nutopia 29.12.06, 18:25 Dlaczego mi się znów nie udało??? Już by wolała pięć razy robić maturę albo jeszcze raz się bronić niż zdawać to g........ chlip Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:29 mahadeva napisała: > prawo jazdy? taaaak... <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:30 ja zdalam ze czwartym razem za kazdym razem szybko zapisywalam sie na nastepny, az zdalam :) sama bylam zdziwiona, jak gosc rzucil, ze mu sie dobrze ze mna jechalo :) teraz probuje uzbierac na samochod, czuje, ze juz niedlugo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:32 mahadeva napisała: > ja zdalam ze czwartym razem > za kazdym razem szybko zapisywalam sie na nastepny, az zdalam :) > sama bylam zdziwiona, jak gosc rzucil, ze mu sie dobrze ze mna jechalo :) > teraz probuje uzbierac na samochod, czuje, ze juz niedlugo :) cieszę się twoim szczęściem <strzela sobie w łeb> Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:29 No co Ty??? A to gnoje... Bardzo, bardzo współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:30 mala_mee napisała: > No co Ty??? A to gnoje... Bardzo, bardzo współczuję... nooo <jeszcze bardziej beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:31 szybko sie zapisz na nastepny, to bedziesz miec szybciej z glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:32 mahadeva napisała: > szybko sie zapisz na nastepny, to bedziesz miec szybciej z glowy :) tak zrobiłam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:35 No nie becz bardziej!!! Napij się wina dobrego jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:37 mala_mee napisała: > No nie becz bardziej!!! > Napij się wina dobrego jakiegoś. mam wódkę i pastis popijam tym drugim :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:41 mahadeva napisała: > prosze Cie :) chyba mam jeszcze jakieś walkera - bedzie na zakąskę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:44 mahadeva napisała: > ja tam ide biegac :) własnie miałam iść na siłownię:((( ale gdzie ja pójdę taka pijana:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:47 i jeszcze Cie glowa bedzie bolec :) lepiej isc na jakas silownie czy basenik :) czy to sauny uch :) ps. sauna to dobre miejsce na poznanie faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:48 mahadeva napisała: > i jeszcze Cie glowa bedzie bolec :) > lepiej isc na jakas silownie czy basenik :) > czy to sauny uch :) > ps. sauna to dobre miejsce na poznanie faceta :) ty mi nawet nie wspominaj o saunie bo ostatnio poślizgnęłam się bo spadł mi klapek i walnęlam matrixa na kolana jakiegoś kolesia Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:58 :)))) Dobrze, że już zjadłam to co jadłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:41 Nie wiem co to jest, ale to nic nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:43 mala_mee napisała: > Nie wiem co to jest, ale to nic nie szkodzi... nie wiem też jakieś francuskie gó.. mocne Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:48 No to najważniejsze :) :) Tylko poczekaj aż dziecko spać pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:49 mala_mee napisała: > No to najważniejsze :) :) > Tylko poczekaj aż dziecko spać pójdzie. dziecko wyciągnęło wszystkie moje apaszki i chusty i probuje to zmieścić na mojej biednej głowie w tej chwili mam zawiązanych pięć Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:51 O mały włos a lekko przemielone winogrono wylądowałoby na moim komputerze... Fajnie masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:53 mala_mee napisała: > O mały włos a lekko przemielone winogrono wylądowałoby na moim komputerze... > Fajnie masz!!! teraz mam jeszcze coś na szyi i na rękach ogólnie wyglądam jak Pelagia Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:54 No to jak mówi moja kochana Babcia - bawcie się ładnie. Ja sapadam do domu bo ledwo patrzę na oczy. Pamiętaj, nekst jer bedzie lepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:15 mala_mee napisała: > No to jak mówi moja kochana Babcia - bawcie się ładnie. Ja sapadam do domu bo > ledwo patrzę na oczy. Pamiętaj, nekst jer bedzie lepszy!!! obiecujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:32 >No co Ty??? A to gnoje... Bardzo, bardzo współczuję... No tak straszne gnoje- za to, że ktoś ma problemy z zaparkowaniem lub poruszaniem się samochodem po mieście "uwalają". Według mnie prawko powinno dostawać się automatycznie po ukończonym kursie! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:34 tracer81 napisał: > >No co Ty??? A to gnoje... Bardzo, bardzo współczuję... > > No tak straszne gnoje- za to, że ktoś ma problemy z zaparkowaniem lub poruszani > em się samochodem po mieście "uwalają". Według mnie prawko powinno dostawać się > automatycznie po ukończonym kursie! no błysnąłeś a teraz spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:36 >no błysnąłeś >a teraz spadaj Ojej- nerwy jeszcze nie przeszły? Musimy się powyżywać? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:38 tracer81 napisał: > >no błysnąłeś > >a teraz spadaj > > Ojej- nerwy jeszcze nie przeszły? Musimy się powyżywać? jak musicie to się wyżywajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia tracer 29.12.06, 18:39 chodzi o to, że ja wiem, że to moja wina, że nie zdałam ale i tak mi przykro mam psyche przez to na debecie i twoje pie..gie nie są mi potrzebne jak nie chcesz mnie pocieszyć to przynajmniej nie dołuj Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: tracer 29.12.06, 18:40 e sa gorsze rzeczy w zyciu :) np relacje z facetami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 18:44 mahadeva napisała: > e sa gorsze rzeczy w zyciu :) > np relacje z facetami :))) e tam gorsze mniej stersują te relacje:(( Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: tracer 29.12.06, 18:44 A czym się znowu aż tak przejmujesz? Że prawojazdy oblałaś? Rozumiem jak ktoś magisterkę obleje lub matury nie zda. A prawko w końcu się zda- za trzecim czy ósmym razem, ale się zda. Nie każdy jest urodznonym kierowcą i od samych początków dobrze sobie radzi za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 18:46 tracer81 napisał: > A czym się znowu aż tak przejmujesz? Że prawojazdy oblałaś? Rozumiem jak ktoś m > agisterkę obleje lub matury nie zda. A prawko w końcu się zda- za trzecim czy ó > smym razem, ale się zda. Nie każdy jest urodznonym kierowcą i od samych początk > ów dobrze sobie radzi za kierownicą. masz jeszcze więcej takich złotych myśli? tracer ja to wszystko wiem co ty piszesz ale nie zmienia to faktu że jest mi tak normalnie i po ludzku smutno, przykro czuję się podle, czuję się jak debil Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: tracer 29.12.06, 18:47 wazne jak potem sobie bedziesz radzic sama na miescie :)) to dopiero bedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 18:51 mahadeva napisała: > wazne jak potem sobie bedziesz radzic sama na miescie :)) to dopiero bedzie :)) > ) nie nauczę się tego na jezdzie to trzeba samemu jezdzić by się nauczyć ale przecież korwx nie mam tej szansy bez glejtu Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: tracer 29.12.06, 18:50 >masz jeszcze więcej takich złotych myśli? >tracer ja to wszystko wiem co ty piszesz ale nie zmienia to faktu że jest mi >tak normalnie i po ludzku smutno, przykro czuję się podle, czuję się jak debil Tak mam takich mnóstwo:P A i widzę, że fajnie reagujesz na porażki wkręcając sobie doła i oddarzając się inwektywami typu "debil". Zmień podejście póki czas, bo możesz mieć później cięzko z poczuciem własnej wartości po takich "jazdach". I w przyszłym egazminie też to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 18:52 tracer81 napisał: > >masz jeszcze więcej takich złotych myśli? > >tracer ja to wszystko wiem co ty piszesz ale nie zmienia to faktu że jest > mi > >tak normalnie i po ludzku smutno, przykro czuję się podle, czuję się jak d > ebil > > Tak mam takich mnóstwo:P A i widzę, że fajnie reagujesz na porażki wkręcając so > bie doła i oddarzając się inwektywami typu "debil". Zmień podejście póki czas, > bo możesz mieć później cięzko z poczuciem własnej wartości po takich "jazdach". > I w przyszłym egazminie też to nie pomoże. Bóg zapłać Ojcze za cenną radę pozowlisz że teraz odejdę i posypię sobie głowę popiołem Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: tracer 29.12.06, 18:55 > Bóg zapłać Ojcze za cenną radę > pozowlisz że teraz odejdę i posypię sobie głowę popiołem Ejże chwila! A dwa złote na tace to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tracer 29.12.06, 19:20 fajny, nie? wyobraź sobie kobietę, 171, 55 kg, długie włosy i małe okularki, która chłechocze :-D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 20:17 tracer81 napisał: > > Bóg zapłać Ojcze za cenną radę > > pozowlisz że teraz odejdę i posypię sobie głowę popiołem > > Ejże chwila! A dwa złote na tace to gdzie? ojro może być? Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: tracer 29.12.06, 20:29 >ojro może być? Myślisz, że mam kantor na probostwie czy co?:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: tracer 29.12.06, 20:42 tracer81 napisał: > >ojro może być? > > Myślisz, że mam kantor na probostwie czy co?:P wcale mnie nie rożmieszyłeś, wcale mnie nie rozśmieszyłeś:)))))))) hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:31 Jeżeli cię to pocieszy to ja zdawałem 10 razy:D Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:34 Czyli że masz taki sam talent do prowadzenia samochodów jak ja:) Jak nie masz jeszcze auta to dam ci radę - kup sobie tanie na początek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:36 za czwartym tak naprawde a jak Ci sie potem jezdzilo? bo ja niedlugo zaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:54 Są trzy etapy: - najpierw jeżdzisz ostrożnie bo się boisz i wiesz że nie umiesz - potem jeździsz brawurowo bo ci się wydaje że umiesz, potem stukasz w coś mniej lub bardziej konkretnie, - startując od etapu pierwszego uczysz się jeździć jak trzeba, czyli ostrożnie i zdecydowanie. Kobiety zwykle omijają etap 2 i pozostają na etapie 1 albo(zdecydowanie częściej) aplikują sobie etap 3. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:04 kurde ja chce duzy nowy samochod chyba umre ze strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tracer81 Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:06 Wiesz dlaczego kobiety gustują w mniejszych samochodach? Weź zaparkuj jakąś kolubryną to się przekonasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:11 Duże auto ma sens jeżeli robisz trasy, wtedy potrzeba kopa i stabilności, na jazdę po mieście taki Yaris wystarczy. Poza tym auto w mieście spala kosmiczne ilości paliwa. No chyba że chcesz szpanować wtedy isza inkszość:) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:19 Owszem:) A najbrzydszy z brzydkich jest nissan micra. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:24 nie jestem zla, bo mam z kim jezdzic :) tak tylko grzecznie zapytalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:25 Ja też nie jestem zły:) Grzecznie odpowiedziałem więc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:13 nie jest tak źle. ja zdałam orawko za 2 razem, jeździłam na nauce punciakiem, póxniej od razu przesiadłam się na audi a4, może nie nalezy ono do największych samochodów, ale już dość dużych i jakoś nie mam problemu z parkowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:33 zygmunt_wiadro napisał: > Jeżeli cię to pocieszy to ja zdawałem 10 razy:D to mam jeszcze sześć strzałów:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:36 mahadeva napisała: > zdasz szybciej :) > a co poszlo nie tak? żeby się nie rozpisywać to powiem, że słusznie mnie uwalono:((( w dodatku zdawałam u największego sukinkota w naszym WORDzie (wg opowiesci zdających) a on okazał się miły i tak szedł mi na rękę i na parę rzeczy przymknął oko... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Dlaczego??? 29.12.06, 18:38 mnie tez 3 razy slusznie uwalono :) potem sie nauczylam tego, czego nie umialam ogolenie milo wspominam :) choc tez sie troche wkurzalam, ale to raczej dlatego, ze taki zwyczaj... :) przynajmniej wiecej pojezdzilam z instruktorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:21 no to moze sobie wex jakies nauki doszkalające, skoro mówisz, ze na kilka rzeczy przymknął oko, a i tak słusznie Cię oblał... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:22 kolorowa_diablica napisała: > no to moze sobie wex jakies nauki doszkalające, skoro mówisz, ze na kilka rzecz > y przymknął oko, a i tak słusznie Cię oblał... > no nie, nie mogę ilu tu profesorów od dobrej jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dlaczego??? 29.12.06, 19:23 nie przejmuj się :-D. Ja robiłam prawo jazdy po wypadku samochodowym, kiedy to miałam schizy, by w ogóle wejść do auta, i za każdym razie mi nerwy zawodziły już przy głupich manewrach, dopiero za chyba siódmym lub ósmym razem zdałam manewrówkę jako jedyna z grupy i miasto, też jako jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:23 alpepe napisała: > nie przejmuj się :-D. Ja robiłam prawo jazdy po wypadku samochodowym, kiedy to > miałam schizy, by w ogóle wejść do auta, i za każdym razie mi nerwy zawodziły > już przy głupich manewrach, dopiero za chyba siódmym lub ósmym razem zdałam > manewrówkę jako jedyna z grupy i miasto, też jako jedyna. no ja też po dachowaniu jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:28 po dachowaniu... moje dziecko, wówczas 11 mies. mój ojciec i ja. Dziecko wypadło z fotelika z samochodu, ojciec miał śmierć kliniczną, stłuczony mózg, nerki, płuca, serce, mała złamaną czaszkę i nogę i cudem przeżyła... Ja wyszłam ze złamanym nosem. Gnoja w fullwypas alfie 154 nie złapano, bo zapłacił psom, by posprzątali, więc, gdybyśmy chcieli się dochodzić sprawiedliwości, to musiałabym oskarżyć własnego ojca o sprawstwo wypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:40 alpepe napisała: > po dachowaniu... moje dziecko, wówczas 11 mies. mój ojciec i ja. Dziecko wypadł > o > z fotelika z samochodu, ojciec miał śmierć kliniczną, stłuczony mózg, nerki, > płuca, serce, mała złamaną czaszkę i nogę i cudem przeżyła... Ja wyszłam ze > złamanym nosem. Gnoja w fullwypas alfie 154 nie złapano, bo zapłacił psom, by > posprzątali, więc, gdybyśmy chcieli się dochodzić sprawiedliwości, to musiałaby > m > oskarżyć własnego ojca o sprawstwo wypadku... nie wiem co mówić w takich chwilach:( przykro mi:((( Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:45 było,minęło, tylko jak patrzę na twarz córki, to widzę każdego dnia blizny pod szkłach, które miała w twarzy i w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczego??? 29.12.06, 20:50 alpepe napisała: > było,minęło, tylko jak patrzę na twarz córki, to widzę każdego dnia blizny pod > szkłach, które miała w twarzy i w głowie. napisałam do ciebie na twoją gazetową pocztę Odpowiedz Link Zgłoś