grzeszny-aniol 28.12.06, 10:20 Jak juz pisalam spoznia mi sie okres (caly czas). Zrobilam test i w ciazy nie jestem a okresu jak nie bylo tak nie ma:( Sa jakies sposoby na wywolanie okresu? Probowalyscie kiedys cos takiego robic? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssenga Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:24 Czekaj i przestań się stresować. Po co masz się truć prochami na aborcję (o ile mi wiadomo, tylko takie istnieją, bo określenie "wywołanie okresu" jest jednoznaczne z usunięciem ciąży). Później tylko będziesz miała problemy i przez tydzień chodziła z lejącą się krwią po nogach. Mówię serio! Więc głowa do góry i się nie przejmuj. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 18:47 A cóż to za brednie, za przeproszeniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
ssenga Re: Jak wywolac okres? 29.12.06, 21:23 A nie? Napisałam wyraźnie, że o ILE MI wiadomo. Ja nie znam typowych środków na wywołanie okresu. Mi kojarzy to się z usunięciem ciąży. To wszystko. Przepraszam jak Cię uraziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:25 jej, nie probuj walczyc z natura :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:34 no ale to jest irytujace...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:42 jesli nie jestes w ciazy a okres spoznia sie dluzej niz 10 dni, mozna isc do lekarza po progesteron.przyjmuje sie spore dawki ok 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:45 Ale nie ma zadnych domowych sposobow? Czytalam juz o malwie, goracej kapieli... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:46 grzeszny-aniol napisała: > Ale nie ma zadnych domowych sposobow? Czytalam juz o malwie, goracej kapieli... daj spokoj. XXI wiek a Ty gusla pleciesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 10:48 No zawsze da sie cos zrobic:D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 gorąca kąpiel 28.12.06, 11:01 bardzo gorąca, nalej wody do wanny tak żebyś mogła siedzieć w niej do pasa dla mnie pomagało to w sytuacji kiedy chciałam troszkę przyspieszyć okres (bo np wyjeżdzałam) lub wywołać kiedy mi się spózniał robiłam wielokrotnie i działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: gorąca kąpiel 28.12.06, 11:05 A bralas wczesniej polopiryne? Bo czytalam zeby wziac 2 polopiryny i wejsc do goracej wody. Jak szybko sie pojawial okres? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: gorąca kąpiel 28.12.06, 11:06 nie brałam polopiryny :) wieczorem kąpiel i rano miałam okres Odpowiedz Link Zgłoś
gensek Na tym forum ktoś dawno napisał... 28.12.06, 11:10 że trzeba skoczyć z szafy na proste nogi,ale nie napisał czy zadziałało... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Na tym forum ktoś dawno napisał... 28.12.06, 11:10 moze sprawdze hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: gorąca kąpiel 28.12.06, 23:04 Goraca kapiel byla, fajnie bedzie jak okres sie jutro pojawi... Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Jak wywolac okres? 28.12.06, 13:07 Przecież Ci wszystko opisałam w tamtym wątku. Kup herbatkę z malwy i pij(to na wywołanie)- jeśli okres będzie spóźniał się więcej niż 14 dni to idź do lekarza,a zbada Cie i w najlepszym przypadku przepisze po prostu Luteinę. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Re: Jak wywolac okres? 29.12.06, 21:20 Jak się spóźnia od dłuższego czasu (chodzi mo o regularne wydłużenie cyklu, a nie jednorazowe) to może lepiej pójść na jakieś usg. To może być objaw chorobowy prowadzący do bezpłodności. Lepiej dmuchać na zimne, niż poźniej faszerować się wielkimi dawkami hormonów... -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Jak wywolac okres? 29.12.06, 21:28 o północy spal swój najdłuższy włos i rozrzuć na rozstajnych drogach Odpowiedz Link Zgłoś