Dodaj do ulubionych

Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną:)

17.02.07, 20:55
Jak to sugeruje hieroglif vel kinek vel natinef vel wszelkie inne robactwo:)
Przyjmność daje mi nieudolne wczuwanie się w psychikę kobiecą, której i tak
nie potrafię pojąć.
Hieroglif obnażył mnie z mojej kobiecości.
Jestem pod wrażeniem jej czjności i inteligencji.
Obserwuj wątek
    • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:01
      yhhh...avital,...twoja sprawa kim jestes na forum,mi to nie
      przeszkadza..pozdrawiam
      • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:02
        tylko jedną panią/pana to obchodzi:)
        ale ona/on ma problemy emocjonalne, więc w sumie też powinnam ją olać...
      • caprissa Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:02
        to dar empatii i dobre obserwacje powodują, że umiesz w czuć się w kobiecą
        psychikę

:)
        • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:04
          w sumie całkiem nieźle mi to wychodzi;)
          za moją kreację należy się chyba Oskar:)
          • caprissa Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:05
            No masz racje:)
            Znam facetów i myślę, że małokto umiałby to, co Ty:)
        • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:05
          trzeba byc swietnym psychologiem i dobrze zanc kobiety,aby wczuc sie w psychike
          kobiety i odchylenia psychiczne by cos takiego robic.
          Moim zdaniem avital nie jest plci meskiej...:)
          • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:07
            a moim zdaniem to smutne, że w ogóle jest to roztrząsane...
            mam swoją teorię na temat narodzin tej o mojej męskości:))
            ale wolę jej nie roztrząsać, bo i po co...
            i tak nikomu nie pomogę kto tego najwyraźniej potrzebuje
            • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:09
              Avital,jezeli nie jest to prawda...po co w ogole poruszasz ten temat?
              • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:09
                bo się rozczarowałam...
                • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:12
                  ...czym,czy ktos w ogole zwraca na to uwage,kim jestes.Jezeli hielogrf ma
                  ochote bawic sie w Kodaka,to sledi twoje szytskie posty:)Moze napisze jakas
                  ksiazke:)
                  • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:14
                    nie tym, że herglif wypisuje takie rzeczy...ważne, że ja wiem kim jestem
                    hieroglifem się rozczarowałam...naiwna jestem, to wszystko
                    i czasem myślę, że za chorobą psychiczną kryje się coś więcej niż tylko choroba
                • nerri Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 17.02.07, 21:14
                  Czym isę rozczarowałaś?Myślisz,że warto się czymś takim przejmować?:/
                  • prawie.mezczyzna Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:16
                    Mnie tam to nie przeszkadza. Ja uwazam, ze prawdziwa kobieta
                    nawet w meskim ciele bedzie czula sie dobrze.
                    • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:17
                      z Tobą też już nie rozmawiam, bo w tej sytuacji nie wiem kim jesteś...
                      a może to właśnie Ty dziś wyzwałeś mnie od zgniecionych papierków, więc
                      wybacz...
                      • stella.polaris25 hehehehe 17.02.07, 21:19
                        heheh,ojjj avital,ale temat:)
                        • avital84 Re: hehehehe 17.02.07, 21:21
                          sama się dałam tak wplątać...więc może zakończe swoją karierę na forum jako
                          mężczyzna:)
                          w końcu najważniejsze jest to jak się kończy;)))
                          zakończenie będzie niezłe i nikt tego nie przebije a wtedy hieroglif będzie
                          zazdrościł jeszcze bardziej...
                      • prawie.mezczyzna Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:19
                        To nie ja. Ja z kobietami bardzo grzecznie. I w dodatku jestem tu nowy.
                        Mam zaswiadczenie :).
                        • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:22
                          Ty nie wiesz kim jesteś tak jak on/ona...
                          albo ona myli mnie z Tobą...
                          albo ona to TY...
                          w każdym razie nie chcę by mi odbiło tak jak jej...
                        • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:22
                          Nie przejmuj się;)
                          Moze jestem hetero,ale Ty będziesz moim wyjątkiem potwierdzającym tą regułę;P
                          • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:23
                            To do Avital;)
                          • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:25
                            mało z reguły zrozumiałam, ale miała mnie chyba pocieszyć, więc dziękuje:)
                            • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:26
                              Mówię,że dla ładna menścizna zrobię wyjątek;))))
                              • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:27
                                tak też myślałam...
                                fajnie, że wystarcza Ci moja ładna dusza:)
                                • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:32
                                  Wystarczy,że nie będziesz odwracać się przodem;P
                                  • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:38
                                    ale ja lubię się odwracać przodem:)
                                    • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:40
                                      Ale nie wiem,czy zniósłbym dotyk no wiesz czego...;P
                                      • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:42
                                        już mi się o tym nie chce rozmawiać...
                                        całe życie próbuje o tym zapomnieć:P
                                        • wiarusik Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:44
                                          Uuuu...
                                          Aż tak poważnie?
                                          To masz niezły problem.Musisz to raczej polubić bo nigdy faceta nie znajdziesz.
                        • stella.polaris25 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:22
                          ponocnie istotne jak mezczyzna zaczyna,ale jak konczy:)pozdrawiam cie avital:)
                          • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:24
                            ehhh...tylko zmieniłam płeć, a już mnie podrywasz stella;))) :P
                            • stella.polaris25 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:25
                              :))heheheh,no widzisz w naturze wszystko sie wyruwnuje...,ewentualnie ja moge
                              zmienic plec:)
                              • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:28
                                a co Ty też mężczyzną jesteś?
                                bo jeśli nie, to lepiej tak zostań jak jesteś...
                                chociaż wiadomo co i jak...inaczej musiałybyśmy walczyć z naturą:)
                          • prawie.mezczyzna Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:24
                            Avital, nie wiem o czym piszesz ale z zainteresowaniem Ciebie czytam.
                            Pamietaj o podozujacej karawanie. Kojoty szczekaja a ona (ta karawana)
                            sobie podrujuje jak by nigdy nic. Lubisz podroze?
                            • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:27
                              Mam cichą nadzieję, że nie wiesz o czym pisze...:)
                              Masz racje powinnam sobie podróżować jak by nigdy nic:)))
                              a podróżować lubię:)
                              • stella.polaris25 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:29
                                avital,nie wie nie wie:),przeczytaj sobie wzej...
                                • prawie.mezczyzna Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:30
                                  Widzisz, mam nawet swiadka :). Absolutnie nie wiem.
                                  • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:54
                                    Moja naiwność nakazuje uwierzyć w twe słowa.:)
                              • prawie.mezczyzna Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:29
                                Zupelnie nie wiem o czym piszesz. Ale to mi w niczym nie przeszkadza.
                                Pokonwersowac sobie moge tak czy inaczej. Podroze fajna rzecz.
                                Nawet nie w karawanie.
                                • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:37
                                  chodzi o to, że wdałam się w niepotrzebną znajmość z kimś kto chyba nie do
                                  końca jest normalnym
                                  on/ona uważa, że jest wyjątkowo utalentowanym bajkopisarzem chyba...zaczeło
                                  ją/jego denerwować to, że jak to ujęła wchodzę do uporządkowanego pokoju i
                                  skupiam całą uwagę na sobie...jeszcze kilka ładnych rzeczy napisała dziś ta
                                  osoba, między innymi to, że jestem mężczyzną:)
                                  a że ty też jesteś utalentowany to przestraszyłam się, że ten talent może być
                                  jeden nie dwa:)
                                  nie wiem, czy już wiesz o co mi chodzi:)))
                                  nieważne...jak ta osoba zwykła mówić popadam czasem w zbyt wielką egzaltację:)
                                  i trochę mnie to wszystko ruszyła, a nie powinno, bo to przecież tylko
                                  wirtualność i tylko forum...
                                  wybacz jeśli Cię tym uraziłam, że pomyślałam, że to mogłeś być Ty...
                                  Ciebie niby dobrze znam...ale można sie pogubić w ludzkich umysłach...ja trochę
                                  się chyba pogubiłam...
                                  a pokonwersować zawsze mogę:)
                                  może już właśnie ni o kobietach i mężczyznach...prędzej o podróżach:)
                                  podróże fajne są też w wyobraźni...jeśli się nei zawędruje za daleko, bo to
                                  jest wtedy niebezpieczne
                                  • prawie.mezczyzna Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:45
                                    Moj talent jest moim talentem. Czyjs talent jest talentem kogos innego.
                                    Z mojej strony nie powinnas sie niczego obawiac. Konwersujemy glownie :).
                                    Nie wchodze w inne konspiracyjne watki forumowe. To znaczy nikogo o nic
                                    nie podejrzewam. Klikam sobie po prostu. Masz amoje moralne wsparcie :).
                                    • avital84 Re: Prawdziwa kobieta. 17.02.07, 21:53
                                      wiem teraz, tamten talent jest kobiecy...na dodatek bardziej zakręcona jest
                                      jego psychika niż jakiegokolwiek innego kobiecego umysłu...
                                      a niecierpi mnie z tego co dziś zrozumiałam już od samego początku...
                                      pod jej normalną postacią wiedziałam, że mnie niecierpi...
                                      pod schizoidalną...dużej jej się udało to ukryć:)
                                      dzięki za moralne wsparcie:)
                                      • prawie.mezczyzna Meski talent. 17.02.07, 21:59
                                        Moj talent, jezeli takowy posiadam, jest zdecydowanie meski.
                                        Wlasnie sprawdzilem :).
                                        • avital84 Re: Meski talent. 17.02.07, 22:04
                                          talent posiadasz...męskość od niego aż kipi
                                          ale mimo to ulżyło mi, że to sprawdziłeś:)))
    • nerri Avital... 17.02.07, 21:31
      ...tak serio to nie rozumiem czym Ty się przejmujesz? :D

A co do tego kto jest kim na necie...ja wierze dopiero jak na własne ślipka
      zobacze:D A tak...czasem miło się gada...czasem mniej miło...ale zawsze można
      czas zamordować;) A ja do netu mam sentyment:D
      • avital84 Re: Avital... 17.02.07, 21:41
        bo to chodzi o to, że nie tą sprawą płci się przejęłam...
        chodzi o to, chyba już to napisałam, że za bardzo ufna jestem, i czasem polubię
        kogoś kogo nie powinnam
        nie wnikam już w to kto to jest
        teraz ma ten ktoś pewnie wielką satysfakcję:)
        • nerri Re: Avital... 17.02.07, 21:46
          To olej...bo szkoda życia na przejmowanie się czymś takim:)

A rozmowa miła czy nie...to ok...tylko ufać warto jedynie osobom,które dobrze
          znasz...a przez net się dobrze poznać nie da.

Pozatym,gdy ja zaczynałam...mniej było na necie świrów niż teraz...no i teraz
          chyba bałabym się ufać komukolwiek...
        • prawie.mezczyzna Re: Avital... 17.02.07, 21:46
          Uwazaj wiec z tym lubieniem przedwczesnym :). Wiekszosc przedwczesnych
          sprawa jest no good.
          • avital84 Re: Avital... 17.02.07, 21:50
            bądź co bądź jestem kobietą i kieruję się emocjami...
            często bywa, że kogoś zbyt wcześnie polubie...
            że wyobraźnie mam wybujałą to potem też często płacze...bo wirtualni ludzie
            znikają lub okazują się inni
            chyba powinnam się od netu odciać...bo skończę jak niektórzy pomyleńcy...

Ciebie też przedwcześnie polubiłam:)
            • prawie.mezczyzna Glupia przedwczesna sprawa :). 17.02.07, 21:54
              Zdarzaja sie dobre przedwczesne polubienia. I nie sa zalowane :).
              Moge przeslac Tobie zaswiadczenie o niekaralnosci (dotychczasowej :).
              • avital84 Re: Glupia przedwczesna sprawa :). 17.02.07, 21:58
                teraz takie zaświadczenia chyba będę musiała kolekcjonować:)))
                nawet jeśli to polubienie nie jest złym a dobrym to muszę być ostrożna:)))
                czekam więc dokument potwierdzajy Twą dotychczasową niekaralność:)
                • prawie.mezczyzna Re: Glupia przedwczesna sprawa :). 17.02.07, 22:02
                  Umowa stoi. Umieszcze wiec wkrotce zaswiadczenie o niekaralnosci
                  i mocnym kregoslupie moralnym. I bede Ciebie uspokajal :).
                  Moralne wsparcie masz niekwestionowanie. Milo mi za lubienie.
                  Na razie i do nastepnego,
                  p. mezczyzna.
                  • avital84 Re: Glupia przedwczesna sprawa :). 17.02.07, 22:06
                    do następnego...mam nadzięję bardziej pozytywnego wątku:)
                    p.kobiata;)
    • wiarusik Nudy 17.02.07, 22:10
      Temu wątkowi brakuje pikanterii.
      • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:11
        nie podbijaj już proszę tego wątku:)))
        czasem się robi rzeczy któych się żałuje:D
        • simply_z Re: Nudy 17.02.07, 22:15
          pogubilam sie ..to ty jestes kobietą ,mezczyzna ,w trakcie zmiany plci czy
          nie?:D
          • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:17
            nic nie bierz do siebie zbyt dosłownie:D:D:D

wątek tyczył się dyskusji zaczętej w innym wątku:)

jestem avital...to jest hebrajskie imie kobiece o ile mi wiadomo:)
        • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:16
          Ok,już nie podbijam;)
        • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:17
          ...nie tylko pikanteri czekam na rozwoj akcji avital:)Musze powiedziec
          zaintrygowala mnie ta cala sytuacja i mam teraz nieco mocniej wyoszczone
          zmysly:)
          • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:18
            tylko teraz pytanie...czy będziesz podważała moją kobiecość czy moją męskość?:D
            • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:20
              Hmmm,...meskosc:)-oczywiscie,
              • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:22
                moja męskość jest nie do podważenia;)
                czeka Cię więc syzyfowa praca;)
                • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:24
                  ...czyli moge cie podrywac z tego wnioskuje:DDD
                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:26
                    Chętnie popatrzę 8)
                    • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:27
                      w sumie to miałam ostatnio sen o tym, że poznałam pewną foprumowiczkę...
                      ale ona miała włosy rude:P
                      • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:33
                        Może być;)
                        Przestań śnić i wprowadź w czyn;)
                        • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:34
                          jestem na dobrej drodze...
                          działamy ze Stellą:P
                          • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:35
                            Działaj;)
                            Byle skutecznie;)
                            A ja przyjdę popatrzeć na owoc tej działalności w realu;)))
                            • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:36
                              a wątek miał być niepodbijany;(((
                              ależ się narobiło...
                              czyli preferujesz podglądanie...
                              • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:37
                                Voyeur?;)))
                                Jeśli dziewczyny ładne to czemu nie?;)
                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:27
                    a jakże;)
                    • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:29
                      niestety nie mam rudych,ale moge sie przefarbowac:DD,chyba,ze wolisz brunetki:)
                      • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:30
                        włosy w śnie były fajne...
                        ale cenię naturalność:D
                        • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:31
                          tu i ówdzie:P
                          • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:33
                            wszedzie avital:)jestem naturalna nawet na forum,piszac glupoty:DD
                            Ale coz trzeba sie czasem odstresowac:)
                            • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:35
                              no co Ty, jakie głupoty;)
                              mądrze prawisz, jak ja zresztą:P
                        • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:32
                          Baaaaa,moje sa jak najbardziej naturalne,blyszczace niczym poranna rosa:DD
                          • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:33
                            a czy wiesz...że avital to znaczy ojciec rosy:)))
                            to musi być przeznaczenie:P
                            • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:35
                              to juz jest czysty perwer:DD,heeheheh
                              ...to napewno przeznaczenie:))
                              • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:37
                                wiarusik mówi, że przyjdzie popatrzeć;)
                                pozwolimy mu?:D
                                • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:38
                                  hmmmm,?moze do nas dolaczyc patrzenia nie ma:))
                                  to nie darmowe kino,nawet na kiepski film trzeba wylozyc troche z kieszenie:D
                                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:41
                                    on chyba jest tych co dużo pisać umieją, ale mało robić...
                                    poczekajmy jednak na jego reakcję:)
                                    • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:42
                                      ....tez cos mi sie tak wydaje:))
                                      • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:44
                                        nawet to właśnie potwierdził:P
                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:41
                                    Uff...sie gorąco zrobiło... -;]]
                                    Nie wiem czy odważyłbym się?;)
                                    Podglądanie jest bezpieczne,a to?
                                    • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:44
                                      a czego się boisz chłopczyku?
                                      daj buzi wujkowi:P
                                      • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:46
                                        <szybko>Tfu tfu tfu...;))
                                        Już wolę cioci;D
                                        • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:48
                                          to wyobraź sobie, że wujek jest ciocią:P
                                          • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:48
                                            I tak to koszmar;)
                                            • avital84 już nie nuda:P 17.02.07, 22:50
                                              nie widać byś uciekał
                                              • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 22:52
                                                Mnie ciągle śnią się dziwne sny,ale mimo wszystko lubię je bo są ciekawe;)
                                                • avital84 Re: już nie nuda:P 17.02.07, 22:55
                                                  chcesz nam o tym opowiedzieć?;)
                                                  • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 22:56
                                                    Nie;D
                                      • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:46
                                        i cioci:DDDD,avital potafisz walnac perwersem jak nikt:)na ty forum,byl juz
                                        ojciec teraz wujek:)jakie niespodzianki masz w zanadzu dla nas:)
                                        • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:47
                                          chcesz zobaczyć moją niespodziankę niewiasto?;>
                                          • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:48
                                            tak :)
                                            • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:50
                                              grzeczna dziewczynka...ona da buzi wujkowi:)
                                              uśmiechnij się do wujka:)
                                              • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:52
                                                ....a myslalam,ze jestem ciocia:)),kto jest ta grzeczna dziewczynka:)?chyba nie
                                                wiarusik:))
                                                • avital84 Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 22:54
                                                  Wszystko już się pomieszało.
                                                  Możemy się wymieniać. Raz ja będę ciocią, a Ty wujkiem. Raz Ty ciocią, a ja
                                                  wujkiem. Wiarusik będzie robił na przemian za grzecznego chłopca i grzeczną
                                                  dziewczynkę:)
                                                  • stella.polaris25 Re: Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 22:55
                                                    avital poplakalam sie ....ale ze smiechu:DDD to bylo dobre:),mi odpowiada:)
                                                  • avital84 Re: Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 22:57
                                                    płacz ze śmiechu jest jak najbardziej ok:)))
                                                    teraz musimy tylko uświadomić biednego niewinnego wiaruskika...
                                                    może to taka cicha woda, w której tlą się dzikie żądze...kto wie:)))
                                                  • wiarusik Re: Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 22:59
                                                    Co w rodzinie to nie zginie;)))
                                                    Ale osoby spoza nie mogą się dowiedzieć,ze my tak bardzo zżyci jesteśmy...;)
                                                  • avital84 Re: Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 23:00
                                                    czemu tak bardzo przejmujesz się opinią innych??
                                                  • wiarusik Re: Grzeczna rodzinka:))) 17.02.07, 23:02
                                                    Bo to takie pseudo-mohery są;)
                                                    Sami robią,a innym wypominają;))
                                                  • avital84 Re: Grzeszna rodzinka:))) 17.02.07, 23:03
                                                    To załuż moher i rób to samo:)))
                                          • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 22:51
                                            Już sam nie wiem z jaką płcią mam doczynienia;)
                                            Moze w takim razie,skoro Stella wydaje się być na 100% dziewczyną,to moze razem
                                            pokażemy jej nasze niespodzianki?;)))
                                            Ona powinna wiedzieć co z nimi zrobić;)
                                            • avital84 już nie nuda:P 17.02.07, 22:52
                                              a ja jestem na 50% dziewczyną i na 50% chłopakiem
                                              a może Ty wolisz niespodzianki co?;)
                                              • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 22:56
                                                Obojniak czy shemal?;)

Wolę prezenciki;)
                                                Ale możemy jej dać oboje nasze niespodzianki;)Będzie się cieszyć;)
                                                Uprzątnę tylko stół...
                                                • avital84 Re: już nie nuda:P 17.02.07, 22:59
                                                  masz rację jestem ślimakiem i lubię skorupy:)

ja też wolę niespodzianki...postanowiłyśmy ze stellą, że to Ty dajesz...my
                                                  jesteśmy biorcami:P
                                                  • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 23:04
                                                    Och,ale wtedy całe fundusze muszę pokryć sam;)
                                                    Przez to niespodzianka może być mała dla każdej lub większa dla jednej,a
                                                    mniejsz dla drugiej;)
                                                  • avital84 Re: już nie nuda:P 17.02.07, 23:07
                                                    oj postaraj się być sprawiedliwy i daj każdemu tak jak na to zasługuje...czyli
                                                    dużo:P
                                                  • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 23:09
                                                    avital84 napisała:

> oj postaraj się być sprawiedliwy i daj każdemu tak jak na to
                                                    zasługuje...czyli
                                                    > dużo:P

Tzn. jak dużo?;)
                                                    Średnie dużo,małe dużo...?;))
                                                    To naprawdę moze mnie wykończyć:)))
                                                  • avital84 Re: już nie nuda:P 17.02.07, 23:10
                                                    nie porywaj się więc z motyką na księżyc:P
                                                  • wiarusik Re: już nie nuda:P 17.02.07, 23:13
                                                    avital84 napisała:

> nie porywaj się więc z motyką na księżyc:P

Dobra,spróbuję;)
                                                    Nie taki wysiłek człowiek znosił:)))
                                            • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:53
                                              ....wiarusik rozkrecasz sie:)jeszcze pare postow i bedziesz tutaj nam brykal
                                              jak mlody zrebak:DDD
                                              • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 22:55
                                                dawaj wiarusik...jak mi wczoraj napisałeś...jedziesz:P:P:P
                                                • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 22:59
                                                  ...wiarusik, a skad wiesz co mnie cieszy:)),znasz moje fantazje erotyczne:D???
                                                  • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 23:01
                                                    jak napisala avital,czekamy co masz nam do zaoferowania:DDD?
                                                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 23:03
                                                    obyśmy się nie przeliczyły:)
                                                    narazie marketing jest słaby...liczę na to, że dobry towar nie potrzebuje
                                                    marketingu:P
                                                  • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 23:04
                                                    ...wiesz jak to jest z reklama:)nie wszytsko zloto co sie swieci:DDobysmy sie
                                                    nie przeliczyly:)
                                                  • avital84 Błysk Wiarusikowy:))) 17.02.07, 23:06
                                                    a wiarusik nawet się nie świeci...
                                                    zabłyśnij nam wiarusiku!!!
                                                  • stella.polaris25 Re: Błysk Wiarusikowy:))) 17.02.07, 23:07
                                                    juz sie zaczyna cos kombinowa...mniejsza niespodzinka dla 2 jedna duza dla 1:)
                                                    wiarusik jak to z toba jest:DD???
                                                  • wiarusik Re: Błysk Wiarusikowy:))) 17.02.07, 23:08
                                                    avital84 napisała:

> a wiarusik nawet się nie świeci...
                                                    > zabłyśnij nam wiarusiku!!!

Ale to wy miałyście się obdarowywać prezentami;)
                                                    Coś czuję,że mnie to odbije się na kieszeniach;)
                                                  • avital84 Światło...widzę je w sobie:))) 17.02.07, 23:09
                                                    czytaj to co jest napisane...
                                                    Ty nasz obdarowujesz swoimi klejnotami...zaświeć więc:P

• wiarusik Re: Światło...widzę je w sobie:))) 17.02.07, 23:14
                                                    avital84 napisała:

> czytaj to co jest napisane...
                                                    > Ty nasz obdarowujesz swoimi klejnotami...zaświeć więc:P

Klejnoty?;)
                                                    Czy światełka choinkowe?;))
                                                  • avital84 Re: Światło...widzę je w sobie:))) 17.02.07, 23:19
                                                    choinkowe świece jeśli już
                                                    ja też narazie zmykam
                                                    pa
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:06
                                                    stella.polaris25 napisała:

> ...wiarusik, a skad wiesz co mnie cieszy:)),znasz moje fantazje erotyczne:D???

Chętnie poznam i jak rozpoznam niszę,to ją wypełnię;)
                                                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 23:08
                                                    oj...stella...teraz to wiarusik już naprawdę jesr rozkręcony...
                                                    bierz ciacho póki gorące;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 23:09
                                                    ....oki wiaruski,jak poswiecisz sie i przelecisz dla mnie 10h samolotem:)to
                                                    zdradze ci swoje fantazje:DD
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:10

> ....oki wiaruski,jak poswiecisz sie i przelecisz dla mnie 10h samolotem:)to
                                                    > zdradze ci swoje fantazje:DD

