negra28 16.04.03, 15:53 ...ma coś, za co 98,4 % szanownych Forumowiczów bez żalu pożegnałoby sie ze swoja prawicą! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick qrka..Murzynku... 16.04.03, 16:36 może ja Ci prześlę moją fotkę - a Ty napisz, że nie taki Dziub straszny jak go sobie wyobrażają.... a co będę sobie żałować - grunt to dobry marketing (a na tym się akurat znam). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: qrka..Murzynku... 16.04.03, 16:37 nie masz szans! ja juz zajalem to miejsce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Dziub! 16.04.03, 16:41 ok, bardzo proszę, czekam na Twe urocze fizis. Negra Odpowiedz Link Zgłoś
agick Murzynie! 16.04.03, 16:49 i tu strach mnie obleciał - no bo powiedzmy (czysto hipotetycznie), że moja fizis nie będzie odpowiadała standartom, to Ty wszem i wobec powiesz, że dziub gębę ma okrutną... a wtedy to się będę musiała herbatnikiem pociąć. a mam lęk przed ranami otwartymi, a szarpanymi zwłaszcza - no a po herbatniku to ewidentnie szarpana będzie ta rana..... hmm... tu się dziub zamyślił i dziub u się wydłużył. btw - dziub to chyba przez "ó" takie się pisze...... chyba, że to takie pieszczotliwe od Ciebie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Maryś.. 16.04.03, 16:54 bić czy kopać..? :) a może obydwie czynności naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ??? 16.04.03, 17:38 ja wcale nie uważam, że ma problem - wręcz przeciwnie. Wiem natomiast, że Panowie w większej części pyskatych Pań nie lubią, ot co. nie drążę teamtu - skoro kochasz to kochaj...albo rzuć. byle nie o ścianę..:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ??? 16.04.03, 17:47 taaak.... żony tych panów, co lubią pyskate Panie, też je lubią.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick MARIO.. 16.04.03, 17:44 a co na to, że tak to ujmę, urocza przyległość, popularnie zwana ŻONĄ..? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MARIO.. 16.04.03, 18:12 jo??? niy godej tak gupie w wielkim tydniu! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 dziub! 16.04.03, 16:53 nie przenoszę nigdy spraw prywatnych na fora, to po pierwsze. po drugie - jestem dyskretna i dobrze wychowana - powinnam poczuć sie dotknieta Twoimi podejrzeniami vel obawami, i tak tez sie czuje. po trzecie wreszcie - odwzajemnię. pzdr. n. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Murzynku! 16.04.03, 16:58 negra28 napisała: > nie przenoszę nigdy spraw prywatnych na fora, to po pierwsze. > po drugie - jestem dyskretna i dobrze wychowana - powinnam poczuć sie dotknieta > > Twoimi podejrzeniami vel obawami, i tak tez sie czuje. bez brawury... przecież czysto hipotetycznie zakładałam, czyż nie..? :) > po trzecie wreszcie - odwzajemnię. zdjęciem..? miło. a co z tym dziubem vel dzióbem.... no bo dręczy mnie to, że nie gramatycznie piszemy - a przecież czytamy te słowniki i inne takie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: Atena... IP: 213.241.18.* 16.04.03, 16:56 Ja bardzo chętnie, nawet za friko. Nasza prawica jest do dupy kompletnie i już naprawdę pojęcia nie mam kto poza Samoobroną i LPR może wygrać te planowane przedterminowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: Atena... IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 18:00 Skoro deklarujesz, że wygrasz to po co Ci jeszcze i mój głos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: Atena... IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 21:38 mario2 napisał: > bys byla ta ktora zawierzy! Odwołujesz się do Biblii czy do filmu "Uwierz w ducha"? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Myrzynku! 16.04.03, 17:21 zebrałam się na odwagę (herbatnik w pogotowiu) i wysłałam Ci moją uroczą fizis..... :) masz @ Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Myrzynku! 16.04.03, 17:29 agick napisała: > zebrałam się na odwagę (herbatnik w pogotowiu) i wysłałam Ci moją uroczą > fizis..... > :) > > masz @ Mnie też, mnie też... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick hal... 16.04.03, 17:39 poczekam najsampierw na odpowiedź murzynka.... jak da mi green lajt na dalszą kolportację - śmiało wysyłam do Ciebie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: hal... 16.04.03, 17:44 agick napisała: > poczekam najsampierw na odpowiedź murzynka.... > jak da mi green lajt na dalszą kolportację - śmiało wysyłam do Ciebie. > :) A ja cholera właśnie nabijałem się z Murzynka na różnych wątkach... Teraz się zemści i wyda opinię negatywną. :-( A może tak bez opinii Murzynka? Co, może da się?... :o) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: hal... 16.04.03, 18:03 hal9000 napisał: > A może tak bez opinii Murzynka? Co, może da się?... :o) No i poszła sobie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: hal... 17.04.03, 14:24 agick napisała: > poczekam najsampierw na odpowiedź murzynka.... > jak da mi green lajt na dalszą kolportację - śmiało wysyłam do Ciebie. > :) Czytałem opinię - pozytywna! Czy teraz mogę poprosić o zdjęcie? Podrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: Myrzynku! 16.04.03, 18:24 > zebrałam się na odwagę (herbatnik w pogotowiu) i wysłałam Ci moją uroczą > fizis..... Ja tez chce, tez, tez Odpowiedz Link Zgłoś