Gość: małgosia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livian Re: trochę smutno... 03.04.03, 13:33 i troche żenująco.... Trzeba będzie zbierac lalki i wynosic sie z tej piaskownicy zanim ktoś nie przywali wiaderkiem w głowę, bo przecież tu nikomu już nie wolno zwrócić uwagi. Wszyscy, a raczej wszystkie, najmądrzejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: pomysły alternatywne? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:43 Spokojniej jest na forach tematycznych, typu dziecko, ale tam nie rozmawia się o wszystkim. Czy nie ma porządnego forum ogólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: pomysły alternatywne? 03.04.03, 13:45 nie ma porządnego forum ogólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: trochę smutno... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:41 no i jeszcze często wulgarnie. Ale tak jest na większości forów niestety Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: trochę smutno... 03.04.03, 13:44 autorzy wulgaryzmów i inwektyw uważają, że mają do nich święte prawo. w końcu to tylko werbalna ekspresja... żałosne... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: trochę smutno... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 13:44 Nie przejmuj się Gosiu. Wiosna idzie. Ptaszki będą ćwierkać. Ludzie będą się zakochiwać. Jedni będą się rodzić, inni umierać. Jest fajnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: trochę smutno... 03.04.03, 13:46 więcej optymizmu zauważam, Xantosie. egzystencja już Cię nie szczypie pod kolankami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: trochę smutno... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 13:57 farsa napisała: > więcej optymizmu zauważam, Xantosie. egzystencja już Cię nie szczypie pod > kolankami? ;-) > Żyję sobie i umieram w tej mojej farsie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: trochę smutno... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:47 Witaj stary druhu, jest czas rodzenia i czas umierania, czas radości i czas smutku, jak pisał Kohelet. Dlaczego czas smutku jest częściej i dłuzszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: trochę smutno... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 13:54 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Witaj stary druhu, > jest czas rodzenia i czas umierania, czas radości i czas smutku, jak pisał > Kohelet. Dlaczego czas smutku jest częściej i dłuzszy? Ty jesteś siostra księżyc, a ja brat wilk :)) Smutku jest więcej, bo nie chcemy zauważać szczęścia. To nasza wina li tylko. Ja widzę szczęście nawet w bólu... Może to masochizm, a może optymizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: trochę smutno... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:57 Ani masochozim, ani optymizm. Gdyby nie broda Wodeckiego, pomyślałabym, że to mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: trochę smutno... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 14:01 Gość portalu: małgosia napisał(a): > Ani masochozim, ani optymizm. Gdyby nie broda Wodeckiego, pomyślałabym, że to > mądrość. Do końca życia będzie mi to wypominała... ;)) A Wodecki wcale nie ma brody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małostkowa m. Re: trochę smutno... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 14:05 O rany, ale mi namotałeś w głowie, że mi się broda Niemena myli z czupryną Wodeckiego. Coś strasznego... naprawdę umiesz dostrzec piękno we wszystkim? I nie cytuj poprzednich wypowiedzi, oczopląsu mozna dostać (jakos muszę usprawiedliwić tę brodę pana W. A swoją drogą: widziałeś go dzisiaj? Może już ma brodę?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xanatos Re: trochę smutno... IP: 213.17.170.* 03.04.03, 14:11 Gość portalu: małostkowa m. napisał(a): > O rany, ale mi namotałeś w głowie, że mi się broda Niemena myli z czupryną > Wodeckiego. Coś strasznego... To moja zaleta. Motanie kobietą w głowach. Bardzo to lubię siostrzyczko ;))) > naprawdę umiesz dostrzec piękno we wszystkim? Potrafię dostrzec piękno we wszystkim. > I nie cytuj poprzednich wypowiedzi, oczopląsu mozna dostać (jakos muszę > usprawiedliwić tę brodę pana W. A swoją drogą: widziałeś go dzisiaj? Może już > ma brodę?) Właśnie cytuję... :)) Brody nie ma. Niemen mi mówił... Odpowiedz Link Zgłoś