Boże,mieszkasz na biegunie....;P
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:11
                                                    A ponoć net zbliża;))
                                                  • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 23:11
                                                    nie :)jestem za wielka woda:D
                                                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 23:12
                                                    forum connecting people;)
                                                  • stella.polaris25 obiadek:) 17.02.07, 23:15
                                                    dokladnie avital:),bede pozniej bo musze ugotowac obiadek:)
                                                  • wiarusik Re: obiadek:) 17.02.07, 23:17

> dokladnie avital:),bede pozniej bo musze ugotowac obiadek:)

Zwariowałaś???
                                                    Nidługo północ będzie;))
                                                    Opychasz się na noc;DDD
                                                  • avital84 kąpu kąpu:) 17.02.07, 23:18
                                                    a idę kąpu kąpu...
                                                    wygląda na to, że wiarusik zostaje narazie sam:(
                                                    to sijka:)
                                                  • stella.polaris25 Re: kąpu kąpu:) 17.02.07, 23:19
                                                    u mnie 16:) wiarusik
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:15

> nie :)jestem za wielka woda:D

Mam nadzieję,ze nie jesteś moją kuzynką,bo wtedy to dobiero mielibyśmy rodzinne
                                                    tańce:D
                                                  • avital84 Re: Nudy 17.02.07, 23:16
                                                    muzyka.interia.pl/teledyski
                                                    chyba nie wkleiło się tak jak trzeba...chodziło mi o brathanki...Za wielkim
                                                    morzem Ty...
                                                    to dedykuje naszej nowo poznanej forumowej parze;)

a teraz wiarusik wskauj w ten samolot:P
                                                    najlepszy będzie jumbojet:)
                                                  • stella.polaris25 Re: Nudy 17.02.07, 23:17
                                                    sprawdz na fotce wiarusik:)),poki co uciekam,do nastepnego family :)
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:28
                                                    Pa;)
                                                    Też idę kąpu.Aż tak się spociliśmy?;D
                                                  • wiarusik Re: Nudy 17.02.07, 23:29

> sprawdz na fotce wiarusik:)),poki co uciekam,do nastepnego family :)

Nie,nie jesteś moją kuzynką;)
    • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:44
      A to zdjęcie co mi wysłałas? To nie Ty? To ślubu jednak nie będzie... ;(( :PPPPPPP
      • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:45
        nie będzie, bo o zdjęciach nie mówi się głośno:)
        • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:50
          Avital - ale ja jestem kobietą :***********
          • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:51
            tymbardziej o ślubie zapomnij:P
        • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:50
          Mnie też wyślij;)
          • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:52
            już nie wysyłam:P
            i ślubów nie będzie...
            poproś kolegę może się podzieli:P.......ale tylko zdjęciem
            i tak jestem facetem:P
            • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:56
              Nie daj się prosić;)
              Tajemnice zbieram i zabieram do grobu;)
              • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:59
                już mam dosyć takich dyskretnych bawidamków:)
                poza tym zdjęcie wcale nie było moje
                to była moja piękna sąsiadka
                a Scandia niech lepiej czyta temat wątku jeszcze raz, moze musi sobie
                przeliterować...jestem mężczyzną:)
                • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:03
                  avital84 napisała:

> już mam dosyć takich dyskretnych bawidamków:)

Ach,więc to tak! >;)
                  BAWIDAMEK?!?
                  Odwołaj to! >;)
                  • avital84 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:04
                    a co mi zrobisz jak nie odwołam?
                    • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:06
                      Będę ignorował Twoje posty!
                      <złowieszczo>Buhahahahaha! >:)))
            • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:57
              Avital, dobra dam im :) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3927060.html

P.S. ten koles grasuje na moim osiedlu.. teraz zaczynam sie bać.. (serio)
              • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:01
                I co?Tyłek Ci ustrzeli jak w amerykańskim filmie?;))))
                Gdyby ten facet kogoś chciał zabić,to już by to zrobił.
                Co najwyżej rani Cię w pośladek;P
                • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:02
                  Nawet nie zdajesz sobei sprawy jaka psychoza tutaj panuje... ja sam wracalem o
                  24 to zywej duszy nie widzialem.. :)
                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:04
                    No to GIEROJ z Ciebie!;)
                    Zamiast robić teraz w kalesony,zrób coś dla kolektywu i go poszukaj;)))
                    • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:05
                      Spokojnie, narazie tylko 4.000 dają za niego, poczekam jak wzrosnie nagroda. :)
                      • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:06
                        eeee,malo:)) poczekaj az stawka wzrosnie do 10000:)
                      • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:09
                        Chyba ich Bóg opuścił;))))
                        Za tyle to mogę co najwyżej babcię sprzedającą spiratowane pornosy na stadionie
                        gonić;)
                        • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:12
                          wiarusik napisał:

> Chyba ich Bóg opuścił;))))
                          > Za tyle to mogę co najwyżej babcię sprzedającą spiratowane pornosy na
                          stadionie
                          >
                          > gonić;)

:)wiarusik co my sie o tobie tutaj dowiadujemy:D nononon
                          • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:14
                            Oczywiście w imieniu prawa;)
                            Chyba nie myślisz,ze ja preferuję mature albo granny? -;))
                            • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:17
                              ....no nie wiem:))
                              • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:19
                                No to wiec że nie;)
                                Ale lubię tak około 30tki;)
                                • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:25
                                  wiarusik napisał:

