bore5 03.02.07, 19:36 Kupił mi miesiąc temu torebkę. Okropną. Różową, z jakimiś kokardkami, paskudztwo. Tydzień później po prostu oddałam ją do kubła PCK, a facetowi powiedziałam, że mi ukradli. Dzisiaj przyłazi - kupił taką samą. Co ja mam zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij_drewniak Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:40 oddaj faceta do kubła PCK Odpowiedz Link Zgłoś
burek9 Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:41 Moze po prostu zacznij doceniać to, że się stara...? Odpowiedz Link Zgłoś
bore5 Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:43 Ja doceniam, ale nie mam zamiaru z nią chodzić do miasta czy pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
burek9 Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:46 To zabieraj ją wtedy, kiedy wychodzisz gdzieś z facetem, a przecież nie zawsze musisz, bo różowa torebka nie do wszystkich ubrań musi pasować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:44 ale jesteś głupia i pusta, zamiast się cieszyć że w ogóle cos ci kupił to jeszcze wyrzucasz prezent od niego do pck. żal mi niego, że trafił na taka małpę. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:47 euforyjka ma rację. Poza tym na forum potrafisz chłopaka z chęciami obsmarować, a jemu nie potrafiłaś powiedzieć, ze to nie w twoim guście??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:46 No to teraz patrz czy jakaś kloszardzica nie chodzi z tą torebką pod pachę;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:51 Po co komu w PCK różowa,babska torebka?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:52 Trzeba było sprzedać do szmateksu;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:55 Ci z PCK sprzedają szmatexom. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:47 Hmm, może noś ją raz kiedyś np. do kina - tam i tak jest ciemno. A poza tym uciesz się czasem. Facet pomyślał, chciał dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 19:53 Przyszło mi jeszcze do głowy, jeżeli chodzicie razem na zakupy, albo oglądasz jakiś film - powiedz mu, co ci się podoba. Może wbije sobie do głowy, że różowych torebek z kokardkami nie lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 21:31 Właśnie miałam to napisać ale mnie ubiegłaś więc nie będę się powtarzać:) Odpowiedz Link Zgłoś
starykawaler_jarek_k Co zapomniałaś drogę do kubła ? 03.02.07, 21:18 A wiesz, że część z tych rzeczy, które ludzie wrzucają do kubła z używaną odzieżą trafia z powrotem na bazar ? Sprawdź lepiej, czy Twoja nowa terebka ma metkę... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
babaribka Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 22:06 kup mu identyczną - razem nie będzie Ci tak głupio Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Fatalny gust u faceta 03.02.07, 22:09 pokaż mu co Ci się podoba.Może nie wprost, ale wskaż coś na wystawie albo w sklepie. Jak bystry, zapamięta, że na coś zwróciłaś uwagę. A jak nie - to wtedy łopatologicznie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ksyz Re: Fatalny gust u faceta 04.02.07, 00:44 Pogadaj z nim.A poza tym musisz jak najwiecej mowic mu w trakcie jakiejkolwiek rozmowy jakie rzeczy ci sie podobaja,opowiadaj mu o swoich gustach.My faceci mamy szczegolnie wyczulony slych na takie testy bo to one nam podpowiadaja co mamy wam kupowac;>a wiec nie boj sie mu opowiadac jaka to fajna kiecke widzialas wczoraj albo jakie ci sie buty marza na zime:) Odpowiedz Link Zgłoś