Gość: Alka IP: *.gala.com.pl 21.11.01, 14:18 Czy stwierdznie faceta cytuje " w sumie atrakcyjan z Ciebie kobieta", oznacza, ze podobam sie jemu, czy odwrotnie. Poczułam sie troche urazona, bo o swojej bylej mawia, ze jest bardzo ladna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frisky2 Re: w sumie wydumane, ale IP: *.devs.futuro.pl 21.11.01, 14:22 Gość portalu: Alka napisał(a): > Czy stwierdznie faceta cytuje " w sumie atrakcyjan z Ciebie kobieta", oznacza, > ze podobam sie jemu, czy odwrotnie. > Poczułam sie troche urazona, bo o swojej bylej mawia, ze jest bardzo ladna Ty to masz problem. Zazdroszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: w sumie wydumane, ale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:32 To nie fair z jego strony. Ja np. nie lubię jak mój chłopak cokolwiek mówi o swoich byłych. Powinnaś mu to przedstawić tak jak zrobiłaś to tu. Albo jesteś dla niego kobietą atrakcyjną, albo on nie jest Ciebie wart... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: w sumie wydumane, ale IP: *.devs.futuro.pl 21.11.01, 14:36 a moze byscie przeszly na forum "Dziewczynka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: w sumie wydumane, ale IP: *.*.*.* 21.11.01, 14:45 Racja wydumane, ale jak sie nad tym zastanowic to generalnie lepiej byc "w sumie (lacznie ) atrakcyjna" niz tylko ladna. Atrakcyjna to duzo wiecej niz ladna. Usmiechu zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: w sumie wydumane, ale IP: *.gala.com.pl 21.11.01, 14:45 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > a moze byscie przeszly na forum "Dziewczynka"? Alez takiego prose Pana nie ma(: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: w sumie wydumane, ale IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.11.01, 15:05 Atrakcyjna może być brzydka, a ładna - nieatrakcyjna. Bardziej niepokoi mnie to "w sumie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Re: w sumie wydumane, ale IP: 212.76.35.* 21.11.01, 21:49 Atrakcyjna to może byc cena albo oferta. Dla mnie to prawie jak powiedzieć o kobiecie "przystojna". Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Frisky 22.11.01, 09:07 ...w sumie- wirtualnie- atrakcyjny z Ciebie facet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: w sumie wydumane, ale IP: *.extern.kun.nl 21.11.01, 15:06 Gość portalu: Alka napisał(a): > Czy stwierdznie faceta cytuje " w sumie atrakcyjan z Ciebie kobieta", oznacza, > ze podobam sie jemu, czy odwrotnie. > Poczułam sie troche urazona, bo o swojej bylej mawia, ze jest bardzo ladna To W SUMIE zabrzmialo jak kontynuacja: masz troche grube uda, za maly biust i krzywe zeby, ale W SUMIE atrakcyjna z Ciebie kobieta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: w sumie wydumane, ale IP: *.gala.com.pl 21.11.01, 15:16 Wlasnie mnie tez za nie pokoilo to "w sumie", bo wyglada na to, ze dla niego nie jest jednoznaczna moja atrakcyjnosc. Pytac go nie chce, bo pomysli, ze sie czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: w sumie wydumane, ale IP: *.*.*.* 21.11.01, 15:57 Zalezy jak na to spojrzec, mogl miec na mysli tez: masz zgrabne nogi, ciut maly biust i olsniewajace zeby. Nie jestes Miss Polonia, ale atrakcyjna z Ciebie dziewczyna ... Moze oznaczac tez niefortunne sformulowanie Moze jednak lepiej dac sobie z tym spokoj albo po prostu zapytac. Pozdrawiam, Gość portalu: Pola napisał(a): > To W SUMIE zabrzmialo jak kontynuacja: > > masz troche grube uda, za maly biust i krzywe zeby, ale W > SUMIE atrakcyjna z Ciebie kobieta.... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: w sumie wydumane, ale IP: *.waw.cdp.pl 21.11.01, 16:08 "W sumie" to dokladnie brzmi jak napisala wczesniej Pola... Niezbyt to pochlebne cos jak: "Moja poprzednia dziewczyna byla taka ladna, ale ty tez taka ostatnia nie jestes". Nie sama uroda czlowiek zyje... jednak cos tu nie gra, bo dla zakochanego lub kochajacego faceta powinnas byc piekniejsza od 10 Miss Swiata razem wzietych. Pozdrawiam (Aha, poslij go w pierony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: w sumie wydumane, ale IP: *.*.*.* 21.11.01, 16:14 W sumie to moglo byc niefortunne sformulowanie, mogl byc (glupi ?) dowcip, mogl miec na mysli, ze w sumie piekna albo w sumie nie. I jeszcze jedno to, ze kocha nie oznacza, ze musi byc slepy i nawet jesli dla niego najpiekniejsza to nie znaczy, ze nie powinien (nie moze wrecz!) dostrzec krzywych zebow. Wyluzowac a nie rzucac, ewentualnie jesli to tak strasznie meczy to zapytac. Gość portalu: Helena napisał(a): > Nie sama uroda czlowiek zyje... jednak cos tu > nie gra, bo dla zakochanego lub kochajacego faceta powinnas byc piekniejsza od > 10 Miss Swiata razem wzietych. > Pozdrawiam (Aha, poslij go w pierony) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: w sumie wydumane, ale IP: *.gala.com.pl 21.11.01, 16:16 Gość portalu: Helena napisał(a): > "W sumie" to dokladnie brzmi jak napisala wczesniej Pola... > Niezbyt to pochlebne cos jak: "Moja poprzednia dziewczyna byla taka ladna, ale > ty tez taka ostatnia nie jestes". Nie sama uroda czlowiek zyje... jednak cos tu > > nie gra, bo dla zakochanego lub kochajacego faceta powinnas byc piekniejsza od > 10 Miss Swiata razem wzietych. > Pozdrawiam (Aha, poslij go w pierony) Dzieki, chyba tak zrobię. Nie bede tracila czasu na kogos kto nie jeste przekonany czy jestem atrakcyjna dla niego czy tylko "nie taka ostatnia" Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: w sumie wydumane, ale 23.11.01, 11:14 Ha ha ha! Powiedz mu: "Wiesz co? Wcale nie jesteś taki brzydki, mimo twojego ... (tu wstaw co chcesz)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: w sumie wydumane, ale IP: *.talnet.pl 21.11.01, 15:23 Masz szansę, że następnej o Tobie powie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basik A jak jest w szczegółach? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 18:38 Bałąś się zapytać? Ja bym go (...) przydusiła - co właściwie miał na myśli, czy 'w sumie' chciał mnie tylko przelecieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A jak jest w szczegółach? IP: *.extern.kun.nl 21.11.01, 19:17 A wogole to dziwny problem, cos mi sie wydaje, ze jeszcze krotko jestescie razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: A jak jest w szczegółach? IP: *.gala.com.pl 22.11.01, 08:22 Gość portalu: Pola napisał(a): > A wogole to dziwny problem, cos mi sie wydaje, ze > jeszcze krotko jestescie razem...Tak to jest poczatek znjomosci, Jestesmy krotko, dlatego dla mnie to stalo sie problemem i moze faktycznie chce mnie tylko zaliczyc. Wiec chyba nasza znajomosc nie bedzie miala dalszego ciagu, nie dam mu tej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: A jak jest w szczegółach? IP: *.*.*.* 22.11.01, 09:24 Dziewczyny co wy ?! Jesli przez jedno "w sumie" nalezy zerwac zwiazek to juz nic nie rozumiem. Albo tam bylo cos wiecej niz jedno "w sumie" albo cie ten facet po prostu nie interesuje wiec nie szukaj wymowek. Gość portalu: Alka napisał(a): > Tak to jest poczatek znjomosci,Jestesmy krotko, dlatego dla mnie to stalo sie problemem i moze faktycznie chce mnie tylko zaliczyc. Wiec chyba nasza znajomosc nie bedzie miala dalszego ciagu, nie dam mu tej satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: A jak jest w szczegółach? IP: *.gala.com.pl 22.11.01, 12:13 Bylo tylko w sumie, nic wiecej. Niepokoi mnie jednak ten fakt, ze to dopiero poczatek zanjomsci, a on tak metnie zagrywa, ze nie jestem do konca przekonana czy sie jemu podobam czy tylko moge byc. Moze to i glupie, ale chcialbym byc akceptowaan i atrakcyjna dla swojego partnera, a wyglada na to ze nie jestem tak do konca akceptowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: A jak jest w szczegółach? IP: *.*.*.* 22.11.01, 12:26 Alka, tego nie wiesz czy nie jestes akceptowana. Facet powiedzial tylko "w sumie", moze mu sie glupio wyrwalo ?! Zapytaj go po prostu jak cie to tak meczy. Ja bym odczekala i zobaczyla co bedzie dalej. Powodzenia Gość portalu: Alka napisał(a): > Bylo tylko w sumie, nic wiecej. Niepokoi mnie jednak ten fakt, ze to dopiero > poczatek zanjomsci, a on tak metnie zagrywa, ze nie jestem do konca przekonana > czy sie jemu podobam czy tylko moge byc. Moze to i glupie, ale chcialbym byc > akceptowaan i atrakcyjna dla swojego partnera, a wyglada na to ze nie jestem > tak do konca akceptowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: atrakcyjna, nie znaczy koniecznie ładna. IP: *.*.*.* 22.11.01, 13:22 Masz racje i nikt nie twierdzil, ze jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś