Dodaj do ulubionych

Halloween- no nie cierpię normalnie

31.10.06, 17:33
Od kurna godziny wydzwaniają bandy sczeniaków , mam serdecznie dosyć-chwli spokiju we włąsnym domu, "święto" wepchnięte na siłe przez handlowców...szlag mnie trafi , a dzwonka nijak wyłączyć się nie da.Zacznę świętowac jak angole zaczna obchodzić Smigusa dyngusa....
Obserwuj wątek
    • mahadeva Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:34
      Hehe mam takie czerwone oczy od placzu w nocy, ze moge isc na impreze bez
      maski :)
      • kotbehemot6 Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:36
        a czemu płaczesz????? Jak nie daj Boże przez faceta, to nie ma takiego przez którego warto płakać.....( jestem starsza to wiem :)))))
        • mahadeva Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:39
          tylko przez faceta :)
      • alpepe Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:39
        mahadeva, kotku, nie płacz.
        Naprawdę będzie lepiej.
        • mahadeva Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:40
          no sprobuje z innym... :)
          • alpepe Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:42
            pomyśl o tych innych, niby szczęśliwie sparowanych, którzy może dali się wpuścić
            w kanał... a jak jeszcze są dzieci, to już w ogóle. Może właśnie jesteś
            szczęśliwa, mimo, iż brak ci seksu?
            • mahadeva Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:44
              no ja sie nie daje wposcic w kanal..
              ale jakos nie moge skonsumowac prawdziwych milosci, ktore mi sie raz na jakis
              czas zdarzaja :) to tez nie jest zaden fun..
              • alpepe Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:48
                wiem jak to jest, aczkolwiek ja tego kosztowałam nieco krócej.
                W każdym razie nie załamuj się, bo jak ci jest ktoś sądzony, to się doczekasz.
    • mala_mee Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:53
      Ja bojkotuję takie sztucznie napedzane (w Polsce oczwiście) świeta - nie
      święta. Tak samo jest w przypadku walentynek...
      Te co będą chyba tym bardziej będę bojkotować :)))
      Mahadeva, nie rycz przez facetów bo oni nic sobie z tego nie robą a Ty tylko
      nerwy tracisz o skórę wokół oczy nadwyrężasz!!!!
      • mahadeva Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:55
        tak i soczewki mnie pieka dzis, pewnie niszcze rogowke - nie wiadomo czym to
        grozi na starosc! :)
        • mala_mee Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 17:57
          No widzisz, mądra dziewczynka z Ciebie, potrafisz sobie racjonalnie wytłumaczyć
          istotne rzeczy. Teraz tylko się do tego stosować :)))).
          Powodzenia.
          Mnie w ogóle strasznie pieką oczy od komputera. Bez soczewek... Dostałam krople
          i żel. Właśnie muszę sobie zaaplikować.
    • eluch_a Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 18:47
      Ja też właśnie wywaliłam bachory, które zadzwoniły do drzwi i zapytały: cukierek
      czy psikus. Poprosiłam o psikusa i zgłupiały :)
      • kotbehemot6 Re: Halloween- no nie cierpię normalnie 31.10.06, 18:51
        coraz gorzej mnie trafia...w ciągu godziny 10 razy -no żesz......I to kurna nawet jeden z drugim nie wie co obchodzi ani nawet skąd się wzięła nazwa ....ciekawe moze jakieś święto z plemoin afrykańskich trzeba by zaadoptować bo czemu kurna nie
    • widokzmarsa cierp normalnie:) 31.10.06, 19:42
      każdy dzwonek się da wyłączyć...
      • eluch_a Re: cierp normalnie:) 31.10.06, 19:46
        Mojego się nie da, poprzełączałam wszystkie dzynxy i nic....
      • kotbehemot6 Re: cierp normalnie:) 31.10.06, 20:35
        hehe..musiałabym popsować...małż dopiero co naprawił, istnieje obawa,ze jak popsowam to będe wyglądac jak upiór i bez maski :)))))
    • mahadeva A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 19:43

• simply_z Re: A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 20:01
        mnie na szczęście nikt nie nachodzi ale najpierw zapytalabym co za glupi
        rodzice pozwalaja sie platac o tej porze dzieciom ,a po drugie zatrzasnelabym
        drzwi.Dosc juz mam tej wszechobecnej amerykanizacji ,czekam na sztuczne ognie 4
        lipca i pieczonego indyka;///
        • echtom Moje dziecko właśnie wróciło 31.10.06, 21:17
          mokre i zmarznięte, ale w dobrym humorze. Z początku byłam przeciwna Halloween,
          potem machnęłam ręką. Powoli problem się rozwiązuje - starsze dziewczyny są już
          za duże na takie wygłupy, młoda pójdzie za rok do gimnazjum, więc pewnie też
          poczuje się zbyt dorosła. Dla równowagi poczęstowałam dwie ekipy, które
          zadzwoniły do nas - trochę cukierków jeszcze mi zostało, jak nikt więcej nie
          przyjdzie, będziemy mieć na jutro do chrupania.
      • kotbehemot6 Re: A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 20:37
        sie też nie da, praca do napisania, dziecie do uśpienia ,a przede wszystkim to dla mnie zadne Halloweeny powodem do swiętowania nie są, nie dam nabić kabzy handlarzom
        • bi_scotti Re: A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 21:40
          Ale przeciez dzieci powinny przychodzic tylko do udekorowanych domow, gdzie
          stoi dynia i jest oczywiste, ze sie tam na nie czeka. Jak masz nieudekorowany
          dom, to nikt Ci nie powinien zawracac glowy. Czy w Polsce jest inaczej?
          • kotbehemot6 Re: A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 21:44
            tak jest w Polsce jest inaczej, bo małpuje zwyczaje o których nie ma się zielobnego pojęcia i dlatego jestem przeciwna takim praktykom....bo to nie ma nic wspólnego z polska tradycją, bo jest sztucznie nakręcane przez handlowców ...
            • zapowazna Re: A ja bym sie przeszla na jakas impre :) 31.10.06, 22:31
              I racja!
              A jak już ktoś pisał każdy dzwonek da się wyłączyć ;) Ja to wiem najlepiej, bo
              mam walca na punkcie ciszy gdy śpie... I wszystko co ma głos wówczas wyłączam
              (także żywe;))
              Święta z za Oceanu niech się walą, co za kretynizm wprowadzać to do nas!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka