dusia1984 27.10.06, 19:00 jakie macie doswiadczenia w tym względzie?? Ja zaczęłam biegac 2 tygodnie temu (po raz pierwszy w zyciu regularnie) i juz widze efekty. A jak jest z wami? Kiedy biegacie rano/wieczorem? Co o tym uwazacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: biegi 27.10.06, 19:04 biegalam kiedys codziennie przez okres 10 miesiecy, tylko wieczorami, bo rano mnie z łozka nie da sie wyciagnac i jestem bez energii; a wieczorami bieganie bardzo odstresowywalo i pozytywnie meczylo - lepiej sie zasypialo z dotlenionym organizmem biegalam bo chcialam poprawic forme przed egzaminem na AWF Odpowiedz Link Zgłoś
created_by_woman Re: biegi 27.10.06, 21:40 od 2 tygodni regularnie wykonuję ćwiczenia fizyczne w 'pracy' z moimi podopiecznymi dodatkowo staram sie biegać na krótkich dystansach sport jest chyba najprostszym lekarstwem na wszelkie bolączki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: biegi 27.10.06, 22:10 wlasnie bieglam 1,5 h biegam co kilka dni wieczorem lub wrecz noca teraz jest swietna pogoda 15 st perfect :) Odpowiedz Link Zgłoś
mru-mru1 Re: biegi 27.10.06, 22:34 Bieganie jest niezdrowe. Obciąża bardzo stawy kolanowe i kręgosłup. Dużo lepszy jest szybki i intensywny marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: biegi 27.10.06, 22:37 bieganie jest bardzo przyjemne, a do marszu ciezko mi by bylo sie zmusic, szczegolnie w plenerze, bo kiedys dla rozkrecenia formy chodzilam na biezni, ale nie bylo to takie mile jak bieganie :) Odpowiedz Link Zgłoś