nutopia 15.11.06, 15:18 naprawdę! już walę czołem w klawiaturę.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:29 Ja mam dziś podobnie... pac;aseklfja;dkf;aklsdf;klajsdaf; Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:34 kobiety co Wy robicie! nie zasypiajcie i nie walcie w te biedne klawiatury ( nowy wydatek jak sie zepsuje;))... lepiej wyjsc na swiatlo dzienne!!! i poszalec troche! Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:37 u mnie juz sie ciemno robi! Jedyne co mnie narazie cieszy to dzisiejszy meczyk :)))) Jak sobie pomysle o powrocie do odmku i korku godzinnym to zbiera mi sie na wymioty! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:40 popka5 napisała: > u mnie juz sie ciemno robi! Jedyne co mnie narazie cieszy to dzisiejszy > meczyk :)))) > Jak sobie pomysle o powrocie do odmku i korku godzinnym to zbiera mi sie na > wymioty! mnie meczyk nie cieszy...:( chlip Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 20:52 popka5 napisała: > co jest smutasie? goooooooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:46 ehhh moje drogie panie prosze nie lamentowac! nie mozna pesymistycznie patrzec na swait. trzeba cieszyc sie zyciem! ja teraz siedze w domu od 2 tygodni chora na angine...nie smuce sie choc serce wyrywa mi sie za okno! to co ze robi sie ciemno! jest dzis cieplutko! zwykly spacer duzo daje! Odpowiedz Link Zgłoś
popka5 Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:48 wspolczuje anginy! kuruj sie kobieto! ja juz uciekam! Milego week zycze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:50 ehh dzieki;) jakos daje sobie rade...i co nawazniejsze nie wale w klawiature;) mowie Wam- noski do gory!! Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:44 ewelinkowska napisała: > kobiety co Wy robicie! nie zasypiajcie i nie walcie w te biedne klawiatury ( > nowy wydatek jak sie zepsuje;))... lepiej wyjsc na swiatlo dzienne!!! i poszale > c > troche! Ależ ja pracuję, ...eee..., tzn. śpię :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:49 ups.. ale kiedys wyjdziesz z tej pracy...i co wtedy?... czas na odpoczynek, moze jakas lekka literatura? albo fajny film...zawsze jest co robic! jak Ci sie nie chce to zrob sobie ciepla kapiel z piana... odstresowanie murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 15:56 Ja się nie stresuję, tylko jestem senna. Tak będzie do stycznia aż się zacznie robić widniej na świecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkowska Re: zaraz zasnę! 15.11.06, 16:00 czyzbys zasypiala jak niedzwiadek w zimowy sen? a tak serio to chyba kazdemu udziela sie taka pogoda...;/ Odpowiedz Link Zgłoś