klara801 07.02.07, 11:23 Witam wszystkich. Mój mąż ma za 2 dni 30 urodziny. Kompletnie nie mam pomysłu jak to wszystko zorganizować. Czy zrobić imprezę czy kolację tylko we dwoje czy jeszcze coś innego. Jaki prezent kupić? Poradźcie cos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
83kimi Re: urodziny 07.02.07, 11:27 Najlepiej zapytaj jego na co ma ochotę... chociaż chyba troszkę za późno jest, żeby teraz zapraszać ludzi na urodziny, na takie imprezy zaprasza się wcześniej... Kup mu w prezencie sanki. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: urodziny 07.02.07, 11:28 klara801 napisała: > Witam wszystkich. > > Mój mąż ma za 2 dni 30 urodziny. Kompletnie nie mam pomysłu jak to wszystko > zorganizować. Czy zrobić imprezę czy kolację tylko we dwoje czy jeszcze coś > innego. No to zależy od tego co lubicie? Czy imprezy w gronie znajomych, czy tylko we dwoje czy w większej grupie przyjaciół. Jaki prezent kupić? Poradźcie cos. A czym się interesuje? Jaką jest osobą (intro, ekstrawertyk etc.)? Odpowiedz Link Zgłoś
klara801 Re: urodziny 07.02.07, 11:35 Małżeństwem jesteśmy od kilku lat wobec tego powinnam go bardzo dobrze znać,ale ostatnimi czasy działał mi na nerwy, więc postanowiłam położyć pałę na wszystko. Jednak trochę szkoda mi się go zrobiło i chcę coś zorganizować. Niech się chłop cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: urodziny 07.02.07, 11:47 :))) Na jakąś "ambitniejszą" imprezę pewnie nie ma już czasu bo znajomych dzień przed przyjęciem nie zaprosisz więc pozostaje imprezka dwuosobowa:D Zrób coś pysznego do jedzenia. Kup torcik (Blikle robi takie śliczne właśnie dla dwóch osób maleńkie). A prezent no cóż...jak nic ciekawego nie znajdziesz to kup szeroką czerwona wstążkę, owiń się w okolicy biustu i bioder (z kokardką) i sama bądź prezentem:D Odpowiedz Link Zgłoś
klara801 Re: urodziny 07.02.07, 12:11 dzięki za podpowiedzi. Motywu ze wstążką nie wypróbuję, bo chyba mojego męża za bardzo nie kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
klara801 Re: no co Ty opowiadasz???!!! 07.02.07, 12:27 Zwyczajnie, chyba mu się nie podobam za bardzo :( Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: no co Ty opowiadasz???!!! 07.02.07, 12:33 Skąd to przypuszczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
serena233 Re: urodziny 07.02.07, 12:15 To zalezy tylko od Was, co lubicie oboje. Ja proponowałabym wspólnie spędzony wieczór. Zaskocz go miłą kolacją i może jakąś fantazyjną bielizną. Napewno się ucieszy :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w puszczaniu wodzy fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś