negra28 16.04.03, 23:41 jesteś w moich oczach najzwyklejszym periojkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julla neg! 16.04.03, 23:44 sorry, ale sądząc po gonitwie twoich myśli chyba się czegoś naćpałaś. Zdradź, och neg, co to było! Odpowiedz Link Zgłoś
anno.domini Re: neg! 17.04.03, 00:12 Szybciutko pytanko co to jest najzwyklejszy periojek? Oraz w twoich oczach jego obecność o czym stanowi, muszę załapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Hel 9 tysięcy! 17.04.03, 14:18 No i doczekałem sie własnego wątku... :-) negra28 napisała: > jesteś w moich oczach najzwyklejszym periojkiem Zawsze do usług... :-) Pozdrawiam jak zwykle bardzo serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Hel 9 tysięcy! 17.04.03, 16:18 hal9000 napisał: > jesteś w moich oczach najzwyklejszym periojkiem Nie pytajcie mnie proszę co to jest "najzwyklejszy periojek", bo też nie wiem. Ale ponieważ nie zagłębiam się w posty Neg dla zasady, nie ma to większego znaczenia. Po prostu staram się być dla niej miły... Czego i Wam wszystkim gorąco życzę... :-) Pozdrawiam wiosennie, Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: Hel 9 tysięcy! 17.04.03, 16:44 hal9000 napisał: > Po prostu staram się być dla niej miły... > > Czego i Wam wszystkim gorąco życzę... :-) > > Pozdrawiam wiosennie, to śliczna zasada ;-) być miłym, kiedy ktoś słowotworzy ezoterycznie i właściwie nie wiadomo, czy obraża, czy też chwali ;-) również wiosennie - Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Hel 9 tysięcy! 17.04.03, 17:38 PERIOJKOWIE [gr.], w staroż. Sparcie grupa ludności wolnej, lecz pozbawionej praw politycznych polecam encyklopedię miłym Państwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Hel 9 tysięcy! 18.04.03, 14:10 ulalka napisała: > PERIOJKOWIE [gr.], w staroż. Sparcie grupa ludności wolnej, lecz pozbawionej > praw politycznych > > polecam encyklopedię miłym Państwu :) Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam wiosennie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Re: Hel 9 tysięcy! IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.03, 21:13 perjojkiem w oczach? chyba jojkiem w oczach...oj negra, negra...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Hel 9 tysięcy! 18.04.03, 14:13 Gość portalu: med_max napisał(a): > perjojkiem w oczach? chyba jojkiem w oczach...oj negra, negra...:) Niepotrzebnie chcesz Neg zrozumieć... Po prostu bądź dla niej miły, to wystarczy. :-) Albo, jak chcesz, może ją też kochać, jak Mario. :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś