zawszelogin 30.11.06, 14:26 Czy każdy może otworzyć taka firmę? Marzę o takim czymś. Ale jak zacząć? Samotni, przyjdzieci do mnie? Biuro będzie w Warszawie:) Albo w Białymstoku, bo nutopia mnie swata z kolegą z Białegostoku ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatek9932 Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 14:34 zakładaj ale ja jestem już zajęta Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 14:37 No Ty może tak, ale tu wielu potrzebujących jest. Choćby mahadewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 14:39 I poważnie się pytam czy każdy może taką firmę prowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 14:47 Moze kazdy... Ale licz sie z tym ze mozesz splajtowac, bo teraz jest internet. Nikt juz sie nie bawi w wysylanie zdjec i placenie starszej pani ktora poszuka 5 (slownie pięciu) partnerow o takich samych cechach. Teraz sie wkleja zdjecie, odpowiada na serie zabawnych pytan, klika ENTER i propozycje wyskakują same, w zatrważającej ilości. Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 14:40 Ja tam nie wiem, czy biura matrymonialne maja przyszlosc, tyle jest stron randkowych na necie... Taniej i wybor wiekszy. Na mnie nie licz, nie wybieram sie do Wwy. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: biuro matrymonialne chcę mieć 30.11.06, 16:19 No właśnie, ten internet... Ale nie każdy ma ochotę narażać się na stres związany z poznawaniem kogoś całkowicie anonimowego! A taka firma sprawdza kandydatów... Odpowiedz Link Zgłoś