp. Dlaczego ?
        Dla nieuświadomionych podaję znane mi nazwy narkotyków, których zażywanie jest
        fatalne w skutkach:
        amfetamina, kokaina, heroina, opium, extasy, crack ........
        • Gość: ciekawy Re: narkotyki-do Sailora IP: *.library.uu.nl 15.05.01, 10:27
          nie widziales zadnego narkomana w Holandii???Dobry zart!!!
    • Gość: Czesiek Re: narkotyki IP: *.sap-ag.de 15.05.01, 09:56
      Spoko. Zobaczcie jak wyglada trawa (w artykule)... Teraz ta juz na 100% lebki
      sa bezbieczne ;-), rodzice im gandki nie znajda.
    • Gość: Czesiek Re: narkotyki IP: *.sap-ag.de 15.05.01, 09:59
      Z otsylaczami (linkami) tez jest O.k. Co maja dragi do katalogu Kobieta? Chyba
      tylko tylko tyle ze trawa jest takze MaryJane.

P.s.:

Gazeta.PL jest super ;-), jak piwo bezalkoholowe.
    • Gość: b0b1k Re: narkotyki IP: *.petrotel.com.pl 15.05.01, 13:21
      Pale marihuane i haszysz,juz dluzszy czas.Stosunkowo rzadko raz na 1-2 tygodnie
      dla relaxu,wyluzowanej atmosfery oraz doskonalej zabawy.Polecam,ale nikogo nie
      namawiam (kazdy tak mowi,nie wiadomo dlaczego) :)
      Nie jestem uzalezniony ani fizycznie ani psychicznie (choc powinnienem byc jak
      mowia media). Dziwne moze media klamia... Ogolnie uwazam ze palenie marihuany i
      haszyszu to swietna sprawa. Jest to spewnoscia nieuzalezniajacy narkotyk.
      (zapytaj kazdego kto pali, a powie ci to samo) A panstwo musi tepic to, bo
      pieniazki z zakupu nie ida do kasy budzetu. Pozdrawiam wszystkich palacych !!!
      • Gość: Asia Re: narkotyki IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.01, 14:15
        No własnie, ja też nie rozumiem czemu PAŃSTWO nie pozwala. Bo ja poleciłabym trawę wielu
        osobom, które dla relaksu sięgają po alkohol i stają się po nim ciut zbyt agresywne lub nerwowe.
        Poleciłabym jointa mojej mamie, której jak najlepiej życzę, żeby się tak naprawdę zrelaksowała. Och,
        możnaby długo pisać, a tu mi dziecko ciągnie rękaw. Czołem!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka