po.rzeczka Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 18:06 ja jestem z młodszym,ale chętnie bym go wymieniła na bardziej dijrzałego,co nie zawsze zresztą zależy od wieku Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 ja mam mlodszego 07.12.06, 18:08 Moj maz jest mlodszy ode mnie, i bardzo mi sie taki uklad podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
ola92 Re: ja mam mlodszego 07.12.06, 18:10 Ja mam 4 lata młodszego i jest dużo bardziej dojżały niż jego poprzednik 4 lata starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ja mam mlodszego 07.12.06, 18:13 też mam młodszego :) ode mnie chłopina jest młodszy o 4 lata, od mojego poprzedniego faceta - o 8, od jeszcze poprzedniego - o 16 (zabawnie się to poukładało). i wypada najlepiej z całej tej ferajny. a przy okazji udowadnia, że dojrzałość ma niekoniecznie dużo wspólnego z wiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia.listopad Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 19:25 Odpowiadajac na zadane pytanie.... Moge stwierdzic ze starszy mezczyzna jest bardziej dojzaly i ma lepiej poukladane w glowie (mowie to tylko i wylacznie ze swojego doswiadczenia). Poprostu czuje ze moge na niego liczyc. Moj maz jest ode mnie starszy o 10 lat i nie wyobrazam sobie miec mlodszego. Odpowiedz Link Zgłoś
liszu Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 20:24 no to się teraz zacznie:D Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 21:48 Zawsze byłam ze starszymi facetami, ale to wychodziło jakoś tak samo. Akurat Ci mi sie podobali i tyle. Pewnie wynika to z tego, że starsi są jednak z reguły dojrzalsi. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 22:25 Tak sie jakoś zakochałam 5 lat temu i już tak zostało:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulala1979 Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 07.12.06, 22:35 bo przynajmniej teoretycznie jest bardziej dojrzały, wydaje nam sie że już sie wyszumiał i teraz przyszedł czas na poważne "tematy"...a tak naprawdę to los i tak zawsze pisze inne scenariusze...ci co chcą młodszych partnerów mają starszych i odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Czemu wybieracie starszych nie młodszych? 08.12.06, 12:18 Ja nie wiem, to jest wina moich rówieśników i facetów młodszych. Nie wiem, czy ja już jestem stara, czy o co chodzi, ale nie bawi mnie już narąbanie się do nieprzytomności, rzyganie w bramach i włóczenie sie po knajpach codziennie i impreza codziennie. Raz kiedys, owszem, ale nie do upadłego, bo wtedy brzydko wyglądam :) A tak poważnie to szukam kogoś kto w miarę poważnie myśli o życiu i przyszłości, a ci moi rówieśnicy i młodsi to są jeszcze dzieci, liczy się dla nich następny weekend. A poza tym... no, tak, przyznam się, potrzebuję oparcia, a starszy i rozsądny facet ma to niejako w siebie wpisane. Odpowiedz Link Zgłoś