Dodaj do ulubionych

Kobieta po przejsciach

IP: 195.94.222.* 15.05.01, 10:42
Poznalem dobra, naturalna i madra kobiete, na ktorej mi zalezy.
Ona od prawie roku jest sama i chce odpoczac od facetow. Chce byc niezalezna i
sama kierowac swoim zyciem.
Mowi, ze potrzebuje czasu. Jej zwiazek trwal 7 lat i chce odpoczac.
Czy to naturalne? i Jak sie zachowac w takiej sytuacji wierzac ze jest szczera?

Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Kobieta po przejsciach IP: *.pgnig.com.pl 15.05.01, 16:05
      oczywiscie ze naturalne!!!
      w takiej sytuacji po prostu przy niej badz, niech czuje oparcie, prawdziwe zainteresowanie,
      zafascynowanie czy uczucie... okaz zrozumienie wieksze niz osobom bez takich problemow...
      ona, jak kazdy w podobnej sytuacji, potrzebuje wytchnienia, powrotu do swojego wnetrza, a przede
      wszystkim boi sie... pozwol jej zaufac sobie
      powodzenia!
    • sara Re: Kobieta po przejsciach 15.05.01, 17:16
      Witaj! :)
      Mysle, ze zadne rady ci nie pomoga. I tak twoje serce narzuci ci swoja wole.
      Jesli kochasz - zniesiesz i przetrzymasz wszystko. Moze w koncu uda ci sie
      postawic na swoim.
      Jesli jestes letni - a na to wyglada, bo zachowales zdolnosc do analiz - mozesz
      po jakims czasie oszalec dla kogos kto oferuje wiecej niz przyjazn.
      Oczywiscie mozliwa cala gama innych scenariuszy, bo nikt nam nie obiecal, ze to
      bedzie latwe. Pozdrawiam.
      • Gość: zizi Re: Kobieta po przejsciach IP: 195.94.222.* 15.05.01, 17:54
        Saro, masz troche racji w tym co mowisz.
        Analizuje bo mnie zastanawia czego ona oczekuje ode
        mnie...
        Letniosc - nie do konca. Ja nawet kochajac sie z
        kobieta potrafie analizowac i myslec o innych rzeczach
        (juz taki jestem).
        • Gość: beta Re: Kobieta po przejsciach IP: 192.168.202.* / *.Szczecinek.Net.PL 15.05.01, 19:02
          Kobieta jest bardzo zraniona.Może nienawidzi całej
          męskiej populacji,a może jeszcze kocha tamtego? Trudno
          zrozumieć kobietę.Lepiej nie narzucać się,może
          zatęskni? Musi mieć pewność,że chce być właśnie z Tobą!
          Cierpliwości !!!
          • Gość: zizi Re: Kobieta po przejsciach IP: 195.94.222.* 16.05.01, 10:36
            Gość portalu: beta napisał(a):

> Kobieta jest bardzo zraniona.Może nienawidzi całej
            > męskiej populacji, a może jeszcze kocha tamtego?

No tak masz chyba racje bo powiedziala, ze ma facetowstret. Czy kocha faceta
            trudno powiedziec, ale zerwala zareczyny i dojrzala rok temu, zeby odejsc.

Trudno
            > zrozumieć kobietę.Lepiej nie narzucać się,może
            > zatęskni?

Tak tez myslalem - zaproponowac kontakt co jakis czas - niech czuje ze sie nia
            interesuje, ale z daleka. Bez narzucania sie, ciaglego podawania propozycji
            wspolnego spedzania czasu. Jesli zateskni niech sama zadzwoni. Sam nie wiem.

Musi mieć pewność,że chce być właśnie z Tobą!

To prawda!

> Cierpliwości !!!

O tak tego potrzeba.

• Gość: kobieta Re: Kobieta po przejsciach IP: *.pgnig.com.pl 16.05.01, 13:07
              Gość portalu: zizi napisał(a):

> Gość portalu: beta napisał(a):
              >
              > > Kobieta jest bardzo zraniona.Może nienawidzi całej
              > > męskiej populacji, a może jeszcze kocha tamtego?
              >
              > No tak masz chyba racje bo powiedziala, ze ma facetowstret.
              NIE MA SIE CO DZIWIC JESLI FACET NIE SPRAWDZIL SIE W ROLI PARTNERA
              Czy kocha faceta
              > trudno powiedziec, ale zerwala zareczyny i dojrzala rok temu, zeby odejsc. WIERZ MI, JUZ GO NIE
              KOCHA SKORO DOJRZALA DO ROZSTANIA.... JEST WYPALONA W SWOIM UCZUCIU DO NIEGO
              >
              > Trudno
              > > zrozumieć kobietę.Lepiej nie narzucać się,może
              > > zatęskni?
              >
              > Tak tez myslalem - zaproponowac kontakt co jakis czas - niech czuje ze sie nia
              > interesuje, ale z daleka. Bez narzucania sie, ciaglego podawania propozycji
              > wspolnego spedzania czasu. Jesli zateskni niech sama zadzwoni. Sam nie wiem. CZY BEDAC PRZY
              KIMS ROZPATRUJESZ WSZYSTKO W KATEGORIACH NARZUCANIA SIE ALBO JEGO BRAKU???
              DOJRZEJ W KONCU - JESLI ZERWALA Z FACETEM TO NIE PO TO ZEBY UGANIAC SIE NA SILE ZA
              NASTEPNYM! JESLI NIE BEDZIESZ TY ZABIEGAL TO NIE LICZ NA TO, ZE SAMA ZADZWONI - UZNA ZE
              NIE JESTES JEJ WART I AMBICJA NIE POZWOLI JEJ NA "NARZUCANIE SIE" TOBIE!!!
              PRZEJRZYJ W KONCU NA OCZY I BADZ W STOSUNKU DO NIEJ SZCZERY, LOJALNY,
              CIEPLY, PRZEKONAJ ZE NIE WSZYSCY FACECI MAJA MOZGI PONIZEJ PEPKA /ALBO W OGOLE MAJA
              MOZGI:)/, PO PROSTU PRZY NIEJ BADZ JAK NAJLEPSZY PRZYJACIEL... W KONCU PODSTAWA BYCIA
              W ZWIAZKU JEST WLASNIE PRZYJAZN
              >
              > Musi mieć pewność,że chce być właśnie z Tobą! JAK MOZE NABYC TEJ PEWNOSCI SKORO
              ZAMIERZASZ CZEKAC AZ ONA SAMA ZADZWONI??? POMYSL LOGICZNIE... NIE PRZEKONA SIE DO
              CIEBIE NIE ZNAJAC CIE!
              >
              > To prawda!
              >
              > > Cierpliwości !!!
              >
              > O tak tego potrzeba.
              POWODZENIA!
              >
              >
              >

• Gość: zizi Re: Kobieta po przejsciach - dzieki kobieto za rady!!! IP: 195.94.222.* 16.05.01, 13:29
                Kobieto - dzieki za rady!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka