ayme 08.04.03, 19:19 pomocy czy moge wierzyc testowi ciazowemu (podobno skuteczny od 1 dnia)od 5 dnia opznienia?????wyszedl negatywnie ale ja mam zle przeczucia.pomozcie kochani bo zwariuje....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Co to za wysyp niechcianych ciaz dzisiaj? 08.04.03, 19:38 Jestes juz druga! Czyzby bociany szykowaly sie do przylotu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: TEST < 08.04.03, 20:30 Spokojnie, nie panikuj. :)) Mozesz wierzyc. Sprawdz twoje przeczucia za dzien lub dwa. Jestem pewna, ze wynik bedzie taki sam jak teraz. Powodow opuznienia poza ciaza, moze byc jeszcze kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: TEST < 08.04.03, 20:37 dziekuje za slowa pociechy czuje sie jakos dziwnie i te przeczucia.chcialabym wierzyc testowi ktory podobno od pierwszego dnia pokazuje wynik sprobuje za dwa dni mam jeszcze drugi nie jem nie spie co za glupota przeciez uwazalam ...trzymajcie kciuki i dziewczyny uwazajcie na siebie szkoda zdrowia na taki stres. Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: TEST < 08.04.03, 20:51 Tez stosowalam testy w pierwszym dniu, zwykle te najtanisze i ani razu sie na nich nie zawiodlam. Nie daly mi powodu do podejrzewania ich o falszywy wynik. Znam twoja niepewnosc, bo podobne katusze przechodzilam. Wiesz, ze kobiety przechodza te same katusze, gdy chca zajsc w ciaze a tu bach pojawia sie okres? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ayme Re: TEST < 08.04.03, 21:20 dziekuje melinek dodajesz mi sily czuje sie strasznie .wiem ze kobiety w odwrotnej sytuacji na pewno czuja sie jeszcze smutniej myslalam o przewrotnosci losu...w pracy ludzie mnie nie poznali zwykle promienieje radoscia a dzisiaj ,no i wczoraj patrzyli na mnie ze zgroza chociaz panuje nad soba.kupilam dwa testy clear blue nie wiem czy nazwa cos Ci powie ,i narazie trzymam sie jakos tzn staram sie wytrzymac do czwartku kiedy to powtorze test. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: TEST < 08.04.03, 22:32 Jejejejej kazda z nas to przezyla. Piersza miesiaczka, pierwszy stosunek, pierwszy test ciazowy... Jak nie bralam pigulki to tez sie non stop balam. Moze lepiej zapodac pigule co dzien i miec spokoj? Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: TEST < 08.04.03, 23:17 Dla pewności zrób jeszcze jeden, polecam Quick View. Dla jeszcze większej pewności użyj rannego moczu. Jeżeli wyjdzie negatywny a okaże się że jesteś w ciąży to zawiadom mnie :) Chętnie poznam taki przypadek:) A powaznie: sama stosowałam ten test chyba kilkadziesiąt razy, zawsze pokazał prawidłowy wynik. Polecałam go moim znajomym i ani razu nie słyszałam żeby zawiódł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelix Re: TEST < IP: *.radiotel.com.pl / 10.200.0.* 09.04.03, 00:08 polecam PRETEST mnie dal + w 3 dniu... trzymam kciuki... bedzie dobrze ja pamietam jak panikowalam kiedys mimo pigulki:) to bylby dramat... teraz zreszta tez pigulkowa niespodzianka... ale nie nazwalabym jej tak do konca niechciana... Odpowiedz Link Zgłoś