czarna_mandarynka 14.04.03, 15:23 Co waszym zdaniem trzeba mieć, co osiagnąć, czego dokonać, co czego dojść aby w wieku 20, 30, 50, 100 lat spojrzeć za siebie i z satysfakcją stwierdzić: sukces! ...tak mnie jakoś naszło... cz.m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: sukces 14.04.03, 15:28 w wieku 100 lat wystarczy zyc! w wieku 60 lat wystarczy bzykac w wieku 40 lat wystarczya 2 (nowe) kobiety w roku w wieku 20 lat dwa wlasmnoreczne ograzmy co dzien! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mandarynka Re: dązenie do sukcesu jest dla malutkich. 14.04.03, 15:44 To ja może parę słów wyjasnienia. Nie chodzi mi o dzikie dążenie do sukcesu, po trupach. Ale chyba każdy z nas ma jakieś ambicje (mam nadzieję), cos chce osiągnąć, prawda? Więc - co takiego sprawia, że spogladajac wstecz czujecie satysfakcję, ze jednak się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: sukces 14.04.03, 15:48 Sukces nie jest pojeciem scislym. Dla kazdego znaczy co innego, a nawet dla tej samej osoby za czasem moza zmieniac swoje znaczenia. Dal jednych sukses to pozycja na swieczniku, dla innych to godne spokojne zycie. Roznie tez bywa z postrzeganiem ludzi sukcesu. Dzis widzimy czlowieka sukcesu, bozyszcze dla calej subkultury.... jutro sie dowaidujemy ze delikwent odstrzelil sobie glowe (sie ma Kurt). Moje wyobrazenie sukcesu? Spokoj finansowy i swiadomoisc ze nikomu sie swinstwa nie zrobilo a moze nawet ciut pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś