26.10.10, 09:20
Kiedy Julka zdążyła się rozwieść z tym murzynem?
Słowem nie było o tym, że coś się dzieje a już do ślubu idzie z Adamem...
Obserwuj wątek
    • maja45 Re: Usta Usta 26.10.10, 10:24
      To nie jest Klan czy M jak Mdłości gdzie wszystko łopatologicznie:-)
      Tu trzeba trochę wyobrażni i dystansu:-)
      Może Julka rozwiodła się podczas swego kilkumiesięcznego pobytu w rodzinnym Krakowie-jakie to ma dla Ciebie znaczenie?
      • em.haa Re: Usta Usta 26.10.10, 11:15
        Skoro to nie szmira jak Klan czy MjM powinno mieć od początku do końca ręce i nogi.

A na tym forum to same Majki, Maje itp?
        • lilith76 Re: Usta Usta 26.10.10, 23:08
          Rozwiodła się pomiędzy odcinkami.
          Wiele odcinków temu.
          Jeszcze w pierwszej serii.
          • argentea Re: Usta Usta 27.10.10, 12:14
            Aha. Ależ mi wczoraj Agnieszki szkoda było. W pierwszych odcinkach trochę mnie irytowała. Ona i te jej miny. Ale teraz według mnie ona jest tam najbardziej babką z krwi i kości. A, i dialog Julki z rodzicami - wyjawienie rodzinnej tajemnicy, że elegancki tata to damski bokser - majstersztyk.
            • Gość: marion Re: Usta Usta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 12:37
              oj odcinki coraz bardziej dramatyczne a nie komediowe...ale za tą przewrotność ten serial uwielbiam! Perchuć bardzo dobry aktor, oj tez mi bylo bardzo zal Agnieszki...taka porzadna kobitka...wogole rewelka pokazana zmiana trybu zycia u nich po narodzinach bliznaiczek.
              Troche glupie bylo to z mowa Piotrka-swiadka...bez jaj, chyba nikt nie bylby taki glupi zeby strzelac takie teksty ale Mecwaldowskiego tez kocham za te oczy, ten zestaw min sieroty the best!!!rewelacyjnie pokazal jak on jednak caly czas zywi uczucia do zonki... Iza -czyli Sonia Bohosiewicz role ma beznadziejna...taka podjudzaczka, po co chciala ten sekret wyjawic ?! co jej z tego przyszlo?...ale jako aktorka bardzo dobra, bo rozne wcielenia jej widzialam.
              Usta usta uwielbiam podobnie jak lubilam 39,5.... i czekam na kolejny wtorek...
              Pawel Wilczak tez w porzadku i JUlcia slicznie wygladala
              • kelle1986 Re: Usta Usta 27.10.10, 14:05
                Julka miała prześliczną sukienkę:) Na swój ślub cywilny też taką założę:))
                • raszefka Re: Usta Usta 27.10.10, 17:58
                  Fryzura też mi się podobała :) Ja poczekam na kościelny ślub. Kolejny ;)
              • Gość: vayacondios Re: Usta Usta IP: *.acn.waw.pl 27.10.10, 14:07
                ja Izę rozumiem, że chciała powiedzieć o wszystkim Agnieszce, bo jakby się Aga dowiedziała o zdradzie w inny sposób i jeszcze że przyjaciele wiedzieli to rozczarowanie i żal do przyjaciół murowany
                • Gość: asdf Re: Usta Usta IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 27.10.10, 22:44
                  Mam nadzieję, że jednak nie uśmiercą Julii :(
    • Gość: kochamcie Re: Usta Usta IP: *.home.aster.pl 28.10.10, 08:37
      czy powrot do siebie Izy i jej meza jest zgodny z oryginalnym scenariuszem?
      • pina-colada Re: Usta Usta 28.10.10, 09:39
        kochamcie napisał(a):

> czy powrot do siebie Izy i jej meza jest zgodny z oryginalnym scenariuszem?

Tak
        • Gość: kochamcie Re: Usta Usta IP: *.home.aster.pl 28.10.10, 13:12
          SPOJLER

Aha, czyli się rozejdą? ktos pisal na forum o nowej zonie Piotrka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka