hopeless4 23.12.06, 00:01 wiecie co to jest mozliwe tylkow naszym kraju:) dobrze ze nie trzymam oszczednosci w tym banku:) p.s wesolych świat wszytskim!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.be Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:06 To forum Kobieta - premier Marcinkiewicz była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:10 wg niektorych einstain tez byla kobieta:) i kopernik tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:11 Ktoś tu o mnie wspomniał?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:13 I może Skłodowska-Curie też;P??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:14 izabellaz1 napisała: > I może Skłodowska-Curie też;P??? To był facet i seksista;) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 00:16 sklodowska curie tez:))) a pewnie:) wiec widzicie czemu marcinkiewicz by mial nie byc:) moze i forum KOBIETA ale temat jak najbardziej na czasie a dla mnei to nawte zabawny:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 18:16 nikt sie nie boi jednak o swoje finanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To Forum Kobieta ... 25.12.06, 04:10 Kobieta nie trzyma pieniędzy w banku tylko ma faceta z pieniędzmi, co przenosi problem "fizyczności" kandydata na prezesa NBP na faceta. Z czego wynika, że nie jest to temat na forum Kobieta a raczej na forum Mężczyzna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 19:24 A to "niekobiecy" temat, taaaaak? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 18:41 Heh...ciekawe kto w takim razie pokieruje Bankiem Centralnym... Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 19:13 avital84 napisała: > Heh...ciekawe kto w takim razie pokieruje Bankiem Centralnym... Stanisław Alot <rotfl> tak świetnie sobie radził z ZUS-em , poza tym ma odpowiedni zyciorys, mianowicie jest byłym nauczycielem...a w Polsce eks nauczyciele jak wiadomo są w cenie <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
burkinafaso2 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 19:17 Minister edukacji chyba też swegi czasu nauczał. I proszę jak doświadczenie zawodowe pozwala mu się teraz realizować. Coś w tym jest, a mówią, że pedagogika to mało przyszłościowy fach. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 19:18 No wiesz największym supermocarstwem rządzi alkoholik, mający trudności z własnym językiem i z określeniem gdzie leży kraj który napada sprzętem wartym kilkadziesiąt mld $;) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 19:58 hahaha:) niestety:) tylko pytanie czy kiedys cokolwiek sie zmieni.... bo ja juz powoli trace nadzieje. a moze teraz w jakiegos poloniste patriote zainwestowac?:) moja byla polonistka dawno temu jeszcze w liceum, zakochana w mickiewiczu romantyczka, moglaby sie nawe nadawac:) tak kierowalaby sie sercem;) bo oni niby kieruja sie rozumem a slabo to wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 21:01 ja juz jednego poloniste zaproponowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 23.12.06, 21:40 ach faktycznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
buraczek86 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 24.12.06, 02:28 coz... wszystko jest mozliwe - no moze niemozliwe bylo zadanie pytania pewnemu politykowi przez pewna czerwona malpe ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 24.12.06, 11:27 jeszcze jezus krolem polski;) wazny watek podejmowany przez rzad :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 24.12.06, 12:25 odchodzimy od demokracji na rzecz monarchii absolutnej (rotfl) Odpowiedz Link Zgłoś
hopeless4 Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 24.12.06, 15:53 bywa i tak:) kieyds monarchia absiolutnm caliem sie sprawdzala, to czemu i teraz by nie sprobowac:) wesolcyh swiat i smacznosci na stole wiglijnym zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: nauczyciel fizyki prezesem PKO BP:) 25.12.06, 16:22 ja uwazam, ze te polityczne nominacje to okropnosc godza calkiem w bozy porzadek rzeczy... dlaczego nie awansuja kogos z zarzadu? tym bardziej to okropne, ze polaczone z brakiem oficjalnego kandydata na szefa nbpu Odpowiedz Link Zgłoś