kresska 08.04.03, 11:13 i Craig'a Armstronga. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kresska Re: A ja Gąski_Balbinki n/t 08.04.03, 11:17 capa_negra napisała: Powinna być w wypożyczalni video. Pozdrawiam Kasia To co napisałam wcześniej, to nie był żart. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Nie chciałam cie urazić 08.04.03, 11:30 Poprostu tak mi sie skojarzyło Jacek_placek z Gąska_balbinka Tak na marginesie to nigdy to na FK tego nicka nie widziałam pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: Nie chciałam cie urazić 08.04.03, 11:43 Moja droga, Ależ ja nie czuje sie urazona. Nijak. Ten nick to nie z FK, boje sie tylko, ze facetowi zrobilam krzywde i chcialabym to wyjasnic. No i szukam... Pozdrawiam. Milego dnia. capa_negra napisała: > Poprostu tak mi sie skojarzyło Jacek_placek z Gąska_balbinka > Tak na marginesie to nigdy to na FK tego nicka nie widziałam > pozdr. > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A ja Gąski_Balbinki n/t 08.04.03, 11:37 kresska napisała: > capa_negra napisała: > > Powinna być w wypożyczalni video. Sadzisz ze bedzie balbinka w wypozyczalni? Predzej w archiwum TVP. Pamietam te dobranocke z dziecinstwa - to byly nieruchome plansze (zadna kreskowka) a czytala Irena Kwiatkowska. To byla moja ukochana bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: A ja Gąski_Balbinki n/t 08.04.03, 11:44 Nie pamietam Gaski_balbinki, wiec moglam sie pomylic. Chyba sie wybiore do tego archiwum TVP. Pozdrawiam Kasia anahella napisała: > kresska napisała: > > > capa_negra napisała: > > > > Powinna być w wypożyczalni video. > > Sadzisz ze bedzie balbinka w wypozyczalni? Predzej w archiwum TVP. Pamietam te > dobranocke z dziecinstwa - to byly nieruchome plansze (zadna kreskowka) a > czytala Irena Kwiatkowska. To byla moja ukochana bajka! > > Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A ja Gąski_Balbinki n/t 08.04.03, 17:43 kresska napisała: > Nie pamietam Gaski_balbinki, wiec moglam sie pomylic. Chyba sie wybiore do tego > > archiwum TVP. Hyyyy po obejrzeniu "Epoki Lodowcowej" i "Shreka" na pewno ci sie nie spodoba:) To mialo smak 100 lat temu, jak bylam piekna, mloda i posazna;) Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: A ja Gąski_Balbinki n/t 09.04.03, 09:38 Ale z Ciebie chwalipięta, moja droga. Ja z tych trzech wspaniałych cech, które wymienilas moge sobie przypisać tylko tę na m. A właściwie mogłam jakiś czas temu. A wracając do Gąski_balbinki, to jestem gotowa napisac petycję do telewizji z prosbą o powtórkę. Ktoś jeszcze? > kresska napisała: > > > Nie pamietam Gaski_balbinki, wiec moglam sie pomylic. Chyba sie wybiore do > > tego > > > > archiwum TVP. > > Hyyyy po obejrzeniu "Epoki Lodowcowej" i "Shreka" na pewno ci sie nie spodoba:) > > To mialo smak 100 lat temu, jak bylam piekna, mloda i posazna;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szukam Jacka_placka 08.04.03, 11:56 A ten placek to z czego ma być? Kartoflany czy taki...no.....racuchowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: Szukam Jacka_placka 08.04.03, 12:09 pajdeczka napisała: > A ten placek to z czego ma być? Kartoflany czy taki...no.....racuchowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: Szukam Jacka_placka 08.04.03, 12:11 Sugerujesz, że powinnam go jeszcze poszukać na forum Kuchnia? pajdeczka napisała: > A ten placek to z czego ma być? Kartoflany czy taki...no.....racuchowaty? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Szukam Jacka_placka 08.04.03, 12:13 kresska napisała: > Sugerujesz, że powinnam go jeszcze poszukać na forum Kuchnia? > > pajdeczka napisała: > > > A ten placek to z czego ma być? Kartoflany czy taki...no.....racuchowaty? Na to nie wpadłam! Ale to dobry pomysł! A jeśli on jest dodatkowo po cygańsku to na pewno w jakimś taborze go znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: Szukam Jacka_placka 08.04.03, 12:36 Matko, tylko nie to! Ja jestem zdeklarowaną domatorką. W taborze sie zupelnie nie widze. pajdeczka napisała: > kresska napisała: > > > Sugerujesz, że powinnam go jeszcze poszukać na forum Kuchnia? > > > > pajdeczka napisała: > > > > > A ten placek to z czego ma być? Kartoflany czy taki...no.....racuchow > aty? > > > Na to nie wpadłam! Ale to dobry pomysł! A jeśli on jest dodatkowo po cygańsku > to na pewno w jakimś taborze go znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś