chateaux 08.04.03, 23:22 Ja ostatnio mam już tego po dziurki w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tralalumpek Re: Czy i jak często pracujecie w domu ? 09.04.03, 00:20 na szczescie moge pracowac rowniez w domu i jak nie mam ochoty pojsc do biura to moge sobie na to pozwolic Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Uwaga, dowcip z broda 09.04.03, 00:23 Przychodzi zomowiec do domu, wyciaga pale i zaczyna bic zone. Ona we wrzask: - Ile razy mi obiecywales ze nie bedziesz przynosil roboty do domu:> A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu pecetowych programow zawodowych. A za wynoszenie czegos z pracy to by mnie chyba rozstrzelali, bo obowiazuje mnie tajemnica sluzbowa. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Anahella :))) 09.04.03, 00:29 anahella napisała: > Przychodzi zomowiec do domu, wyciaga pale i zaczyna bic zone. Ona we wrzask: - > Ile razy mi obiecywales ze nie bedziesz przynosil roboty do domu:> > > A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam > mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu > pecetowych programow zawodowych. A za wynoszenie czegos z pracy to by mnie > chyba rozstrzelali, bo obowiazuje mnie tajemnica sluzbowa. > ----------------- > A tak powaznie to prace mam w pracy a dom w domu. Na szczescie w pracy mam > mekintosza a w domu peceta i nie mam najmniejszego zamiaru instalowac w domciu > pecetowych programow zawodowych. -------------- Anahella mam takie pytanko od meza mojego (sorki ale prosil) , jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy.Z gory przepraszam za pytanie , mozesz nie odpowiadac to moj facio prosil :))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Anahella :))) 09.04.03, 00:41 daffne napisała: > jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy. Wersja MacOs-a to nie tajemica sluzbowa:) Mam dziewiatke na G4. 512 MB RAM - chodzi mi na tym Photoshop (6), Quark (4)i Illustraotr (oj nie wiem ktory - tyle ich bylo!). Smiga mi ta maszynka jak maly smiglowiec:) Zapytam z ciekawosci: szanowny malzowinek tez z mojej branzy? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Anahella :))) 09.04.03, 00:53 anahella napisała: > daffne napisała: > > > jaki masz Mac Os zainstalowany w pracy. > > Wersja MacOs-a to nie tajemica sluzbowa:) Mam dziewiatke na G4. 512 MB RAM - > chodzi mi na tym Photoshop (6), Quark (4)i Illustraotr (oj nie wiem ktory - > tyle ich bylo!). Smiga mi ta maszynka jak maly smiglowiec:) > > Zapytam z ciekawosci: szanowny malzowinek tez z mojej branzy? > ---------------- hihi , malzonek jest zafascynowany Mac'iem .mamy amige 1200ppc i maz emuluje Maca :)) Puszcza dzieciatku bajki ,irrrrrrrrrrrrcuje i netuje przewaznie przez Maca :) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Anahella :))) 09.04.03, 01:11 daffne napisała: > ---------------- > hihi , malzonek jest zafascynowany Mac'iem .mamy amige 1200ppc i maz emuluje Ma > ca :)) > Puszcza dzieciatku bajki ,irrrrrrrrrrrrcuje i netuje przewaznie przez Maca :) A juz myslalam ze moja branza, bo makowki tak naprawde dobre sa do jednego - do grafiki. Mac to taki fajny komputerek, mial byc dla mas - latwy w obsludze i userfriendly. Zeby bylo prosto latwo i przyjemnie pierwsze wersje systemu operacyjnego jeden z tworcow testowal na swojej zaawansowanej wiekiem babci:) Zapomnial jednak ze babcia to niebylejaka babcia, tylko czlonkini Mensy:) Ale jezeli chodzi o userfriendlnosc to i tak im wyszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelatyna Re: Czy i jak często pracujecie w domu ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 04:01 A ja tylko w domu;) Dziesięć godzin dziennie przy laptopie, mój chłopak przychodzi, sprzata i gotuje. Jest w porządku, chociaż wolałbym jednak trochę więcej do ludzi wychodzić...;) Odpowiedz Link Zgłoś