Gość: strzała IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 16:12 Moja kobieta szaleje na pukcie moich pośladków. Wszystkie jej koleżanki piszczą na widok męskiego tyłka w opiętych jeansach. Wszystkie kobiety to mają czy jak? I dlaczego akurat tyłek?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Męskie tyłki 11.04.03, 18:12 tylek jest fajny, choc ja osobiscie najpierw patrze na dlonie a potem fantazjuje na temat stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: Męskie tyłki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.03, 18:36 > I dlaczego akurat tyłek?! E.... bo ciezko sie zachwycac meskim intelektem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Męskie tyłki IP: www:* 11.04.03, 19:05 Gość portalu: czarownica napisał(a): > > I dlaczego akurat tyłek?! > E.... bo ciezko sie zachwycac meskim intelektem? ;) Dobre! Na 5+ :-) jarek Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Męskie tyłki 11.04.03, 19:07 Gość portalu: czarownica napisał(a): > > I dlaczego akurat tyłek?! > E.... bo ciezko sie zachwycac meskim intelektem? ;) Albo dlatego ze biustu nie maja;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Męskie tyłki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 19:38 Kobiety tylko udaja ze patrza na tylek a tak naprawde to klejnot je interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Męskie tyłki 11.04.03, 20:10 Gość portalu: strzała napisał(a): > Moja kobieta szaleje na pukcie moich pośladków. Wszystkie jej koleżanki > piszczą na widok męskiego tyłka w opiętych jeansach. Wszystkie kobiety to > mają czy jak? I dlaczego akurat tyłek?! -------------- Bo meski jedrny tylek jest przecudny :)) A swoja droga mezczyzni szaleja albo za kobiecymi piersiami albo dlugimi nogami:) Kazdemu wolno cos:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwitch Re: Męskie tyłki 11.04.03, 20:10 Widze faceta i patrze od razu na tylek, dalej badany jest "klejnot" :-P i potem dopiero twarz. I dlatego nienawidze facetow w szerokich spodniach... Bleeee Oni je nosza z jakichs kompleksow, czy co? Nie ma to jak patrzenie na meski tyleczek w obceslych spodniach..... Mniamkuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś