Gość: andy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:53 Co wybrać z tej trójki. Merida Kalahari 580 SX, Giant Rincon 2004 czy Trek 4300. Wydaje mi się, że są to rowerki podobnej klasy i różnice pomiędzy nimi są niewielkie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lewocz Re: Merida, Giant czy Trek. 10.02.05, 09:43 No właśnie, sam sobie odpowiedziałeś. Bardzo podobne rowery. W tym przypadku po prostu decydują szczegóły. Ja bym wziął Treka. I nie będe tego uzasadniał. Po prostu Trek mi najbardziej leży. Link Zgłoś
el_gato_con_botas Re: Merida, Giant czy Trek. 10.02.05, 09:43 wybierz ten, na ktorym bedzie Ci sie najwygodniej jezdzic - jazda probna i wtedy decyzja, na sucho roweru kopowac nie ma sensu, on bedzie po to, zeby na nim jezdzic, a nie po to, zeby pod sciana sie kurzyl, prawda? ;-) pzdr Link Zgłoś
siudmy7 Re: Merida, Giant czy Trek. 03.03.05, 18:47 no wlasnie,tak jak moj przedmowca wybierz ten na ktorym ci sie jezdzi.ja mam osobiscie gianta ,dobierz rame pod wzrost i heja.wszedzie wiadomo ze gianty slynom z tego ze majom najlepszy uklad jezdny Link Zgłoś
pawel1940 Re: Merida, Giant czy Trek. 06.03.05, 21:40 Co rozumiesz pod pojęciem "układ jezdny" ? Przerzutki i te sprawy? Przecież to wszystko jest sprzęt firmowy, to co Giant ma do tego? Powiem więcej, sam mam Giant a i to nei taniego (Iguana 2005) i nie jestem jakoś super zszokowany przerzutką przednią (Alivio). Chociaż cały rower bardzo mi się podoba (choć troszkę żałuję, że nie wziąłem Kelly'sa, bardziej mi się podobają Kellysy, ale niestety tutaj miałem zdecydowanie lepszy rabat). Link Zgłoś
dr.rocco Re: Merida, Giant czy Trek. 28.03.05, 22:11 Ja wlasnie kupilem Treka 4300 w wersji Disc , i jestem zadowolony , tez sie zastanawialem co do kupna , i padlo na treka , najbardziej mi pasowal , no i nowa technologia spawania ram mnie przekonala , w takiej jest wykonana ramka tego treka. Link Zgłoś
nowotka1 Re: Merida, Giant czy Trek. 15.05.05, 07:26 Nie kupuj Gianta, kup Treka. Giant robi bardzo dobre rowery, ale tylko te z górnej półki. Średnie i tanie są po prostu kiepskie - zła geometria, nierozsądnie dobrane komponenty - wszystko to sprawia, że rower nie chce jechać tak jak powinien. Link Zgłoś
Gość: Tija Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.pnet.com.pl 03.04.05, 18:24 Polecam zdecydowanie Trecka 4300, kupiłam rok temu, rower rewelacyjny! Link Zgłoś
tiijaa Re: Merida, Giant czy Trek. 03.04.05, 18:43 Od lat jeżdżę na Trecku, najpierw miałam z metalową ramą, teraz mam 4300, wiem, że można na nim polegać, przede wszystkim jest mocny, sprawdza się w górkach, pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: tramwaj Re: Merida, Giant czy Trek. IP: 193.238.40.* 06.04.05, 23:46 Nie wiem dlaczego , ale powinieneś kupić Giant'a :) Link Zgłoś
Gość: Muchos Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 00:40 Ja osobiście byłem w podobnej sytuacji i wybrałem Wheelera MODEL PRO 19 cena 1599zł RAMA WHEELER ALU WIDELEC RST CAPA T5 76MM MANETKI SHI ALTUS 8-B PRZERZUTKI TYŁ SHI ALIVIO PRZERZUTKI PRZÓD SHI C-050 KORBA SHI TX-70 Jestem bardzo zadowolony, świetny rower! Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:02 Polecam Treka 4300! Swoim jeżdźę już trzeci sezon i jedyna rzecz, która się w nim zepsuła to wyrwany hak przerzutki, ale to bardziej przez własną głupotę niż wadę sprzętu. Naprawdę fajny rower! Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 11:10 Zainteresuj się poniższym modelem Wheelera: www.wheeler.pl/mtb_wl1900zx.html Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Merida, Giant czy Trek. 14.05.05, 10:27 Gość portalu: andy napisał(a): > Co wybrać z tej trójki. Merida Kalahari 580 SX, Giant Rincon 2004 czy Trek > 4300. Wydaje mi się, że są to rowerki podobnej klasy i różnice pomiędzy nimi > są niewielkie. author solution wart zainsteresowania. moze basic, ale juz drozszy. zbychonline.w.interia.pl Link Zgłoś
Gość: micgal Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 17:19 oczywiscie ze trek - dozywotnia gwarancja na rame. nie bierz authora - bardzo słaby lakier. Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:00 Zdecydowanie Merida. Sam mam i jestem zadowolony. Działa dobrze już od trzech lat. Link Zgłoś
Gość: tdream Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.toya.net.pl 14.05.05, 21:16 Proponowałbym TREKA!Testowałem model 4300,od znajomego.Osobiście jeżdzę 4400.PO prostu dobre ,wygodne i sprawdzone! Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Merida, Giant czy Trek. IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 22:46 merida,mam od dwóch lat, jest super :) Y. Link Zgłoś