> No to wiec że nie;)
                                  > Ale lubię tak około 30tki;)
                                  >

a ja takich kolo40:D
                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:28
                                    Tatuśków?;P
                                    40 letni ogorzały latynos i młodziutka Stella;)
                                    Piękny obrazek,jak z telenoweli;)
                                    Zajeździsz swoją urodę w kuchni gotując makaron;)
                                    • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:31
                                      wiarusik napisał:

> Tatuśków?;P
                                      > 40 letni ogorzały latynos i młodziutka Stella;)
                                      > Piękny obrazek,jak z telenoweli;)
                                      > Zajeździsz swoją urodę w kuchni gotując makaron;)

ty tak w wszytsko wierzysz co pisze:))
                                      • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:34
                                        A mam to jak zweryfikować?;)
                                        • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:36
                                          wiarusik napisał:

> A mam to jak zweryfikować?;)

:)nie wiem,jestes inteligentny cos wymyslisz:)
                                          • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:41
                                            Chyba przeceniasz moją inteligencję;)
                                            Ze średnika i nawiasu,bądź dwukropka i nawiasu niewiele mogę wyczytać;)
                                            Gdyby chociaż jakieś zawachanie w głosie...;)
                                            Jak kłamiesz to jąknij się,np.:
                                            Jestem głu..głupi;)
                                            • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:43
                                              wiarusik napisał:

> Chyba przeceniasz moją inteligencję;)
                                              > Ze średnika i nawiasu,bądź dwukropka i nawiasu niewiele mogę wyczytać;)
                                              > Gdyby chociaż jakieś zawachanie w głosie...;)
                                              > Jak kłamiesz to jąknij się,np.:
                                              > Jestem głu..głupi;)

eeeee,:)tak kazdy facet mowi,ukrywaja swoja inteligencje,:)....
                                              • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:45
                                                Przecież mówię,że kłamię;))
                                                Wiem,nie jestem skromniś;)Ale tylko w necie pozwalam sobie na egzaltację tego
                                                co mi we łbie siedzi;)
                                                • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:47
                                                  wiarusik napisał:

> Przecież mówię,że kłamię;))
                                                  > Wiem,nie jestem skromniś;)Ale tylko w necie pozwalam sobie na egzaltację tego
                                                  > co mi we łbie siedzi;)

a kto tego nie robi:D,zwlaszcza na forum,heheh
                                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:50
                                                    Ale wiesz co...moje zachowanie forumowe pomaga mi być pewnym siebie w realu;)
                                                    Niby to zwykły list,a wpływa na życie;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:53
                                                    wiarusik napisał:

> Ale wiesz co...moje zachowanie forumowe pomaga mi być pewnym siebie w realu;)
                                                    > Niby to zwykły list,a wpływa na życie;)

Dla mnie nie ma zadnego znaczenia,bycie tutaj.Po prostu tryb pracy mnie
                                                    zmusza,ze wpadam na forum.Wole spotkania w realu ze znajomymi,ale niesetty
                                                    wiekszosc w pl
                        • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:12
                          No.

Poszliście spać?;)
                          • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:14
                            wiarusik napisał:

> No.
                            >
                            > Poszliście spać?;)

...nie ma z kim...
                            • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:16
                              W Ameryce jest ludziów do wyboru do koloru,a Ty nie masz z kim spać?;)
                              Ja na Twoim miejscu już bym z jakąś mulatką albo co...;P
                              • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:18
                                wiarusik napisał:

> W Ameryce jest ludziów do wyboru do koloru,a Ty nie masz z kim spać?;)
                                > Ja na Twoim miejscu już bym z jakąś mulatką albo co...;P

...zostales moim mianowanym nauczycielem:))
                                od dzisaj sie radze ciebie:)....z kim spac:D
                                • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:20
                                  Ty lepiej białego szukaj,jeśli nie chcesz mieszkać w gettcie;)
                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:24
                                    wiarusik napisał:

> Ty lepiej białego szukaj,jeśli nie chcesz mieszkać w gettcie;)

szukam latynosa:)),a jesli chodzi o plec przeciwna to nie nazekam tutaj:p
                                    • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:29
                                      I co?Faceci jakiej nacji są najlepsi?;)
                                      • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:32
                                        wiarusik napisał:

> I co?Faceci jakiej nacji są najlepsi?;)

nie ma jak krajowi:D
                                        • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:36
                                          No proszę,a te nasze krajowe dziołchy mówią o nas że my buraki;)
                                          I kleją się do murzynów w Londynie(właściwie to już nasz Lądek).
                                          • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:37
                                            wiarusik napisał:

> No proszę,a te nasze krajowe dziołchy mówią o nas że my buraki;)
                                            > I kleją się do murzynów w Londynie(właściwie to już nasz Lądek).

ni wiedza co dobre:)krajowi,maja lepsza wprawe,a latynosi wyposazenie:D
                                            • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:43
                                              Jeździsz po najniższych emocjach;)
                                              Każdy facet woli mieć dużego,niż dużą inteligencję;)
                                              • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:44
                                                wiarusik napisał:

> Jeździsz po najniższych emocjach;)
                                                > Każdy facet woli mieć dużego,niż dużą inteligencję;)

wiarusik ty jednak wierzysz w to co pisze:D
                                                ja wolabym faceta jednak inteligentnego:),jakbym miala wybierac
                                                • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:47
                                                  No to Japończyk;)
                                                  "Mały" <;)> i inteligentny;)))
                                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:49
                                                    wiarusik napisał:

> No to Japończyk;)
                                                    > "Mały" <;)> i inteligentny;)))

nie czytasz co pisze:)mowilam,ze wole krajowe wyroby:)
                                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:52
                                                    Dużo tam u Ciebie w pobliżu polish sausage?;)))

Acha-co było na obiad?;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:54
                                                    wiarusik napisał:

> Dużo tam u Ciebie w pobliżu polish sausage?;)))
                                                    >
                                                    > Acha-co było na obiad?;)

troche jest:))spanissss and mexixan also:)
                                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:57
                                                    A u mnie pierogi ruskie;))
                                                    Idziemy już spać?U mnie 2ga w nocy;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 02:00
                                                    pierogi ruskie,mniaaaaammmmmm:)dobrnoc wiarusik
                                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 02:01

> pierogi ruskie,mniaaaaammmmmm:)dobrnoc wiarusik

Dobranoc i prawdziwego jedzenia tam Ci życzę,a nie jakieś naczos;))))
                                                  • wiarusik Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 02:00
                                                    Idziemy?Oczy mi się kleją;)
                                                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 02:02
                                                    tak:)
                        • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:12
                          Postrzele dzisiaj w nocy 10 osób, to nagroda wzrosnie do 200.000 :) a potem
                          powiem kolesiowi, zeby mnie wydał :) i podzielimy sie pół na pół :) dostane 5
                          lat, wyjde po 3 za dobre sprawowanie :D
                          • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:14
                            scandia napisał:

> Postrzele dzisiaj w nocy 10 osób, to nagroda wzrosnie do 200.000 :) a potem
                            > powiem kolesiowi, zeby mnie wydał :) i podzielimy sie pół na pół :) dostane 5
                            > lat, wyjde po 3 za dobre sprawowanie :D

:DD scandia,jest to jakas metoda:),ale czy madra....to nie wiem:)
    • zloteslonko Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:49
      Ee.. nie no wiesz, fajnie:)
      Ja jestem kobietą i też się tego nie wstydzę:)
      • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 00:59
        scandia nie mow,ze to twoje foto:))
        • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:01
          Nie, nie :) ale wiesz, moge isc z jakims laserem po osiedlu, poswiece ludziom w
          okna, to jutro rano bede w tv :)
          • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:03
            :)) zdaj nam pozniej relacje jak bylo:D
            • scandia Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:06
              Bede w TV, to powiedza wszystko, a jak nie masz TV, to w internetowym wydaniu
              Gazety Wyborczej :)
            • konrado80 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:14
              a to tutaj sie teraz ukrywasz
              juz nas nie lubisz :PP
              • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:19
                Witaj konrado:)
                • konrado80 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:38
                  witaj Stello ;)
                  • stella.polaris25 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:39
                    konrado80 napisał:

> witaj Stello ;)

gdzie wszyscy? bo nie wiem gdzie sie mam ulokowac:)
                    • konrado80 Re: Przyznaję się bez bicia, że jestem mężczyzną: 18.02.07, 01:46
                      jak to gdzie, tutaj przy mnie ;)
    • nikt.wazny.nowy.nick Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:13
      oj, a fajnie cie wkurzylem kiedys. przeszukaj archiwum. jednak twoje teksty byly troche nie DŻEZZII wiec mozna sie bylo polapac. pewnie nie masz dziewczyny i sie dowartosciowy-wy-wy-wy-wy-wy-wy-wy-wy-wy-wujesz <lol2>
      • avital84 Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:14
        chcesz zostać moją dziewczyną???
        • nikt.wazny.nowy.nick Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:27
          jak masz "fajne cycki" to rozwaze taka propozycje :P
          • avital84 Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:29
            już mi się przypomniało dlaczego obdażyłam Cię takim epitetem:)
            • nikt.wazny.nowy.nick Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:32
              wcale nie. wtedy lecialas na duzo starszych, kasiastych wiec musialem cie zrugac. a teraz nagle sie oburzasz ze Ktos cie szufladkuje ze wzgledu na (.)(.) :) pewnie kompleksiki sie odzywaja ^__^
              • avital84 Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:34
                hmmm...masz zadziwiającą pamięć...a jaki jest Twój stary nick?
                • nikt.wazny.nowy.nick Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:39
                  nie pamietam. uzywam ok dwudziestu. moge byc tutaj kazdym wiec :)
                  • avital84 Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:40
                    swój trafił na swego:) więc?
      • avital84 Re: Buahahahahahahhaaha !!!!!!!! 18.02.07, 01:20
        no faktcznie...od gnojka Cię nawet wyzwałam:)))
        fajnie Cię znów spotkać...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka