madziu 12.11.06, 13:39 Hej!Za 2 tyg.obchodzimy z chłopakiem 5 lat jak jestesmy razem,i zupełnie nie mam pomysłu co mogłabym mu kupić na ta rocznice:(Kwota hmmm do 150 zł, napeno odpadaja rzeczy jakieś śmieszne:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktor.com Re: ...5 lat...!!!!!!!! 12.11.06, 14:08 Bardzo ciekawa sygnaturka...żeby tylko wielu mężczyzn umiało z tej zasady korzystać. A co do meritum,czyli prezentu. Mały flakonik dobrych perfum,ciepły sweter,pióro. Wszak 150 to niby duzo lecz w zasadzie niewiele to można z tego wyczarować coś nie tyle ze sklepu ... co z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ...5 lat...!!!!!!!! 12.11.06, 14:13 jeśli to do mnie w sprawie sygnaturki, to dziękuję za uznanie, ale niestety ta sygnaturka miała mieć inne brzmienie w całości, to cytat z artykułu w Wysokich Obcasach o kobietach, którym nie wypada odczuwać agresji, więc się tną, głodzą i w inny sposób maltretują własne ciała... A na piątą rocznicę poradziłabym standard: dobre wino, miła kolacja, spacer. Nic trwałego. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: ...5 lat...!!!!!!!! 12.11.06, 14:15 Przez te 5 lat nie zdążyłaś się dowiedzieć, co lubi Twój chłopak??? Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: ...5 lat...!!!!!!!! 12.11.06, 14:53 poniewaz my nie obchodzimy piatej rocznicy z twoim chlopakiem, to nie wiemy, co lubi wpisz w forumowa wyszukiwarke "prezent dla feceta" albo "panowie pomozcie" - bedziesz miala miliard watkow na ten sam temat z gory uprzedzam - na takie pytanie dobrej odpowiedzi nie dostaniesz od nikogo, poza soba i twoim facetem Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziu Re: ...5 lat...!!!!!!!! 12.11.06, 15:45 Hehe znicz mnie rozbawił:)ale juz wiem:) dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś