Dodaj do ulubionych

Czy i jak często pracujecie w domu ?

08.04.03, 23:22
Ja ostatnio mam już tego po dziurki w nosie.
Obserwuj wątek
    • chateaux Dla jasności 08.04.03, 23:23
      Chodzi mi o prace zawodową.
    • tralalumpek Re: Czy i jak często pracujecie w domu ? 09.04.03, 00:20
      na szczescie moge pracowac rowniez w domu i jak nie mam ochoty pojsc do biura
      to moge sobie na to pozwolic
    • anahella Uwaga, dowcip z broda 09.04.03, 00:23
      Przychodzi zomowiec do domu, wyciaga pale i zaczyna bic zone. Ona we wrzask: -
      Ile razy mi obiecywales ze nie bedziesz przynosil roboty do domu:>

A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam
      mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu
      pecetowych programow zawodowych. A za wynoszenie czegos z pracy to by mnie
      chyba rozstrzelali, bo obowiazuje mnie tajemnica sluzbowa.
      • daffne Anahella :))) 09.04.03, 00:29
        anahella napisała:

> Przychodzi zomowiec do domu, wyciaga pale i zaczyna bic zone. Ona we wrzask: -
        > Ile razy mi obiecywales ze nie bedziesz przynosil roboty do domu:>
        >
        > A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam
        > mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu
        > pecetowych programow zawodowych. A za wynoszenie czegos z pracy to by mnie
        > chyba rozstrzelali, bo obowiazuje mnie tajemnica sluzbowa.
        >
        -----------------
        > A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam
        > mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu
        > pecetowych programow zawodowych.
        --------------

Anahella mam takie pytanko od meza mojego (sorki ale prosil) , jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy.Z gory przepraszam za pytanie , mozesz nie odpowiadac to moj facio prosil :)))
        Pozdrawiam:)
        • anahella Re: Anahella :))) 09.04.03, 00:41
          daffne napisała:

> jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy.

Wersja MacOs-a to nie tajemica sluzbowa:) Mam dziewiatke na G4. 512 MB RAM -
          chodzi mi na tym Photoshop (6), Quark (4)i Illustraotr (oj nie wiem ktory -
          tyle ich bylo!). Smiga mi ta maszynka jak maly smiglowiec:)

Zapytam z ciekawosci: szanowny malzowinek tez z mojej branzy?
          • daffne Re: Anahella :))) 09.04.03, 00:53
            anahella napisała:

> daffne napisała:
            >
            > > jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy.
            >
            > Wersja MacOs-a to nie tajemica sluzbowa:) Mam dziewiatke na G4. 512 MB RAM -
            > chodzi mi na tym Photoshop (6), Quark (4)i Illustraotr (oj nie wiem ktory -
            > tyle ich bylo!). Smiga mi ta maszynka jak maly smiglowiec:)
            >
            > Zapytam z ciekawosci: szanowny malzowinek tez z mojej branzy?
            >
            ----------------
            hihi , malzonek jest zafascynowany Mac'iem .mamy amige 1200ppc i maz emuluje Maca :))
            Puszcza dzieciatku bajki ,irrrrrrrrrrrrcuje i netuje przewaznie przez Maca :)
            Pozdrowionka:)
            • anahella Re: Anahella :))) 09.04.03, 01:11
              daffne napisała:

> ----------------
              > hihi , malzonek jest zafascynowany Mac'iem .mamy amige 1200ppc i maz emuluje
              Ma
              > ca :))
              > Puszcza dzieciatku bajki ,irrrrrrrrrrrrcuje i netuje przewaznie przez Maca :)

A juz myslalam ze moja branza, bo makowki tak naprawde dobre sa do jednego - do
              grafiki.

Mac to taki fajny komputerek, mial byc dla mas - latwy w obsludze i
              userfriendly. Zeby bylo prosto latwo i przyjemnie pierwsze wersje systemu
              operacyjnego jeden z tworcow testowal na swojej zaawansowanej wiekiem babci:)
              Zapomnial jednak ze babcia to niebylejaka babcia, tylko czlonkini Mensy:) Ale
              jezeli chodzi o userfriendlnosc to i tak im wyszlo:)
    • Gość: żelatyna Re: Czy i jak często pracujecie w domu ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 04:01
      A ja tylko w domu;)
      Dziesięć godzin dziennie przy laptopie, mój chłopak przychodzi, sprzata i
      gotuje.
      Jest w porządku, chociaż wolałbym jednak trochę więcej do ludzi wychodzić...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka