Dodaj do ulubionych

stroje kąpielowe - bikini

IP: *.icpnet.pl 13.04.03, 13:54
Moje Drogie,
czy wiecie moze gdzie mozna kupic stroje kapielowe dwuczesciowe w duzych
rozmiarach? Natura hojnie mnie obdarzyla duzym biustem (miseczka E) i nie
wiem, gdzie moglabym kupic jakis ladny kostium. Moze Berlin?
Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruno Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.acn.pl 13.04.03, 14:17
      Nina, zawsze marzyłem o takiej kobiecie. Jak do tej pory wszystkie moje
      partnerki miały skromne 75B. Daj jakieś namiary na siebie.
      Pa:)
      • Gość: Nina Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.icpnet.pl 13.04.03, 14:24
        Drogi Bruno,
        najpierw znajde stroj kapielowy na siebie a potem dam ci namiary na mnie, ok?
        75B to skromniutko....

Gość portalu: Bruno napisał(a):

> Nina, zawsze marzyłem o takiej kobiecie. Jak do tej pory wszystkie moje
        > partnerki miały skromne 75B. Daj jakieś namiary na siebie.
        > Pa:)
        • Gość: Bruno Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.acn.pl 13.04.03, 14:40
          Mam nadzieję, że nie będe musiał długo czekać, choć tak na prawdę wydaje mi
          się, że mnie po prostu zbywasz.:(
          • Gość: Nina Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.icpnet.pl 13.04.03, 15:00
            a co bys ze mna chcial zrobic? dziewczyny E potrzebuja specjalnej uwagi!

Gość portalu: Bruno napisał(a):

> Mam nadzieję, że nie będe musiał długo czekać, choć tak na prawdę wydaje mi
            > się, że mnie po prostu zbywasz.:(
            • Gość: Bruno Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.acn.pl 13.04.03, 15:05
              Niestety takie rzeczy nie mogą być publikowane na publicznym forum;)
              • niegrzeczna Re: stroje kąpielowe - bikini 13.04.03, 15:30
                Ja mam 75E i za granica mozna dobrac dwuczesciowy kostium z mniejszymi
                majteczkami i duzymi biustonoszami. W POlsce mozna kupic z duzymi miseczkami (w
                tych drozszych sklepach), ale wtedy caly zestaw jest niestety duzy. Trzeba
                potem przypasowac dol.
                • daffne Re: stroje kąpielowe - bikini 13.04.03, 17:48
                  niegrzeczna napisała:

> Ja mam 75E i za granica mozna dobrac dwuczesciowy kostium z mniejszymi
                  > majteczkami i duzymi biustonoszami. W POlsce mozna kupic z duzymi miseczkami (w
                  >
                  > tych drozszych sklepach), ale wtedy caly zestaw jest niestety duzy. Trzeba
                  > potem przypasowac dol.
                  -----------------------
                  Oj ja nosze 70D i w moim miescie (a miasto bardzo malutkie) kupujac kostium moglam sobie dobrac mniejsze majteczki .Cale szczescie nie musialam brac tych w zestawie.I calosc wyniosla mnie troche ponad 100zl. Wydaje mi sie , ze to nie duzo.
                  Pozdrowionka:)
                  • Gość: Nina Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.icpnet.pl 13.04.03, 18:12
                    dziekuje za cenne uwagi, w ktorych jednak brakuje informacji kluczowej: jakie
                    to firmy???

daffne napisała:

> niegrzeczna napisała:
                    >
                    > > Ja mam 75E i za granica mozna dobrac dwuczesciowy kostium z mniejszymi
                    > > majteczkami i duzymi biustonoszami. W POlsce mozna kupic z duzymi miseczka
                    > mi (w
                    > >
                    > > tych drozszych sklepach), ale wtedy caly zestaw jest niestety duzy. Trzeba
                    >
                    > > potem przypasowac dol.
                    > -----------------------
                    > Oj ja nosze 70D i w moim miescie (a miasto bardzo malutkie) kupujac kostium
                    mog
                    > lam sobie dobrac mniejsze majteczki .Cale szczescie nie musialam brac tych w
                    ze
                    > stawie.I calosc wyniosla mnie troche ponad 100zl. Wydaje mi sie , ze to nie
                    duz
                    > o.
                    > Pozdrowionka:)
                    • lyche1 Re: stroje kąpielowe - bikini 13.04.03, 18:16
                      A co firmę będziesz nosić? To głupie co piszesz. Uważam, że obecnie jest duży
                      wybór wszędzie. Ja ostatnio kupiłam sobie piękny kostium z miseczkami D na
                      targu.
                      Natomiast mam olbrzymie problemy z zakupieniem przyzwoitego kostiumu do
                      pływania - jednoczęściowego. Wszystkie są strasznie "roznegliżowane"
                      odsłaniają całe połacie pleców, dekoltu - a akurar ja należę do osób, które na
                      pływalnie nie latają "po męża"
                      • Gość: Nina Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.icpnet.pl 13.04.03, 18:22
                        to sa takie co na "placie plecow" chca meza lapac???

lyche1 napisała:

> A co firmę będziesz nosić? To głupie co piszesz. Uważam, że obecnie jest duży
                        > wybór wszędzie. Ja ostatnio kupiłam sobie piękny kostium z miseczkami D na
                        > targu.
                        > Natomiast mam olbrzymie problemy z zakupieniem przyzwoitego kostiumu do
                        > pływania - jednoczęściowego. Wszystkie są strasznie "roznegliżowane"
                        > odsłaniają całe połacie pleców, dekoltu - a akurar ja należę do osób, które
                        na
                        > pływalnie nie latają "po męża"
                        • lyche1 Re: Właśnie mnie to zastanawia. 13.04.03, 19:51
                          Kidyś były ( moje pokolenie doskonale to pamięta) takie fajne stroje do
                          pływania - na wzór czarnych stroi gimnastycznych z czerwonym paskiem po boku.
                          Ponieważ moja figura nie uległa zmianie od lat 20-tu pływam obecnie w takim
                          stroju. Niestety chodzę na pływalnie dość często i chlor zrobił już swoją
                          robotę. Chadzam do wszelakich sklepów, w tym sportowych od kilku lat i
                          niestety nie mogę spotkać profesjonalnego stroju do pływania.
                          Co innego plaża - tam wszelkie stroje są dobrze widziane i te zakryte i te
                          odkryte.
    • daffne Re: stroje kąpielowe - bikini 13.04.03, 18:23
      Ale czy wazna jest nazwa firmy....
      Przeciez to nie ma znaczenia jesli dobrze sie nosi , dobrze wyglada ,i sie nie rozypuje po pierwszym praniu.
      Ale to moje zdanie..
      Pozdrawiam:)
      • Gość: Apila Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 19:26
        Oststnio weszłam na stronę www.biust.pl, to sklep internetowy z bielizną a
        także ze strojami kapielowymi. Jest tam mnóstwo przecen właśnie rozmiarów
        malutkich jak tych większych (bez obrazy :)). Może sobie coś wybierzesz.
        Pozdrwiam.
        • Gość: xxx Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 13.04.03, 19:38
          moje skromne 75A to taki groszek przy was, ale nie wiem czy wolałabym swoje A
          zamienić na E. Mi to się marzy takie ładne B i to jest w sam raz bo potem to
          już troszke przy dużo!!!
          • daffne Re: stroje kąpielowe - bikini 13.04.03, 19:43
            Gość portalu: xxx napisał(a):

> moje skromne 75A to taki groszek przy was, ale nie wiem czy wolałabym swoje A
            > zamienić na E. Mi to się marzy takie ładne B i to jest w sam raz bo potem to
            > już troszke przy dużo!!!
            -------------
            Oj zebys wiedziala jakie ja mialam kiedys kompleksy ! Zazdroscilam kolezankom malych piersi jak nie wiem co.
            Sama ubieralam sie w najobszerniejsze ciuchy azeby jak najwiecej ukryc.Az poznalam siostre swojego meza ,miala piersi prawie jak moje i ubierala sie tak aby je jak najlepiej eksponowac.Przestalam sie w koncu wstydzic , przelamalam sie i teraz podobam sie chociazby nawet sama sobie i dobrze mi z moimi "wiekszymi"piersiami.
            Teraz juz nie zamienilabym sie na mniejsze hihi
            Pozdrowionka:)
    • Gość: wojtek Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.04.03, 19:48
      Ja Ci taki kupie jak pozwolisz go sobie zalozyc.
      • Gość: .................. Re: stroje kąpielowe - bikini IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 13.04.03, 20:24
        Skorzystaj z mojej rady. Nie zakladaj zadnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka