poiuytrewq110 20.12.06, 08:30 ile kosztuje, czy boli, jakiś wskazówki i rady dla początkujących? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: przekłuwanie uszu 20.12.06, 08:49 Chyba nie boli, bo moja kuzynka przeklula sobie sama, kolczykiem, pare lat temu :) A jak jeses wrazliwa, to pojdz do kosmetyczki i ci miejscowo znieczuli. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: przekłuwanie uszu 20.12.06, 09:04 heheh, mi mama przebijała agrafką na ziemniaka :D Bolało jak cholera ale nic nie kosztowało Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: przekłuwanie uszu 20.12.06, 13:03 ok 30 pln u kosmetyczki, kosmetczyka sprzeda ci specjalne kolzyki tak ostro zakonczone i pistoletem przebije uszy, potem je zmienisz na jakies inne ladniejsze i zlote Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: nie boli 20.12.06, 21:09 Ja zaczełam nosić kolczyki jak miałam 6 latek. Pamiętam tylko, że chciałam pistoletem, ale pani kosmetyczka zrobiła to bardziej tradycyjnie. Nie żałuję jednak- nic nie bolało, a do moich pierwszych kolczyków tak się przyzyczaiłam, że je nosiłam aż do tego roku włącznie- czyli prawie 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś